Peugeot 2008 modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ, KOMPAKT SZABADIDŐ-AUTÓ

PEUGEOT 2008

MÁGNESES VONZERŐ

Örömteli vezetés, elegáns formaterv, megalkuvás nélküli minőség ? ez a márka kötelezettségvállalása ügyfeleivel szemben, és ennek köszönhető az a leírhatatlan érzés is, amelyet minden Peugeot jármű kivált tulajdonosában.
A Peugeot 2008 kompakt szabadidő-autó már első ránézésre is innovatív modell: minden eleme erőt sugároz.
A formatervben markánsan, robusztus erővel jelennek meg a szegmens jellegzetes formajegyei. A kiszélesített sárvédők*,

 
 

Csábító szabadidő-autó

A 2008 dinamizmusához az egyedi, elegáns lámpatestek is hozzájárulnak.

Elöl vadmacska-tekintetű fényszórók simulnak a karosszériába, modern, króm-fekete maszkkal* fokozva a hatást. A Peugeot márka jellegzetes stíluselemei, a három karmot formázó, meleg fényt árasztó hátsó lámpák intenzív 3D hatást keltenek. A hátsó lámpák körülfogják a csomagtérajtót, amely tágas, praktikusan kialakított csomagteret rejt.

 
 

Karakteres szabadidő-autó

A markáns, erőt sugárzó karosszéria vonalait még jobban kihangsúlyozzák az új árnyalatok, köztük a piros Ultimate fényezés. A karosszéria egyes elemei ? ablakkeretek, tetőrudak, alsó díszcsík, hátsó légterelő ? az autó exkluzivitását hangsúlyozzák, megemelt hasmagassága látványos kontrasztot alkot a felső résszel.

Kifinomult és modern

A Peugeot i-Cockpit? egyedülálló élményt nyújt a vezetőnek. A Peugeot i-Cockpit? egy olyan letisztult vezetőhely, ahol a figyelem és az összpontosítás kapja a főszerepet. A kompakt, kisméretű kormány alacsonyabb helyzetének köszönhetően pihentető vezetést biztosít, a hatalmas üvegfelületek pedig az utasteret elárasztó fényről gondoskodnak. A műszeregység kék LED-csíkkal szegélyezett**, a tető pedig ? választástól függően ? lehet panorámatető világítószegéllyel*, vagy készülhet lézergravírozott, háttérvilágítással ellátott tetőkárpittal

 
 
 

grip contro

A sokoldalú és rugalmas Grip Control? az adott útfelület tapadásához mérten továbbítja a nyomatékot és optimalizálja az első kerekek meghajtását. A Grip Control? a 100 lóerősnél erősebb motorral felszerelt változatokhoz rendelhető manuális vagy automata váltóval, 16" vagy 17" keréktárcsák esetén.

 
 

Modern szabadidő-autó

Úttartás Alacsony, mindössze 1045 kg-os tömegének, valamint a Grip Control? üzemmódoknak köszönhetően a modell kitűnő dinamikai tulajdonságokkal rendelkezik.

A rugók, a lengéscsillapítók, a stabilizátorok, az első futómű és a hátsó kereszttartó speciális kialakítást kaptak, így az autó valamennyi motorizáció esetén nagyszerű teljesítményt nyújt. A karosszéria minden körülmények között megőrzi kiváló stabilitását, a kompakt kormány segítségével precízen ? az adott üzemmódhoz igazodva ? irányítani tudjuk a járművet.

Vezetést támogató és telematikai rendszerek

Az új Peugeot 2008 fedélzetén új berendezések fokozzák a biztonságot:

Active City Brake* Az Active City Brake (automatikus fékezés várható ütközés esetén kis menetsebességen) a városi közlekedésben kis sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti olyan esetekben, amikor a vezető nem reagál (30 km/h sebesség alatt). A szélvédő felső részén található, rövid hatótávolságú lézeres detektor (LIDAR technológia) érzékeli az előttünk álló vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet (ugyanabban a sávban). A sebességet csökkentve (az automatikus fékezés sebessége elérheti a 10 m/s-t) teljesen elkerülhetővé teszi az ütközést, vagy csökkenti annak súlyosságát. 15 km/h sebesség alatt a rendszer akár állóra is fékezheti az autót, elkerülve ezáltal az előtte haladó járművel való koccanást.

 
 

Belső hangulatok

  • Allure felszereltség ? fekete Oxford bőr-szövet kárpit
  • Allure felszereltség ? fekete-szürke Adamantium bőr-szövet kárpit
  • Access felszereltség ? fekete Berlin szövetkárpit
  • Allure felszereltség ? fekete Claudia bőrkárpit (opció)
  • Active felszereltség ? fekete Tokyo szövetkárpit
 
 
 
 

Hálózat és Szolgáltatás

Egy autó eladása a kulcs átadásával nem érhet véget. Az autózás kényelmét és biztonságát a márkakereskedő és az autó tulajdonosa közötti kölcsönös bizalom teheti teljessé.

Az alábbiakban tájékoztatást kaphat azokról a szolgáltatásokról és előnyökről, amelyek Önt mint Peugeot-tulajdonost megilletik, és ezáltal az autózást még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik Ön és utasai számára. A Peugeot kiépített hálózatának köszönhetően Magyarországon mindenütt talál márkaszervizeket*, ahol szakemberek várják Önt, és készséggel állnak rendelkezésére.

 
 

Munkatársaink

Pfendler Bernadett

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 964 0609

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8502

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!