Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt január 21-től, várhatóan február végéig az értékesítés a Seat szalonban történik. A szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Nissan Új Juke modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

SPORTOS ÉS ATLETIKUS CROSSOVER-MEGJELENÉS

DINAMIKUS VONALAK, ENERGIÁT SUGÁRZÓ SZÍNEK

Semmi sem lassíthatja le. Nagyobb teljesítménnyel és határozottabb crossoveres jellemzőkkel az új NISSAN Juke nagyobb hasmagasságot, magas derékvonalat és nagy kerékdobokat kínál. Az erősen ívelt szélvédő és a rejtett hátsó kilincsek is hangsúlyozzák rendkívül aerodinamikus formavilágát. Élvezze a kemény és félelmet nem ismerő megjelenést. Most két új erőteljes színből is választhat (napsárga és indigó kék), így soha nem marad észrevétlen.

EXKLUZÍV FORMAVILÁG

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ RÉSZLETEK A VALÓBAN EGYEDI FORMAVILÁGÉRT

Azért, hogy az új NISSAN Juke még eredetibb legyen, a NISSAN néhány elemen ráncfelvarrást végzett: újratervezték a hűtőrácsot, illetve új első és hátsó lökhárítót kapott az autó. Ezenkívül indexet helyeztünk a tükörházba, és vadonatúj, 18 colos könnyűfém kerekekkel biztosítjuk a még nagyobb hatást.

TÁGAS TÉR HÁTUL, EGÉSZEN A TETŐIG

NYITHATÓ ÜVEGTETŐ ÉS MEGNÖVELT CSOMAGTÉR

Az új Nissan Juke nem ismer határokat. A nagyméretű, nyitható üvegtető fénnyel és friss levegővel árasztja el az utasteret, és tágas környezetet teremt. És mivel a helyből soha nem elég, 40%-kal megnöveltük a csomagteret (mely így 354 literes lett).

FÉNYT AZ UTAKRA

TÖKÉLETES STÍLUS ÉS LÁTÁSI VISZONYOK AZ ÚJ VILÁGÍTÁSI TECHNOLÓGIÁKKAL

Mi lehetne jobb a Xenon- és LED-technológia kombinációjánál, mely optimálisan világítja meg az utakat? Figyelemfelkeltő LED-izzók kerültek az új elülső felső és hátsó lámpákba a jobb nappali láthatóság miatt. Az elülső fényszórók azonban xenongázt használnak a maximális hatékonyság és az azonnali fényintenzitás érdekében. Az új NISSAN Juke futurisztikus crossover-formavilága és innovatív technológiája gondoskodik róla, hogy lásson és látható legyen.

ADJON HOZZÁ NÉHÁNY EXTRÁT!

ÁLLÍTSON ÖSSZE EGY MÉG EGYEDIBB AUTÓT!

Helyezze el kézjegyét új NISSAN Juke-ján!
Crossoverének számos elemét testreszabhatja, így például a tükörházat vagy a lökhárítók felületét, és kiválaszthatja kedvenc könnyűfém kerekeit is. Ugyanez igaz belül is: négy különböző színvilágból választhat (fehér, piros, sárga vagy fekete).
Bármilyen igényei is vannak, a NISSAN mindazt rendelkezésére bocsátja, amivel megalkothatja álmai NISSAN Juke-ját.

ADJON HOZZÁ NÉHÁNY EXTRÁT!

INTUITÍV FEDÉLZETI KIJELZŐ

A NISSANCONNECT TECHNOLÓGIÁVAL FOLYAMATOSAN TARTHATJA A KAPCSOLATOT UTAZÁS KÖZBEN

Még intuitívabb és még több kapcsolatot tesz lehetővé. Az új NISSAN Juke az eddigi legnagyobb NissanConnect kijelzővel érkezik. Az 5,8 colos érintőképernyős kijelzőn egyszerűen böngészhet a menükben, és kapcsolhat át a telefon, a zene és a vezetési információk között, amint telefonját csatlakoztatta Bluetooth vagy USB segítségével. Tökéletes navigációs élményben lehet része, hiszen a GOOGLE™ SEND TO CAR szolgáltatásával otthon megkeresheti a célállomást, majd onnan elküldheti a fedélzeti számítógépre; megnézheti az időjárás-előrejelzést, az üzemanyagárakat, a járatinformációkat és a Hasznos Helyeket a Google™ Maps szolgáltatásban.

KÉNYELMES FEDÉLZETI IRÁNYÍTÁS

SZEMÉLYRE SZABOTT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

A Nissan Dinamikus Üzemmódvezérlő segítségével egy egyszerűen használható, kétrétegű kezelőfelületen szabályozhatja a vezetési élményt. Választhat a normál, sportos és gazdaságos vezetési módok közül, valós idejű adatokat jeleníthet meg, így például a nehézségi erőt, a nyomatékszintet, és akár az utastér hőmérsékletét is aprólékosan beállíthatja csúcsteljesítményű crossoverében.

TECHNOLÓGIA AZ ÖN BIZTONSÁGÁÉRT

VÉDELEM ÉS NYUGALOM

Az Aktív Biztonsági Pajzs technológia segítségével láthatja és elkerülheti az esetleges akadályokat. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a holttérfigyelő és a mozgó tárgyak észlelése villogó fénnyel és hangjelzéssel figyelmezteti Önt, ha valami közeledik. Egy autó, amit nem lát? Egy állat keresztezi az utat? Az új NISSAN Juke-ban megtalálható fejlesztéseknek köszönhetően a technológia valóban az Ön szolgálatában áll.

Munkatársaink

Blaskó Mihály

értékesítési vezető

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
 

Farkas Gábor

értékesítési tanácsadó

Pandula Zsolt

értékesítési tanácsadó

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30