Peugeot új 308 modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Peugeot 308

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje  első pillantásra magával ragad.

PEUGEOT i-Cockpit

Az új Peugeot 308 egészen különleges helyet kínál a vezetőnek, mely külön elnevezést is kapott: Peugeot i-Cockpit. Az innovatív vezetőhely négy elemből áll: a kompakt, kisméretű kormányból, a vezetés élvezetének fokozására, a magasra helyezett műszeregységből, melynek köszönhetően a vezetőnek nem kell levennie a szemét az útról, ha a műszerekre tekint, a magas középkonzolból, mely letisztultsága révén, tökéletes áttekinthetőséget nyújt és egy nagy, 9,7 colos érintőképernyőből, mely a gondtalan vezetést szolgálja.

MERÉSZ MEGJELENÉS

Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia.

Az új modell kialakítása áramvonalas, elegáns, arányai kiegyensúlyozottak. Kifejező stílusát csak erősíti tükrözi a karakteres új orr-rész, mely krómozott fazettákra osztott hűtőráccsal és elliptikus halogén fényszórókkal van felszerelve. A mechanikai elemekhez a lehető legszorosabban idomuló karosszériájával erőteljes és dinamikus autó benyomását kelti

FELÜLMÚLHATATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY

Mivel a vezetési élmény alapvető része a gépjármű feletti kontroll, az új PEUGEOT 308 a példás menettulajdonságok érdekében magas színvonalú műszaki megoldásokat alkalmaz. A maximális hatékonyság és kényelem érdekében a felfüggesztések mindig az adott - BlueHDi vagy PureTech - motorhoz igazodnak.
Sportos jellegét hangsúlyozandó az új PEUGEOT 308 GT olyan kivételes motort kínál, mint az új BlueHDi 180 S&S, melyhez mostantól az új EAT8 automata váltó társul.

DRIVER SPORT PACK

Módosított paramétereivel a még intenzívebb vezetési élményt szolgálja a Driver Sport Pack. A középkonzolon található „Sport” gombbal aktiválható rendszer dinamikusabb vezetési élményt eredményez:  sportosabb kormányrásegítés és fokozottan reagáló gázpedál, felerősített és sportosabb motorhang, fehérből pirosra váltó kijelzés a dinamikus használathoz kapcsolódó paraméterek megjelenítésével (leadott teljesítmény, turbónyomás, hossz- és keresztirányú gyorsulás).

VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK: TECHNOLÓGIA A VEZETŐ SZOLGÁLATÁBAN

Az új PEUGEOT 308 többek között az alábbi legújabb generációs vezetéssegítő rendszereket kínálja: 

  • Aktív holttérfigyelő rendszer
  • Tolatóradar és 180° tolatókamera
  • Automatikus vészfékező rendszer
  • Automatikus távolsági fénykapcsolás
  • Táblafelismerő rendszer
  • Adaptív távolságtartó tempomat
 

Vásárolja meg új Peugeot 308 gépjárművét most FIX KAMATOZÁSÚ, 0% THM FINANSZÍROZÁSSAL és 5 ÉV GARANCIÁVAL! 

ÚJ PEUGEOT 308 MOST 5 ÉV GARANCIÁVAL!

A +3 év ingyen kiterjesztett garancia a 2 éves szerződéses garancián túl, a szerződéses garanciával megegyező szolgáltatásokat tartalmazó kiterjesztett garancia, amely az autó garanciakezdetétől számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyik határértéket előbb eléri az autó) érvényes. A szerződéses és a kiterjesztett garancia szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a Szervizkönyvben és a Kiterjesztett Garancia Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. Az ajánlat visszavonásig érvényes.**

A leírásban említett tulajdonságok némelyike nem alapfelszereltség. Részletekért kérjük, érdeklődjön értékesítőinknél.
* A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a hivatalos Peugeot-márkakereskedőknél. A finanszírozás forintalapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő minimum 36 hónap, maximum 60 hónap lehet, míg a maximális finanszírozási összeg nem lehet több mint 3 millió forint. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 0% THM-érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A tájékoztatás szerinti finanszírozás 2018. január 5-től visszavonásig érvényes.
** Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.


Munkatársaink

Pfendler Bernadett

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 964 0609

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8502

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!