Akciós C4 és ë-C4 ajánlataink

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

A Citroën vadonatúj kompakt ötajtós modellje merész, SUV-os stílusjegyeket hordoz, mégis azonnal felismerhető áramvonalas külső megjelenéséről. Tágas belső tér, puha tapintású szövetek, ötletes tárolóhelyek és hatalmas üvegfelületek jellemzik belülről. Az új Citroën C4 progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztése a méltán híres Citroën-kényelmet nyújtja, az ún. repülőszőnyeg-hatás révén messzemenően hozzájárul az utasok jó közérzetéhez, az autó dinamikus viselkedéséhez és a maximális vezetési élményhez. A modern műszerfal olyan technológiai megoldásokat rejt, amelyekkel rendkívül élvezetes lesz az autó vezetése – városban és hosszú utakon egyaránt.
 
Az új Citroën ë-C4 100% ëlectric - amely hagyományos meghajtású társához hasonlóan az Év Autója döntőjébe került - lehetővé teszi, hogy nap mint nap tisztán elektromos üzemmódban közlekedjünk. Mindezt a külvilág zajától és a zavaró külső hatásoktól elszeparálva, egyfajta védőburokba zárva. És hogy mi biztosít maximális kényelmet minden utas számára? Csak néhány példa: csendes és rázkódásmentes működés, észrevétlen indítás, élvezetes vezetés, puha felfüggesztés, kényelmes Advanced Comfort ülések, valamint a vezérlőfelületek és az egyes szolgáltatások ergonomikus, magától értetődő használata. Legendás Citroën kényelem tisztán elektromos változatban!
A 2021-es Év Autója döntőjébe választott új Citroën C4 modellhez most rendkívül kedvező, akár havi 65 000 Ft-os törlesztőrészlettel juthat hozzá (60 hó, 1,83% THM)*. A részletekért érdeklődjön értékesítő kollégáinknál! Kedvező indulóárán felül az új Citroën ë-C4 modellt remek finanszírozási ajánlattal is kínáljuk. A részletekért érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!
 

A modell főbb felszereltsége Feel változat esetén:
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Sebességtartó és -korlátozó automatika
 • Táblafelismerő és sebességhatárajánló rendszer
 • Hátsó parkolószenzorok
 • LED nappali menetfény - V alakban (2 sor)
 • Komfort futómű progresszív hidraulikával (PHC®)
 • Automata légkondicionáló aktív szenes szűrővel
 • 10" digitális érintőképernyő, hangfelismeréssel, Mirror Screen funkcióval1, Bluetooth-szal

1A Mirror Screen funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyen telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás. 

A modell főbb felszereltsége Feel változat esetén:
 • Akár 350 km hatótáv (WLTP)
 • Gyorstöltés: 80%-os töltöttség 30 perc alatt
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Sebességtartó és -korlátozó automatika
 • Táblafelismerő és sebességhatárajánló rendszer
 • Hátsó parkolószenzorok
 • LED nappali menetfény - V alakban (2 sor)
 • Komfortfutómű progresszív hidraulikával (PHC®)
 • Automata légkondicionáló aktív szenes szűrővel
 • 10" digitális érintőképernyő, hangfelismeréssel, Mirror Screen funkcióval1, Bluetooth-szal
 • 18" gyémántvágott könnyűfém felni
 • 7,4 kW-os fedélzeti töltőrendszer (egyfázisú)

1A Mirror Screen funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyen telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás.


Ismerje meg részletesebben az új Citroën C4 és ë-C4 modelljeinket!

Kérjen ajánlatot még ma értékesítőinktől!


* Jelen ajánlat 2021. 04. 01-jétől visszavonásig, új Citroën C4 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A bruttó 5 799 000 Ft-os ár a Citroën C4 modell LIVE PT 100 S&S M6 alapfelszereltségű verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. . A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

** Jelen konstrukció 2021. április 1-től 2021. június 30-ig vagy visszavonásig, új Citroën C4 modell esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. Az új Citroën C4 személygépjármű kedvezményes 2,31%-os induló THM finanszírozással már havi 65 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a fenti táblázatban meghatározott bruttó vételárral, százalékosan meghatározott önerő befizetésével, 3 688 000 Ft finanszírozási összeggel, 2,21%-os induló éves ügyleti kamattal, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A futamidő során a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 3 900 000 Ft. A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós bruttó vételárat jelöli. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. A C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az új Citroën C4 vegyes fogyasztása: 4,6–6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 120–133 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció.

*** Jelen ajánlat 2021.04.01-től visszavonásig, új Citroën Ë-C4 –100% Ëlectric modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A bruttó 10 799 000 Ft-os vételár a Citroën Ë-C4 –100% Ëlectric modell FEEL alapfelszereltségű verziójára vonatkozik, opciós felszereltség nélkül. A feltüntetett termékelőnyök szériafelszereltségek, vagy felár ellenében opcióként rendelhetők a hirdetett modellhez. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze.A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. További részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

**** Jelen konstrukció 2021. április 1-től 2021. június 30-ig vagy visszavonásig, új Citroën Ë-C4 –100% Ëlectric modell esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. Az új Citroën Ë-C4 –100% Ëlectric személygépjármű kedvezményes 2,64%-os THM finanszírozással már havi 95 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a finanszírozás 10 999 000 Ft bruttó vételár mellett, 5 653 500 Ft önerő befizetésével, 5 345 500 Ft finanszírozási összeggel, 2,56%-os induló éves ügyleti kamattal, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A futamidő során a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 5 700 000 Ft. A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós bruttó vételárat jelöli. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. A C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.

Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!