Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Škoda Új Fabia modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az idei Párizsi Autószalonon ünnepli világpremierjét a vadonatúj ŠKODA Fabia. A Fabia az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában és harmadik generációjával mércét állít a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén. Ezen felül a nagyobb méretkategóriákból származó innovatív biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszereket kap, ráadásul minden korábbinál kíméletesebb környezetéhez.

Az új Fabia december elején érkezik Magyarországra, amit 2015 elején követ majd a Combi kivitel.

Az új ŠKODA Fabia a ŠKODA sorozatgyártású típusai közül elsőként mutatja meg a márka formanyelvezetének egy új, kifejezőbb és érzelemdúsabb dizájn jellemezte evolúcióját. Első ízben ültetik át a ŠKODA formatervezői a látványos ŠKODA VisionC tanulmányautó formai elemeit sorozatgyártásba. Egyúttal a ŠKODA Motorsport versenyautóiról ismerős formai jegyeket is felismerhetjük az újdonságon.
Kisautó – nagy technika. A ŠKODA márkánál első ízben az új Fabiában lehetséges a járművet és az okostelefont egyszerűen a MirrorLink™-szabvány segítségével összekapcsolni, valamint az járművet intelligens hálózatba kapcsolni az új SmartGate funkció jóvoltából. Ezzel a ŠKODA az okostelefonok képességeit egyszerűen és olcsón integrálja az autóba.

Az új ŠKODA Fabia megjelenését most a ColourConcept színcsomagokkal még egyedibbé, személyre szabottá tehetjük. Választhatjuk autónkat például a tetőt, a kerekeket és a külső tükröket fehér, ezüst, piros vagy fekete színekben
Az új motoroknak (négy benzines és három dízel erőforrás), a célzott tömegcsökkentésnek (980 kg a legkisebb saját tömeg), valamint a javított légellenállási jellemzőknek köszönhetően az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkenése az új ŠKODA Fabia esetében akár a 17 százalékot is elérheti.
A Fabia számára elérhető további biztonsági rendszerek között szerepel a fáradtságérzékelő, a sebességhatároló, a visszagurulás-gátló és az elektronikus gumiabroncsnyomás-ellenőrzés. Kívánságra még nagyobb kényelmet biztosít többek között a KESSY kulcs nélküli ajtónyitási rendszer, az első és hátsó parkolóradar, az új elektromechanikus szervokormány, valamint a nagy panoráma-üvegtető. Egyúttal a Fabia olyan érvekkel csábítja még az ügyfeleket, mint a bőséges térkínálat, a még tovább fokozott funkcionalitás és a 19 Simply Clever megoldás.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30