2146
Dacia Lodgy állami támogatással akár 1.999.000 Ft-ért , Dacia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 

Dacia Lodgy állami támogatással akár 1.999.000 Ft-ért

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFON
E-MAIL
ÜZENET


Vegye igénybe a nagycsaládosok részére nyújtott állami és máris kényelmesen elfér a család a 7 személyes Dacia Lodgy-ban.


 

7 személyes Dacia Lodgy állami támogatással már 1.999.000 Ft*-tól!


 

 

Az ajánlat része az Easy Service karbantartási csomag** is, mellyel 5 éven át élvezheti a gondtalan autózást.

Kérjen ajánlatot már ma, vagy keresse értékesítőinket a lenti elérhetőségek egyikén!
 


 

*Az ajánlat a gépjármű tulajdonjogának a nagycsaládosok részére biztosított személygépkocsi szerzési támogatás igénybevételével történő megszerzése esetén érvényes, minden Dacia Lodgy TCe 100 FAP Ambiance gépkocsira, 2019.07.01. napjától a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett ár 1 999 000,-Ft összegű állami támogatást, a regisztrációs adót és az ÁFA-t tartalmazza. A gépjármű tulajdonjogának zárt végű pénzügyi lízing keretében történő megszerzése esetén a finanszírozáshoz szükséges önerő a bruttó vételár minimum 40%-a. A megítélt támogatás összegét a Finanszírozó önerőként veszi figyelembe. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el.
A szerzési támogatás összege 2 500 000,-Ft, de legfeljebb a bruttó vételár 50 %-a lehet. A támogatás igénybevételére és annak felhasználására vonatkozó részletes feltételeket a 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg, és folyósítja annak összegét a kereskedő részére. A támogatásról további részletes információt talál a http://csalad.hu/ weboldalon. A Dacia a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget.
**A fenti ajánlatban foglalt Easy Service karbantartási csomag tartalmazza a Dacia Lodgy garancia-kiterjesztését, rendszeres karbantartását és ellenőrzéseit 5 év vagy 80 000 km eléréséig. Így a garanciális időszak 5 év vagy 80 000 km-re növekszik, valamint a csomag magában foglalja a gyártó által előírt összes rendszeres szerviz költségét (alkatrész- és munkadíjat is) 5 évig vagy 80 000 km-ig, attól függően, hogy melyik következik be korábban. Részletes információt a karbantartási csomagról a www.dacia.hu oldalon talál. Lodgy vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3 – 7,6; CO2-kibocsátás g/km: 140 – 172. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel Dacia Duna Márkakereskedőjét. A képek illusztrációk.


Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Simai Tibor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 244 7503

Márton Pál

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!