Škoda Új Fabia modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Az idei Párizsi Autószalonon ünnepli világpremierjét a vadonatúj ŠKODA Fabia. A Fabia az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában és harmadik generációjával mércét állít a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén. Ezen felül a nagyobb méretkategóriákból származó innovatív biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszereket kap, ráadásul minden korábbinál kíméletesebb környezetéhez.

Az új Fabia december elején érkezik Magyarországra, amit 2015 elején követ majd a Combi kivitel.

Az új ŠKODA Fabia a ŠKODA sorozatgyártású típusai közül elsőként mutatja meg a márka formanyelvezetének egy új, kifejezőbb és érzelemdúsabb dizájn jellemezte evolúcióját. Első ízben ültetik át a ŠKODA formatervezői a látványos ŠKODA VisionC tanulmányautó formai elemeit sorozatgyártásba. Egyúttal a ŠKODA Motorsport versenyautóiról ismerős formai jegyeket is felismerhetjük az újdonságon.
Kisautó – nagy technika. A ŠKODA márkánál első ízben az új Fabiában lehetséges a járművet és az okostelefont egyszerűen a MirrorLink™-szabvány segítségével összekapcsolni, valamint az járművet intelligens hálózatba kapcsolni az új SmartGate funkció jóvoltából. Ezzel a ŠKODA az okostelefonok képességeit egyszerűen és olcsón integrálja az autóba.

Az új ŠKODA Fabia megjelenését most a ColourConcept színcsomagokkal még egyedibbé, személyre szabottá tehetjük. Választhatjuk autónkat például a tetőt, a kerekeket és a külső tükröket fehér, ezüst, piros vagy fekete színekben
Az új motoroknak (négy benzines és három dízel erőforrás), a célzott tömegcsökkentésnek (980 kg a legkisebb saját tömeg), valamint a javított légellenállási jellemzőknek köszönhetően az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkenése az új ŠKODA Fabia esetében akár a 17 százalékot is elérheti.
A Fabia számára elérhető további biztonsági rendszerek között szerepel a fáradtságérzékelő, a sebességhatároló, a visszagurulás-gátló és az elektronikus gumiabroncsnyomás-ellenőrzés. Kívánságra még nagyobb kényelmet biztosít többek között a KESSY kulcs nélküli ajtónyitási rendszer, az első és hátsó parkolóradar, az új elektromechanikus szervokormány, valamint a nagy panoráma-üvegtető. Egyúttal a Fabia olyan érvekkel csábítja még az ügyfeleket, mint a bőséges térkínálat, a még tovább fokozott funkcionalitás és a 19 Simply Clever megoldás.

Munkatársaink

Horváth Erik

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 336 4880

Bencsik Dániel

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 331 3844

Bátri Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 438 0869
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!