Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Fiat Új Panda Van modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Új Panda Van

Olasz minőség.
A Panda Van az innovatív, nápolyi Pomigliano d’Arco-i gyár terméke, mely a World Class Manufacturing listáján a legjobb gyártó üzemek között található.
A stílusos részletek, amilyen a finom, mégis határozott vonalvezetés és az áramvonalas orrész a magasan elhelyezkedő lámpatestekkel, egyedivé varázsolják a modell megjelenését, ám a lényegi különbséget az a magas szintű minőség adja, mellyel ezt a gépkocsit tervezték és kivitelezték: nagy szakítószilárdságú anyagok használatával, akusztikai komforttal, finom, kézműves kidolgozással és csúcsmegoldásokkal a maximális biztonság és funkcionalitás elérése érdekében.

RAKTÉR

Tágas, alakítható és igazán funkcionális.
A Panda Van kimagaslik versenytársai közül 1 m3 –es rakterével, sima rakodófelületével, mely jelentősen megkönnyíti az áruk ki-, és berakodását. Maximális méret és hozzáférés minimális erőfeszítéssel.
A Panda Van által nyújtott lehetőségek azonban nem érnek itt véget: a rakományrögzítő fülek segítségével tökéletes biztonságban szállíthatja rakományát. Ezenkívül megrendelheti a “Cargo Box” nevezetű speciális tárolóegységet, mely a rakodófelület alatt helyezkedik el, és segítségével a munkájához szükséges összes szerszámot magával viheti, amikor csak szüksége van rá.

BIZTONSÁG

Érezze magát biztonságban munka közben is.
Utazás és munka közben egyaránt biztonságban van a Panda Van volánjánál (4 légzsák, ABS fékasszisztenssel, igény szerint ESP-vel), ráadásul igazán megbízhat a két hatékony motorverzióban, hiszen mindkettő alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet.
A további megtakarítás érdekében a Panda Van még eco:Drive alkalmazással is szereltfelszerelhető, mely elemzést készít vezetési stílusáról, majd tanácsokkal látja el annak javítása érdekében.

STÍLUS

Az egyszerűen nagyszerű Cityvan, a városi áruszállító.
A Panda Van imád dolgozni, és ha őt választja egy megbízható, hatékony, gazdaságos, kompakt és praktikus gépjárművet választ munkatársául.
A legújabb Panda Van hosszabb (10 cm) és szélesebb (6 cm), mint elődje, így raktere még jobban kihasználható, melyben akár hosszabb tárgyakat is szállíthat.
A Panda Van belsejében minden részletet úgy terveztek meg, hogy minden igényt kielégítsen, ami csak egy munkára tervezett gépkocsitól kívánható.

Munkatársaink

Bulyáki Éva

értékesítési vezető

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó

Henzel Ádám

haszongépjármű értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30