15654
25 éves a Kia, Kia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

25 éves a Kia

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

* Kötelező mező
25 éves a Kia

"KIA 25" születésnapi ajánlatok

25 éves lett a Kia Magyarországon.

Különleges ajánlattal készültünk az alkalomra!

Születésnapi ajánlataink keretében 2020. szeptember 30-ig most minden érintett modellünkhöz a kedvezményes ár felett további, akár 650 000 Ft árengedménnyel juthat hozzá!

Konkrét árajánlattal kapcsolatban keresse értékesítő kollégáinkat!

Jöjjön el tesztvezetésre vagy kattintson és ismerje meg közelebbről az akcióban részt vevő modelleket!

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ MODELLEK:

Melyik Kia modell a kedvence? Kérjen ajánlatot már ma!

JOGI NYILATKOZAT

ÁLTALÁNOS

A hirdetésben megjelenített ajánlat a 2020. szeptember 30-ig megkötött szerződésekre érvényes. A kedvezmény további kedvezményekkel és a Premium Value Programmal NEM összevonható.

(1) 7 év térképfrissítés

A 7 évre szóló térképfrissítés program 6 frissítést tartalmaz, hiszen minden Kia gépjármű a legfrissebb térképpel kerül ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciáját nem érinti ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a Navteq biztosít.

TomTom Élő Szolgáltatások: A szolgáltatások 7 éven át ingyenesen használhatók onnantól számítva, hogy a navigáció először kapcsolódik a mobilhálózathoz.

(2) Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

(3) WLTP

A hirdetésben megjelenített autók illusztrációk. Az érintett modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása a kia.com/hu/vasarlas/arlistak-katalogusok-adatok/ oldalon megtalálható.

A megadott fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek az aktuális jogszabályok által meghatározott mérési eljárás ((EU) 2017/1153) szerinti mérésekből származnak. A fenti értékek meghatározása az RDE (valós vezetési feltételek melletti kibocsátás) vizsgálattal kiegészített új WLTP (könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás) szerinti mérési ciklussal történt. Az adatok tájékoztató jellegűek, egyes konkrét mérési eredmények ezektől eltérhetnek, különbségeket mutathatnak.Munkatársaink

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 284 4479
Videochat
Elérhető
Bosák Flóra

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 472 4983
Videochat
Elérhető
Nagy Péter

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 569 0996
Videochat
Nem elérhető
Jelinek Gábor
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!