Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Škoda Új Fabia Combi modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A ŠKODA Fabia Combi a legnépszerűbb kombi a kisautók kategóriájában, és harmadik nemzedékében a ŠKODA Fabia Combi ismét mércét állít a térkínálat, a funkcionalitás és a környezetkímélés terén. A legújabb és nagyobb méretosztályokból ismerős biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszerek teszik teljessé az újdonság kelléktárát, többek között olyan megoldásokkal, mint az okostelefon és az autó egyszerű összekapcsolását lehetővé tévő MirrorLink™-szabvány és SmartGate-funkció. Az új ŠKODA Fabia Combi február végén kerül a magyar piacra.

„Az új ŠKODA Fabia Combi tér, funkció és érzelmek ideális kombinációját kínálja, ráadásul további jópontokat szerez a legmodernebb technikák jóvoltából” – mondja Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, a ŠKODA igazgatótanácsának elnöke. „Modern, friss automobil, amely a kis kombik szegmensének legnagyobb térkínálatával a ŠKODA márka értékeit jól testesíti meg, és egyúttal a kapcsolódás és a személyre szabás terén növekvő ügyfélelvárásokat is átfogóan teljesíti” – teszi hozzá Prof. Dr. Vahland.

Mindössze pár héttel az új ferdehátú ŠKODA Fabia bevezetése után, 2015 elején már rajtol is az új ŠKODA Fabia Combi az első európai piacokon. Az új generációval a cseh autógyártó tovább építi és bővíti a kedvelt kombi sikereit. A 2000-es év óta a ŠKODA Fabia Combi fontos és állandó része a ŠKODA típuspalettájának. 2014. augusztus végéig a ŠKODA több mint 1,1 millió ŠKODA Fabia Combi modellt szállított ki ügyfeleinek.

A ŠKODA Fabia Combi mindig is a legjobb ŠKODA értékeket képviselte: tágas belső tér kompakt külső méretek mellett, sok praktikus megoldás, kis üzemanyag-fogyasztás, bevált technika és kiváló ár-érték arány – ez a kombináció tette a kisautók kategóriájában bestsellerré.

Kiemelkedő térkínálat: a szegmens legnagyobb csomagtere

A ŠKODA Fabia Combi kompakt külső méretek mellett kínál hatalmas belső teret akár öt utas és csomagjaik számára. Az újdonság az 530 literes befogadóképességgel (előredöntött hátsó ülések esetén 1395 liter) kategóriája legnagyobb csomagterét kínálja. A raktér alaphelyzeti térfogata 25 literrel bővült az elődhöz képest.

A hátsó üléssor két lépésben bővíthető, először az ülőfelületet kell előrehajtani, majd a háttámlákat ledönteni – ez növeli a belső tér variálhatóságát. Az autóban akár 1,55 méter hosszú tárgyak is szállíthatóak. A rakfelület 960 milliméter széles, ez 2 milliméterrel múlja felül az elődmodellt. A csomagtérajtó 1900 milliméter magasra nyílik, a rakodónyílás szélessége 1028 milliméter. A rakodóperem mindössze 611 milliméter magasan helyezkedik el, így a rakodás igen könnyű és kényelmes.

Ráadásul az utastér szélességben (21 milliméteres növekedés) és hosszában (8 milliméter plusz) is gyarapodott, valamint a vezető és az első utas fejtere is nagyobb a kicsivel csökkentett külső magasság ellenére.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30