Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Škoda Yeti Outdoor modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Itt van. Az új Škoda Yeti.

Lépjen be a Yeti világába! Egy világba, amely ötvözi a városi életet a természettel, ahol a kalandok kezdődnek, amely tele van nagyszerű élményekkel. Fedezze fel a titkot...

Mi is az a Yeti?

A Yeti egy ügyes kompakt SUV. A Škoda Auto a modellválaszték ötre való bővülését ünnepelte Genfben, ahol bemutatta a Yetit. A 4,2 méter hosszú, 5-ajtós autó könnyű kezelhetőségével, - amely nagyfokú biztonsági felszereltséggel párosul, - valamint stílusos külsejével tűnik ki. Kompakt, vonzóan stílusos, és tele van meglepetésekkel ? ez az új Yeti.

Hogyan is néz ki a Yeti?

A markáns elülső rész a bordázott hűtőráccsal valamint a barátságos fényszórók magabiztosan hirdetik a Yeti Škoda családhoz való tartozását. A kocsi oldalsó részének robosztus, szilárd kinézetét a C oszlop határozottsága adja, 17 collos kerekeken, anélkül, hogy "nehézsúlyúnak" tűnne. Megfelel a letisztult forma követelményeinek, az ülések magasan helyezkednek el, sokrétű funkciókkal rendelkezik, és mindez úgy van megtervezve, hogy az autó, annak ellenére, hogy robosztus, inkább könnyedséget sugall, mint lomhaságot. A Yeti kialakításakor a környezetvédelmi szempontokra is figyelmet fordítottak, csakúgy, mint a csomagtérre, a biztonságra és az úttartásra. A csomagtér nagysága változtatható: egészen 1760 literig növelhető, ha eltávolítjuk a hátsó üléseket. A gondosan kiegyensúlyozott futómű lehetővé teszi a vezető számára, hogy megvalósítsa, amit már a dizájn is sejtetni enged: ez az autó élvezetes és dinamikus vezetési élményt nyújt.

Mit rejt a Yeti?

A motorháztető alatt a Yeti egy turbómotort rejt, amely választható 2 benzines (1.2 TSI/77 kW és 1.8 TSI/118 kW teljesítménnyel) és három dízeles (2.0 TDI CR DPF 81 kW, 103 kW és 125kW teljesítménnyel) változatban is. Mindegyik motor alacsony fogyasztással és károsanyag kibocsátási értékkel rendelkezik. Természetesen, mivel ez egy SUV, a vásárlók egy 4x4-es változathoz is hozzájuthatnak, amely különösen alkalmas terepre és kiváló vonóereje van.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30