Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 15-én (szombaton) szalonjaink és szervizeink zárva tartanak.

Peugeot 5008 modellismertető


 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
TARTOZÉK KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS


ÚJ DIMENZIÓK

MERÉSZ VONALAK


Köszöntjük egy új korszak hajnalán!
Íme egy nyúlánk, mégis izmos, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, mégis végletekig kifinomult SUV, amely minden érzékünkre fokozottan hat, és még nagyobb vezetési szabadságot kínál. Az új PEUGEOT 5008 SUV modern sziluettje első pillantásra rabul ejt. A sportos megjelenésű, megemelt karosszéria, az elegáns felnikkel ellátott nagy kerekek, a jármű profilját uraló krómdíszítés, az alumínium tetőrudak* és a Fekete Gyémánt (Black Diamond) tető* rafinált módon hangsúlyozza a jármű impozáns méreteit.

SZABADSÁG – ÚJ ÉRTELMEZÉSBEN


A 7 személyes* új PEUGEOT 5008 SUV az utazás élményét valóban új dimenzióba helyezi.
Élvezze a belső tér luxusát, a hatalmas panoráma napfénytetőn* és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerrel* kényeztető ülésekbe.

MINDIG UGRÁSRA KÉSZ
Az első lámpatestek és a kissé ívelt formájú fényszórók átható tekintetet kölcsönöznek az autónak. A hűtőrács finom krómbordái és a függőleges kiképzésű, nagy légbeömlőkkel díszített orr-rész még tovább fokozza az új PEUGEOT 5008 SUV ragadozójellegét.

ÚTBAN A TÖKÉLETESSÉG FELÉ
Hátul az áramvonalas kiképzésű döntött szélvédő is a sportos karaktert erősíti. A karosszéria fekete csíkjába illeszkedő, éjjel-nappal világító, három karmot formázó fénydiódás lámpák az új PEUGEOT 5008 SUV egyedi stílusának ékes bizonyítékai.

 
 

INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY


INTUITÍV KEZELŐSZERVEK
Tegye próbára érzékszerveit, és a 100%-ig high-tech új Peugeot i-Cockpit®-ban helyet foglalva adja át magát az egyedülálló vezetési élménynek. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoportnak és a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyőnek* köszönhetően úgy tájékozódhat, hogy közben mindvégig az úton tarthatja a szemét.

HATÉKONY SZABADIDŐ-AUTÓ


Akár többen szeretnének utazni (hétszemélyes változat*) akár a nagy csomagteret szeretnék teljes mértékben kihasználni, a PEUGEOT 5008 SUV tökéletesen alkalmazkodik az utazók igényeihez.

Az új PEUGEOT 5008 SUV optimalizált felépítésének egyik legfontosabb hozadéka a tömeg terén elért áttörés (az előző nemzedékhez képest átlagosan 95 kg-ot sikerült lefaragni a modell súlyából). De ez még nem minden: az áramvonalas formaterv, valamint a karosszéria méretének optimalizálása kitűnő légellenállást eredményezett, ami a kategória egyik legjobbja.
Emellett a választékban szereplő valamennyi benzines és dízelmotor a kategória legjobbja címmel büszkélkedhet saját kategóriájában!
Az új PEUGEOT 5008 SUV szegmensének egyik leghatékonyabb modellje.

 
 

Vezetési élmény


ÉLMÉNYEK KARNYÚJTÁSNYIRA
Az új Peugeot i-Cockpit® high-tech világa a jövőbe repíti. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoport , a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyő, a puha színbőr borítású kompakt kormánykerékbe épített kezelőszervek, csakúgy mint a kormányról is vezérelhető automata sebességváltó, teljesen magától értetődő, mégis intenzív vezetési élményt biztosít.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK
A PEUGEOT i-Cockpit® Amplify funkció az összes érzékszervre fokozottan hat: a kellemes fényekhez és hangzáshoz, a beépített illatosító mellett, a DriverSportPack dinamikus hatása is hozzáteszi a magáét – különösen Boost módban… Csakis az Ön választásán múlik, milyen hangulatban utazik.

 
 

KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS
A Mirror Screen funkciónak köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink®, illetve az Android Auto kompatibilis alkalmazásokat. A mobiltelefon vezeték nélkül* feltölthető.

NAVIGÁCIÓ HÁROM DIMENZIÓBAN
A rendkívül realisztikus TomTom 3D navigáció a talaj lejtését is figyelembe véve jeleníti meg az épületeket 3D-ben. A kormányon található kapcsoló segítségével a térképet a jobb láthatóság érdekében egyetlen mozdulattal akár át is vihetjük az érintőképernyőről a magasra helyezett digitális kijelzőre.

A KÜLVILÁG – MÁS SZEMMEL
Élvezze a hatalmas panoráma napfénytetőn* és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerrel* kényeztető ülésekbe.

 
 
 

ÉBREDŐ ÉRZÉKEK
Melegséget és ihletettséget sugall a legnemesebb anyagokból (bőr, króm)* kialakított, modern és elegáns belső tér.
Tegye egyedivé az utastér hangulatát a Peugeot i-Cockpit® Amplify* funkcióval: állítsa be a hangulatvilágítás fényerejét és a képernyők színét, és válasszon a beépített illatosítóhoz kínált háromféle illat közül.

TÖKÉLETES HANGZÁS
Kedvenc zeneszámait a a legtökéletesebb minőségben hallgathatja meg a PEUGEOT 5008 SUV fedélzetén. Erre garancia a - Premium FOCAL® HIFI rendszer*, a francia hangminőség magasiskolája. A rendszer 10 beépített hangszórón át sugározza kedvenc felvételeit.

5 CSILLAG AZ EURO-NCAP TÖRÉSTESZTEN
Az új PEUGEOT 5008 SUV a legjobb, 5 csillagos eredményt érte el az Euro NCAP 2016törésteszten.

 
 
 

Munkatársaink

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8502

Székesi Zoltán

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 284 4303
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!