Ceed család időutazó kedvezménnyel

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

kia ceed

Legyen Ön is Kia Ceed tulajdonos! 


Válassza készletről azonnal elvihető Ceed modelljeinket tavalyi áron*,
most ajándék telefontükrözéssel*, tolatókamerával*, 7 év garanciával2 és
akár 3 év ajándék karbantartással Premium Value Program keretében!1


THM: 6,0-8,0%1Ne maradjon le a lehetőségről!
Az ajánlat a 2021. március 31-ig megkötött szerződésekre érvényes.
KIA - 7 ÉV GARANCIA

KIA
7 ÉV GARANCIA2

További információ
  • Ajándék telefontükrözés funkcióval*
  • Ajándék tolatókamerával*
  • Akár 3 év ajándék karbantartással1

AZ AJÁNLATBAN RÉSZTVEVŐ MODELLEK 
(Kattintson a képre és tudjon meg többet a ceed család tagjairól!)kia ceed

Kia Ceed

Dinamikus stílus és teljesítmény a minden igényt kielégítő vezetési élményért.

ceed kombi

Kia Ceed kombi

Több tér és variálhatóság minden utazáshoz, szemet gyönyörködtető külsőben.

kia proceed

Kia Proceed

Lélegzetelállító dizájn, bőséges tér és variálhatóság egy gyönyörű 5-ajtós shooting brake karosszériában.

kia xceed

Kia Xceed

Trendteremtő, dinamikus crossover, jövőt idéző szolgáltatásokkal.

Európában már közel 2 millióan választották a Kia Ceed családot!

Ne várjon tovább!  Kérjen ajánlatot most! 


JOGI NYILATKOZAT
(*) ÁLTALÁNOS
A hirdetésben megjelenített ajánlat a 2021. április 30-ig megkötött szerződésekre érvényes. A tavalyi ár nem vonatkozik a gépkocsi forgalomba helyezés költségeinek időközben bekövetkezett esetleges változására. A tavalyi ár a 2020. december 31.-én érvényen lévő listaárakra vonatkozik.
Amennyiben a modell felszereltsége már egyébként is tartalmazza az érintett ajándékot, abban az esetben az ajándék értékét, azaz 150.000 Ft-ot adunk ajándékba az autó vételárából. Az ajándék a 2020-as modellévű Ceed család modelljeire vonatkozik. Az ajánlat NEM minden kedvezménnyel (pl.: flotta kedvezmények) összevonható. További részletek a márkakereskedésekben.

Márkakereskedések
(1) Premium Value Program
Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani.

THM: Niro Hybrid és Plug-in Hybrid esetén 4,9%-7,6%, Stonic esetén 6,3%-7,7%, Ceed, Proceed, XCEED, Rio és Sportage esetén 6,0%-8,0%, valamint Picanto esetén 5,0%-8,5%.

A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció Rio, Stonic, Niro HEV - PHEV, Ceed 5d - SW, Proceed, XCeed, Sportage, Picanto modellekre érvényes. Az akció 2021. március 31. napjáig vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa:
KIA Ceed - Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 5.635.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.117.215,-Ft+ÁFA, havi törlesztő részlet: 52.616,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 1.335.950,-Ft+ÁFA, THM: 6,4%, maradványérték: 1.781.266,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 7.47%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával:3.675.442,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 1.894.176,-Ft+ÁFA, , casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza.

(2) 7 év garancia
Jelen hirdetésben feltüntetett adatok a www.kia.com/hu/szerviz/7-ev-garancia és a www.kia.com/hu/jogi-nyilatkozat oldalakon foglaltakkal együttesen érvényesek. Minden jog fenntartva. © Kia Motors Hungary Kft.

(3) 7 éves térképfrissítés
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

WLTP
A hirdetésben megjelenített autók illusztrációk. Az érintett modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása itt megtalálható.

A megadott fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek az aktuális jogszabályok által meghatározott mérési eljárás ((EU) 2017/1153) szerinti mérésekből származnak. A fenti értékek meghatározása az RDE (valós vezetési feltételek melletti kibocsátás) vizsgálattal kiegészített új WLTP (könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás) szerinti mérési ciklussal történt. Az adatok tájékoztató jellegűek, egyes konkrét mérési eredmények ezektől eltérhetnek, különbségeket mutathatnak.

 


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!