Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 22-én (szombaton) szalonjaink 10:00-14:00 között tartanak nyitva, szervizeink zárva lesznek.

Nissan Qashqai modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

NISSAN QASHQAI

AZ UTÁNOZHATATLAN CROSSOVER

AZ EREDETI VÁROSI CROSSOVER


A vezetést biztonságosabbá és élvezetesebbé tevő számtalan funkcióval rendelkező Nissan Qashqai egy prémium felszereltségű és kivitelű családi crossover.


BAJNOK KÜLSŐ SPORTOS VONALVEZETÉSA vadonatúj, szélesebb, hosszabb és alacsonyabb Nissan Qashqai crossover lenyűgöző látvány. Igazi bajnok. Ez sugárzik minden apró részletéből: ehhez hozzájárul a V-alakú hűtőrács, és annak vonalát követő motorháztető és a magabiztos, sportos profil.

LUXUSSZÍNVONAL BELÜLRŐL IS
A többféle borítás, például a grafitszürke bőr vagy a világosszürke alcantara kárpitozás, a párnázott térdvédők, a határozottan elegáns, mégis tágas belső tér nem szűkmarkú, ha az utasok kényelméről van szó. Az innovatív 7"-os színes érintőképernyőről minden szükséges információ leolvasható. Az ergonomikus kialakításnak és a minőségi alapanyagoknak köszönhetően az autóvezetés valódi, hosszan tartó élvezet.

 
 

KÉSZEN ÁLLUNK AZ ÚTRA
BIZTONSÁG MINDENEK FELETT


A Nissan Aktív Biztonsági Pajzs filozófiája a biztonság olyan átfogó megközelítése, amely minden általunk készített autó tervezését és fejlesztését áthatja.

TÖBB MINT VEZETÉKES KAPCSOLAT
A Nissan Qashqai fejlett NissanConnect rendszere segítségével rádiót hallgathat, navigálhat és kommunikálhat a 7”-os színes érintőképernyőn. A rendszer akár az okostelefonjával is képes kommunikálni, így vezeték nélkül átküldheti kedvenc zenéit, követheti a közösségi oldalak legfrissebb híreit, sőt, még az interneten is böngészhet.

PARKOLÓASSZISZTENS
A Nissan intelligens parkolóasszisztensével gyorsan, egyszerűen és biztonságosan állhat be a szűk parkolóhelyekre; a kamerák és érzékelők segítségével biztosan nem ütközik neki semminek. Az első és hátsó parkolóradar minden alkalommal hibátlan parkolást tesz lehetővé, szemből és tolatva is.


A KÉNYELMES SZÓ KEVÉS RÁ


A Nissan Qashqai a napi munkavégzést megkönnyítő és élvezetesebbé tévő számtalan funkciót kínál.

 

 

SZÁLLJON BE, MAJD NYOMJA MEG

A Nissan intelligens kulcs segítségével a Nissan Qashqai kinyitása mindössze egyetlen gombnyomás. A nyomógombos indítót megnyomva a jármű máris beindítja a motort és útra kész!

 

TISZTA ÉS ÁTLÁTHATÓ

A ThermaClear fűtésű szélvédőről még a legzimankósabb napokon sem kell jeget kapargatni. A párátlanítással is hamar végez, így magára irányíthatja a klímával szabályozott meleg légáramlatot.

 
 

 

HŐMÉRSÉKLET FEL, HŐMÉRSÉKLET LE

A Nissan Qashqai-ba szerelt kétzónás klímavezérléssel az elöl ülők beállíthatják maguknak a kívánt hőmérsékletet. A rendszer automatikusan fenntartja a kívánt hőmérsékletet.

 
 

HATÉKONY TURBÓFELTÖLTÉS INTELLIGENS TELJESÍTMÉNYBenzinmotor esetén az új, könnyű DIG-T 115 és az erőteljes, 240 Nm nyomaték leadására képes DIG-T 163 között lehet választani. Mindkét motorban fejlett turbófeltöltés, valamint Stop/Start rendszer található, és mindkettőt elismerésre méltó teljesítmény és gazdaságosság jellemzi.

MAGABIZTOSAN A VOLÁN MÖGÖTT
A menetdinamikai rendszer folyamatosan változtatja az autó beállításait, hogy a lehető legjobban kezelhető legyen az autó, így Ön kanyarról kanyarra magabiztosabban és jobb kontrollal ülhet a volán mögött.

ERŐTELJES HAJTÁS
Bármerre is visz az útja, a Nissan Qashqai crossover négykerék-meghajtású változatain az All Mode 4x4-i vezérlés is Önnel tart. A rendszer egy szempillantás alatt küld arra a kerékre nyomatékot, amelyik éppen igényli, így maximális lesz a tapadás, a jármű pedig gyorsan, fürgén reagál.

KIEGYENSÚLYOZOTT UTAZÁS
Az Xtronic rendszerrel szerelt autókban az aktív motorfék funkció CVT váltó segítségével fékezi a motort a kívánt sebességre.


PRECÍZ KEZELHETŐSÉG MINDEN ÍZÉBEN ATLETIKUS


Továbbfejlesztett kormányzása és felfüggesztése révén a Nissan Qashqai az útminőségtől függetlenül problémamentesen és maximálisan kiszámíthatóan viselkedik.


KIFINOMULT KORMÁNYZÁS

Az elektronikus vezérlésű kormány természetes, a járműtől elválaszthatatlan vezetési élményt teremt. A kormányérzet módosítható: Ön a Normál és a Sport mód között választhat attól függően, hogy tükörsima városi utcákon vagy nehézkes, kanyargós mellékutakon halad-e.MINDIG HELYTÁLLÓ FELFÜGGESZTÉS

A hepehupás utak sem jelentenek problémát a Nissan Qashqai frissített felfüggesztésének. A többlengőkaros hátsó felfüggesztés segítségével a rendszer minden kisebb-nagyobb bukkanóval gond nélkül megbirkózik.

 
 
 

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Pandula Zsolt

flottaértékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 915 4096

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző
Telefon:
+36 20 248 8018

Kovács Tibor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 363 5917
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!