372
7 személyes Renault modellek , Renault, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 

7 személyes Renault modellek

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT


7 személyes Renault GRAND SCENIC
állami támogatással
3 999 000 Ft*-tól! A család minden igényének megfelel a kényelmet és stílusosságot szem előtt tartó utastér.
A GRAND SCENIC egy szempillantás alatt 5 vagy 7 férőhelyessé alakítható. A modern és elegáns vonalvezetése lenyűgözően stílusos.
Nagy méretű, 20”-os felnik, LED 3D nappali menetfény, függőleges hátsó lámpák és harmonikus hangulatot biztosító, titánium szürke belső alapfelszereltségként.
Elérhető R-LINK 2® érintőképernyős navigációs és multimédia rendszer, Easy Park Assist rendszer tolatókamerával, aktív vészfékező rendszer gyalogosjelzővel, sávelhagyásjelző, fáradtságérzékelő, Bose Surround® audiorendszer és MULTI-SENSE® technológia a különböző vezetési hangulatokhoz.
 

 
7 személyes Renault ESPACE
állami támogatással
8 390 000 Ft*-tól A Renault ESPACE a komfort új világába invitál. Itt minden a rendről, szépségről, nyugalomról és a luxusszintű kényelemről szól. A szegmens legnagyobb lábtere a második sorban. Több, mint 2,8 m2 felülettel rendelhető, különleges Panoramique Lumiére® szélvédő. Innovatív és ergonomikus Easy Life megoldások. Biztonsági rendszerek segítenek, figyelik a vezető reakcióit és szükség esetén beavatkoznak. Visio System® rendszer, adaptív tempomat, Head-up display a műszerfal tetején, aktív vészfékező rendszer, aktív és passzív védelem minden utasnak. Elérhető Easy Park Assist rendszer tolatókamerával, R-LINK 2 navigációs és multimédia rendszer, MULTI-SENSE® rendszer hangulathoz igazítható menetdinamikákkal, 4CONTROL® futómű az optimális kormányzásért és úttartásért, adaptív felfüggesztés érzékelőkkel, testreszabhatóság egy mozdulattal a „one-touch” modulokkal. Próbálja ki tesztvezetésen modelljeinket!


 

*A feltüntetett ár a modell listaárából került kiszámításra, az állami támogatás levonásával. A feltüntetett kedvezmény a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló, 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet alapján igényelhető, a gépjármű bruttó vételára 50%-ának megfelelő szerzési támogatást tartalmaz. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a kormányrendeletben meghatározott feltételekkel. A Renault a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az ÁFA-t. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Duna márkakereskedésnél!
GRAND SCENIC vegyes fogyasztás l/100 km: 5,5 – 7,3; CO2-kibocsátás g/km: 143 – 166. ESPACE vegyes fogyasztás l/100 km: 6,4 – 8,5; CO2-kibocsátás g/km: 169 – 193. TRAFIC Combi vegyes fogyasztás l/100 km: 6,8 – 7,8; CO2-kibocsátás g/km: 164 – 177. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Duna márkakereskedésnéll! A képek illusztrációk.

Munkatársaink

Koszta János

Haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Simai Tibor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 244 7503
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!