Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 15-én (szombaton) szalonjaink és szervizeink zárva tartanak.

SEAT Leon SC modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Leon SC: Élvezze az utazás minden percét

Az új SEAT Leon SC megérkezett, és készen áll, hogy meghódítsa az utakat vadonatúj megjelenésével és kimagasló felszereltségével.

Ikonikus dizájnjával és csúcstechnológiájával az új Leon SC dinamikus és izgalmas vezetési élményt nyújt. Infokommunikációs rendszere egy gombnyomásra életre kel, fáradtságérzékelő rendszere, illetve fényszóró és sávtartó asszisztense pedig a vezető kényelmét szolgálja és gondoskodik arról, hogy Ön mindig biztonságban érezze magát.
A szórakozás, a szépség és a gyorsaság kombinációjaként, ez az autó tényleg megmozgatja minden vezető fantáziáját.

NYÍL DIZÁJN

Az új SEAT Leon SC-t úgy jellemezhetnénk, mint éles szögek összeolvadása könnyed formákkal és sima vonalakkal, illetve a művészi remekmű és forradalmi design közötti szakadék áthidalása. A könnyed és áramvonalas forma, a karcsú arányok és a trapéz alakú hűtőrács feltűnő megjelenést kölcsönöznek az autónak. Ez az autó kimondottan egy három ajtós coupénak készült egyedi kialakítással, nem egy lekicsinyített 5-ajtós verzió.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

Ismeri azt az érzést, amikor felvesz egy új szemüveget és minden éles, pontosan körvonalazott és jól látható? Észrevesz minden egyes falevelet, és a színek élénkebbé válnak. Ezt az érzést nyújtják a LED fényszórók.
Gyönyörű fényben világítják be útját, és kevésbé terhelik a szemet. Az SC lelkéhez illően alakították ki, ezáltal vonzó tekintetet kölcsönöz az autónak.

KÜLSŐ SZÍNEK

A palettáról, amelyet még Picasso vagy Da Vinci is megirigyelne, egyszerűen választhat olyan színt, amely a legjobban illik a stílusához, személyiségéhez és az elképzeléseihez.

KERÉKTÁRCSÁK

A Konfigurátor segítségével tervezze meg egyénre szabott Leon SC-jét. Válassza a megfelelő könnyűfém keréktárcsákat – 16”-tól 18”-os méretekben - melyekkel sportosabbá és vonzóbbá teheti autóját. És mivel nagyon is sokat számít, hogy min gurul egy ilyen szépség, kerekeink szigorú előírásoknak megfelelően, precíziós technikával készülnek.

ELEKTROMOS PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Négy ablak és két szélvédő valóban elegendő lenne, hogy élvezze a napsütést vezetés közben? Hiszen a nap fentről süt! Nyissa ki az üveg napfénytetőt egy gombnyomással, és élvezze a napsugarakat melegét.
Több nap. Több levegő. Több élmény.


Belső Dizájn

Az új Leon SC belső része megmutatja, hogy mi az, ami igazán számít. Kiváló, magas minőségű anyagok, melyekről soha nem akarja majd levenni a szemét és a kezét. Ragadja meg a kormányt, és tapasztalja meg a teljes kontrollt. Minden, amire szüksége van a tökéletes vezetési élményhez, egy karnyújtásnyira van.

Belső Tér

A kicsi és kompakt külsőnek, valamint a nagy és tágas belsőnek köszönhetően az autó megjelenése egy optikai csalódás. De az érzéki trükk ellenére, mikor beül az autóba, olyan érzés keríti hatalmába, mintha egy tágas világból a kényelmes otthonba lépne, amelyben minden apróság, minden extra a helyén van.

Ülések

Minden alkat más és más, ezért választékunkban a standard mellett a sport üléseket is megtalálja. Így azt választhatja, amely Önnek a legkényelmesebb. A standard ülések esetében az állítható magasság és deréktámasz segítségével mindenki megtalálhatja a tökéletes vezetési pozícióját. A sport ülések pedig igazán markáns körvonalakkal rendelkeznek.

Kárpitozás

Mindenkinek megvan a saját ízlése és stílusa, ezért egyénre szabottan választhat három anyag közül, melyek a szövet, a bőr és az alcantara.
A szövet mindig helytáll, a bőr elegánssá tesz, az alcantara pedig egy olasz mikroszál, amely ideális a sportos vezetőknek

Extrák

Az új Leon SC a dizájn megugorja a már eleve magasan lévő lécet. Válasszon bőr bevonatú kormánykereket, és érezze az utak simaságát a tenyerétől az ujjhegyekig. Az alumínium ajtókilincsek már az autó első érintését is meghatározóvá teszik. A könyöktámasz pedig választ ad a problémára, hogy hova tegye a jobb kezét, míg a dugóban ül.


Full LED Fényszórók

Ismeri azt az érzést, amikor felvesz egy új szemüveget és minden éles, pontosan körvonalazott és jól látható? Észrevesz minden egyes falevelet, és a színek élénkebbé válnak. Ezt az érzést nyújtják a LED fényszórók. Gyönyörű fényben világítják be útját, és kevésbé terhelik a szemet.
A fényszóró asszisztens pedig automatikusan leveszi a reflektorfényt, amint szembejövő forgalmat észlel.

DSG-Váltó

A kanyarok bevétele még soha nem volt ennyire izgalmas, a hiper-érzékeny sebességváltónak köszönhetően. Ezzel a duplakuplungos manuális sebességváltóval, a kezét végig a kormányon tarthatja, ezáltal teljes kontrollt biztosít a figyelem elterelése nélkül.

EASY CONNECT

Amikor beül a Leon SC-be, az Easy Connect összekapcsolja Önt a felhasználóbarát, érintőképernyős világával. Állítsa be úticélját a navigációs rendszeren, így gyorsabban odaér és üzemanyagot is spórolhat. A fedélzeti számítógép az utazás minden szükséges információját megjeleníti. Csatlakoztassa vezeték nélkül okostelefonját, hogy hozzáférjen zenei könyvtárához. A rendszer rendelkezik USB, SD-kártya, Bluetooth, CD És AUX-IN bementettel, illetve csatlakozási lehetőségekkel, kompatibilis MP3/MP4 formátumokhoz.
Az álom egyszerűen valóra válik.

Navigációs Rendszer

Ne bízza többet az okostelefonjára a navigációt, mert nehezen látható, és mindig lemarad. A SEAT érintőképernyős navigációs rendszere hangvezérléssel is működik, így a helymeghatározás csak egy szavába kerül. Soha többet nem fog eltévedni, vagy ha mégis, akkor is mindig hazatalál.

SEAT Hangrendszer

Az érintőképernyős kijelzőnek és a felhasználóbarát felületnek köszönhetően az erő tényleg az ujjbegyében van. Csatlakoztazzon SD-kártya, CD vagy Bluetooth segítségével a 10-hangszórós hangrendszerhez, és élvezze a nagyszerű hangzást, és a tiszta ütemeket, amely könnyedén átjárja az autót.


Az ügyes futómű

A kormánymozgásra adott reakció, illetve a felfüggesztés a jelenleg elérhető egyik legpontosabb és legdinamikusabb vezetési élményt teszi lehetővé.

SEAT vezetői profil

Álltísa be a kormány és a gázpedál válaszreakcióit, valamint a motorhangokat ezzel az ötletes programmal (FR verziónál rendelhető opció), ami még sokoldalúbbá teszi a vezetési élményt.
Az opcionálisan rendelhető DSG váltó válaszreakciója, valamint a belső fények szintén változnak a különböző vezetési módokban.
Határozza meg vezetési stílusát hangulata szerint, vagy hagyja, hogy a sport fokozat hatása alá kerüljön

Fedélzeti számítógép

Mindig kísérje figyelemmel útjának részleteit. Mindehhez nem kell mást tennie, csak rápillantani a műszerfalra a kormány felső részén keresztül, és máris naprakész lehet a fogyasztásról, sebességről, illetve a hátralévő útszakaszról.Sávtartó asszisztens

Egy beépített kamera figyelemmel kíséri és elemzi az útburkolati jeleket. Ha a rendszer érzékeli, hogy az autó elhagyni készül a sávját, korrigálja az úttartást.
A vezető könnyedén kikapcsolhatja az asszisztenst, ha úgy ítéli meg, hogy nincs rá szüksége.
Ha azonban fáradt, vagy figyelmetlennek érzi magát, a sávtartó az egyik legkedveltebb biztosnági funkciójává válhat.

Fáradtságérzékelő rendszer

Csakúgy mint egy jó fitness edző, a Leon SC is figyeli a teljesítményét. A fáradtságérzékelő a vezetői viselkedést elemzi, és azonnal jelez, ha bármi eltérést érzékel.
Fáradtság esetén egy ikon, illetve hangjelzés figyelmezteti, hogy tartson szünetet.

Fényszóró asszisztens

Állandóan alkalmazkodva a változó fényviszonyokhoz, a fényszóró asszisztens gondoskodik arról, hogy az út mindig látható legyen Ön előtt, legalábbis addig, ameddig a fényszórók sugarai elérnek.
Emellett az asszisztens a szembejövő forgalmat érzékelve automatikusan átkapcsol távolsági fényszóróról tompítottra, illetve vissza. Így Ön sohasem vakítja majd el a a szembejövőt.

5 csillagos EURO NCAP törésteszt

Maximális 5 csillagos minősítést kapott az új LEON SC a Euro NCAP (New Car Assessment Program) független szervezet legújabb tesztsorozatán.
94%-ot ért el a felnőtt utasok védelme terén, míg az oldalirányú ütközés tesztje során maximális pontszámmal zárt.
A gyermek utasok tesztjén 92%-os eredménnyel végzett, így bárhova ül, a Leon SC-ben mindig biztonságban érezheti magát.

Többszörös ütközés elleni fék

Ezt a funkciót reméljük, hogy soha nem kell használnia, de ütközés esetén az elektronikus stabilitási rendszer automatikusan 10km/h-ra fékezi az autót, amivel mérsékli az ingázó, ide-oda mozgást, így csökkenti a további ütközés esélyét, illetve az abból esetlegesen következő kárt, vagy sérülést.

Munkatársaink

Erdélyi Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 316 5444

Varga Viktor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 320 0020

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 375 4676

Bátri Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 438 0869
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!