Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt január 21-től, várhatóan február végéig az értékesítés a Seat szalonban történik. A szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Nissan új Qashqai modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

AZ ÚJ NISSAN QASHQAI IZGALMAS FORMAVILÁGA

Minőségi és intelligens

A merész, sportos és tekintélyt parancsoló új Nissan Qashqai stílusos formaterve jól tükrözi, mi rejlik a karosszéria alatt: továbbfejlesztett, ugyanakkor könnyen kezelhető technológia, amely tökéletes irányíthatóságot, teljes körű csatlakozási lehetőségeket és abszolút kényelmet biztosít.

MENETDINAMIKAI RENDSZER: MAGABIZTOS AUTÓZÁS

ÉLVEZZE A KEZELHETŐSÉGET

Az új Nissan Qashqai ötletes futóművezérlése egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az autózást, hiszen jobb irányíthatóságot és kitűnő kezelhetőséget biztosít. Bármilyen útviszonyok között autózik, a rendszer megkönnyíti a kanyarodást, és kiszűri az utak egyenetlenségeit.

NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS TECHNOLÓGIA: A NYUGALOM ZÁLOGA

16 SZENZOR FIGYELI AZ AUTÓ KÖRNYEZETÉT

Az új Nissan Qashqai Aktív Biztonsági Pajzs technológiája magabiztosabbá teszi a vezetést, így Ön mindig ura maradhat autójának. A különböző biztonsági rendszerek egymással együttműködve segítenek elkerülni a frontális ütközéseket, a holttérben leselkedő veszélyeket, a sávból való kisodródást és egyéb kockázatokat.

PRÉMIUM BELSŐ TÉR ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ TECHNOLÓGIA

PRÉMIUM UTASTÉR VESZI KÖRÜL

Az új Nissan Qashqai nemcsak rendkívül kényelmes, hanem elképesztően könnyedén is kezelhető. Fejlett technológiája jelentősen leegyszerűsíti a vezetést, így Ön könnyen veheti a városi utak akadályait, a forgalmi veszélyek okozta aggodalom nélkül.

NISSANCONNECT NAVIGÁCIÓS RENDSZER: MÉG TÖBB SZOLGÁLTATÁS, MÉG TÖBB CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG

MODERN CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Mostantól út közben sem kell lemondania az internetes kapcsolatról. A legújabb NissanConnect navigációs rendszer tartalmazza a Google Hasznos helyek és a Send-to-Car szolgáltatást, de internetes rádióval, és frissíthető alkalmazások széles skálájával (például közösségi média eléréssel, üzemanyagárakkal, időjárás-előrejelzéssel, hírekkel, sporthírekkel) rendelkezik. A káprázatos 7”-os kijelzőn a Nissan Aktív Biztonsági Pajzzsal kapcsolatos adatok is megjeleníthetők. Ezek a technológiák jól szemléltetik, hogy a QASHQAI élen jár a kategóriájában. Egy igazi úttörő. Ahogyan Ön is. A Qashqai volánja mögött úgy érezheti, a város a lábai előtt hever.

INTELLIGENS PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZER

Automatikus parkolás

A zsúfolt városi utcákon nem könnyű a parkolás. Az új Nissan Qashqai-ban a 360 fokos parkolókamerával (AVM) és a mozgásérzékelővel folyamatosan szemmel tarthatja az autó környezetét. Az intelligens parkolássegítő rendszer ráadásul bekormányozza az autót a kiszemelt parkolóhelyre, így a parkolás gyerekjáték.

Munkatársaink

Blaskó Mihály

értékesítési vezető

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
 

Farkas Gábor

értékesítési tanácsadó

Pandula Zsolt

értékesítési tanácsadó

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30