Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 21. -én szalonjaink 08:00 – 15:30 -ig, szervizeink 07:00 – 15:30 -ig tartanak nyitva.

Renault Clio RS modellismertető


 
AJÁNLATKÉRÉS


Éljen át új élményeket!

A Renault Sport szakértőinek köszönhetően a Renault CLIO R.S. felejthetetlen élményeket biztosító technológiát rejt magában! 6 sebességes, dupla kuplungos EDC automata sebességváltó kormány mögötti váltófülekkel, erős és hatékony erőforrások, Launch Control állóhelyzeti rajtautomatika és beépített R.S. Monitor telemetria rendszer... A volán mögött ülve különleges vezetési élményben lesz része.


Élje át az autó sportosságát!

Készüljön fel rá, hogy minden tekintet önre szegeződik! A Renault CLIO R.S. azonnal kitűnik a tömegből. A Full LED R.S. Vision kiegészítő fényszórók egy kockás rajtzászlót mintáznak, így egyedi fényjegyeinek köszönhetően az autó rögtön felismerhető. Az utastér stílusához igazodó, perforált bőrrel borított kormány közvetlen kapcsolatot biztosít az úttal. A megerősített oldaltartású sportülések, valamint az új kárpitozás minden útjára elkísérik.


Készüljön fel új élményekre!

Kizárólag a Renault CLIO R.S. TROPHY esetében a Renault Sport a kipufogócsövek legkiválóbb gyártójával működik együtt: az Akrapovic márkával. A teljesen újragondolt cső a vezetés élményének teljes harmóniáját biztosítja!


Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Lippai Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 244 7503

Som Ferenc

értékesítési vezető
 

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!