2017. május 27-én, szombaton KIA szalonunk zárva tart.

Volvo V60 Cross Country modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS


A Volvo Cars Los Angeles-i Autószalonon leplezte le a sikeres V60 sportkombi régóta várt Cross Country változatát.
„Nagy örömünkre szolgál, hogy portfoliónk egy harmadik, valódi Cross Country modellel bővül. A dinamikus stílusjegyek és a terepjáró képesség vegyítése új szintre emeli a V60 modellt.” mondja Lex Kerssemakers, a Volvo Cars termékstratégiai és járműkínálat irányítási részlegének alelnöke.

Az örökség

A Cross Country márkanév hosszú és dicső múltra tekint vissza. A prémium márkák közül elsőként – 1997-ben -  a Volvo Cars kínált terepre is alkalmas, különleges stílusjegyekkel felruházott kombi autókat, amikor bevezette a V70 Cross Country modellt, és ezzel az autózás olyan új élményét teremtette meg, amely azóta is fogva tartja a közönség képzeletét. A Volvo skandináv öröksége, illetve a természet és a kalandok őszinte szeretete egyesül a V60 Cross Country-ban. Egy sportos, mégis kényelmes vezetési élmény a végtelen felfedezésének szabadságával.

Sportos adottságok

„A V60-hoz képest hat centiméterrel megemelt hasmagasság és a Cross Country modellekre jellemző robusztus kialakítás a járt és a járatlan utakon is páratlan vezethetőséggel társul. A nyomatékelosztási technológiának és a kanyarodás közbeni kipörgésgátlónak köszönhetően kiemelkedően sportos a vezetési élmény. A V60 Cross Country-val elszökhetünk a világ elől, kalandos életstílus letisztult, mégis robosztus formában.” – mondta Lex Kerssemakers.

A V60 Cross Country új 18 és 19 collos Cross Country felnikkel és mély bordázatú abroncsokkal érkezik. Ezek fokozzák a kényelmet valamint a terepjáró képességeket, csökkentik a menetzajt, és fokozottan védik a kerekeket a járdaszegélyre való felhajtáskor vagy sziklás terepen.

Robosztus, individualista formatervezés

A Cross Country koncepció központi elemei a „határtalanság” és a robosztus, erőt sugárzó formatervezés. Azoknak tervezték, akik aktív életet élnek, és az autópálya helyett inkább a mellékutakat élvezik. A V60 Cross Country modellben mindez az autó kalandos természetét kiemelő letisztult stílusjegyekben ölt testet.

Míg a megemelt hasmagassággal, az első és hátsó alvázvédő lemezekkel, az oldalsó védőlemezekkel és a sárvédő szélesítésekkel a V60 Cross Country erőtől duzzadó, mély benyomást tesz, amely minden élethelyzethez alkalmazkodó természetének alapját képezi, addig az integrált kipufogóvégek a sportos, vadabbik oldalát tükrözik. A különleges külső stílusjegyeket jellegzetes barna öltésekkel díszített fekete bőr sportülések egészítik ki az utastérben, amelyek már a modell észak-amerikai bevezetésétől elérhetőek lesznek, míg a két új, kéttónusú bőrkárpitozás az európai piacra való megjelenésével párhuzamosan lesz elérhető.

Munkatársaink

Vas György

értékesítési vezető

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

szalon - értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30