Nissan Új X-Trail modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

LETISZTULT, MINT EGY CROSSOVER, ÉS STRAMM, MINT EGY SUV

Crossover? Vagy SUV? Egyik sem: ez az új NISSAN X-TRAIL. A NISSAN crossover-autókra jellemző letisztult, kecses külsőt és az SUV-k strapabírását egyesítő új NISSAN X-TRAIL gyszerre dinamikus és elegáns. Kecses vonalak, kerek ívek, kalandor külső; az utasok pedig rajongani fognak a látványért az elektromos napfénytetőn át.
A bumeráng alakú hátsó lámpák, illetve a 19 colos könnyűfém abroncsok feledhetetlen külsőt kölcsönöznek az új NISSAN X-Trailnek.

BÁRHOVÁ IS VETŐDIK, KAPCSOLATBAN MARADHAT A KÜLVILÁGGAL

Maradjon kapcsolatban a külvilággal! Az új NissanConnect rendszer egyszerre kínál kiváló minőségű hang-, navigációs és telefonkihangosító szolgáltatást. Használata pedig rendkívül egyszerű a 7 colos, visszaverődés-gátlóval bevont érintőképernyőn.

A Google Search, a Trip Advisor, a Facebook, a Tune in és a Twitter alkalmazásokkal minden városban helyinek érezheti magát, elolvashatja a legfrissebb híreket, és kapcsolatban maradhat a barátaival. A rendszer része a Bluetooth-telefonkihangosító és -hangszolgáltatás, az SD-kártya-alapú térkép, a mérésintegrálás, illetve a tartalék hangbemenet (Aux-in) és az USB-bemenet.

Emellett számos szolgáltatás áll még rendelkezésre: a Google Helyek© funkciója, közlekedési előrejelzések és újratervezés, parkolási és üzemanyag-információk, időjárás-előrejelzés – az új X-Trailben minden megvan a következő kalandhoz.

AZ AUTÓ, AMI VIGYÁZ ÖNRE

A kényelmet szolgáló biztonsági eszközök, például a kanyarokra, sebességre, dugókra és sávelhagyásra figyelmeztető funkciók mindig gondtalan vezetési élményt biztosítanak.
A biztonság új értelmet nyer a NISSAN Aktív Biztonsági Pajzs technológiája révén: az új NISSAN X-TRAIL segít megelőzni az ütközéseket, figyelmeztet a veszélyes holtterekre, a sávelhagyásra, és még sok minden másra képes.
A műszerfalon látható, 5 colos továbbfejlesztett vezetéstámogató TFT-kijelző észleli a közúti jelzéseket, részletes tájékoztatást nyújt a járműtestről és a védelmi funkciókról, figyeli az abroncsnyomást, azonnali navigációt tesz lehetővé, jelzi a beérkező hívásokat – és még sok egyéb funkciót ellát. A kaland sosem volt még ennyire kézzelfogható.

AZ IRÁNYÍTÁS NEMCSAK AGYFUNKCIÓ

Az új NISSAN X-TRAIL ALL MODE 4x4-i vezérlőrendszere tökéletes útfogást biztosít, bármilyen is legyen az idő. Csökkenti az alulkormányzottságot, és a megerősített alvázzal együtt tökéletes irányíthatóságot biztosít vezetés közben,
azaz a parkolás és a hegymenet többé nem lehet probléma. Az Intelligens parkolóasszisztens (parkoláskönnyítő funkció) segítségével az új NISSAN X-TRAIL zökkenőmentesen segíti a nehézkes manővereket, így a parkolás mindig biztonságos és könnyed élmény marad. Emellett magát a parkolóhelyet is felméri, így energiát takarít meg a gyalogos ügyintézéshez. A Visszagurulás gátló (hegymenetkönnyítő funkció) segítségével biztonságosabb az utazás, így csak a kalandra kell figyelni.

GURUL, SUHAN, SZÁRNYAL

Az új NISSAN X-TRAIL határtalanul sokoldalú. Akár a 2 tartalék hátsó utasülésről, akár a rugalmasan alakítható utastérről van szó, amelyben különválasztható a száraz és nedves rakomány, a kalandnak mindig elegendő tér jut.

A súlytalanság által ihletett, gerinctámasszal felszerelt ülések a leggöröngyösebb úton is roppant kényelmesek. A megnövelt lábtérnek köszönhetően az X-TRAIL egyszerre tágas és kényelmes.

És persze praktikus is: a hátsó ajtók közel 80 fokban nyithatók, így könnyebb a belső térbe hajolni. Nem is beszélve a nagyméretű, bővíthető, akár 75 kg-ot is elbíró tárhelyről. Az ülések lehajtása után a felület teljesen sík lesz, a második üléssor eltolható, így megnövelhető a tér, a csomagtér pedig egyetlen kézmozdulattal két (egy alsó és egy felső) részre osztható. Mindez a tágas, kényelmes, rendkívül sokoldalú belső tér erénye.

Munkatársaink

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
 

Pandula Zsolt

értékesítési tanácsadó

Blaskó Mihály

értékesítési vezető

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30