Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

SEAT Toledo modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS


Ahogyan kinéz és amilyen vezetési élményt nyújt az új Toledo minden igényét maradéktalanul kielégíti. Győződjön meg róla, hogy nem csak képeken gyönyörű, regisztráljon előre tesztvezetésre és legyen az elsők között, akik felfedezhetik az új Toledo szépségét.

Egyedi formavilág

Az új SEAT Toledo ötvözi a sportosságot és a családi autók minden pozitívumát. Elegáns vonalaival és markáns megjelenésével vonzza a tekinteteket.

Válassza ki az Önhöz illő színt

Különleges színek széles választékából választhatja ki, hogy milyen szín illik Önhöz igazán.

Tágas csomagtér

Az új SEAT Toledo több a hely, mint gondolná. Tágas lábtérrel és fejtérrel minden utas számára egyaránt kényelmes. 517 literes csomagtartójának köszönhetően semmit nem kell otthon hagynia.

Választható könnyűfém keréktárcsák

Válasszon stílusához megfelelő könnyűfém keréktárcsát. Az eredmény nem marad el.

DSG váltó

A DSG váltó a kézi váltó sportosságát kombinálja az automata váltó előnyeivel. A gyorsulás harmonikus és dinamikus is egyben, hiszen a váltás akadálymentes.

Navigáció

A SEAT Média System egy komplett navigációs,- és média rendszer egyben, ami abban is segít, hogy elkerülje a forgalmi dugókat. Így bárhova úgy érhet oda, hogy megőrzi a nyugalmát.

Rádió/cd/mp3

Bluetoothval és hangfelismerővel. USB porttal és 5 colos érintőképernyővel, ahol az MP3 lejátszóját is csatlakoztathatja. A SEAT Media System minden újdonságával az Ön rendelkezésére áll, hogy az utazás felejthetetlen legyen.

Visszagurulás-gátló funkció

A SEAT Toledo egy másik nagyszerű jellemzője a visszagurulás-gátló funkció. Ez a praktikus berendezés azt jelenti, hogy többé nem kell pánikba esne, ha emelkedőn kell elindulnia. A funkció segítségével az autó még két másodpercig tartja a féket, ami elegendő időt ad a nyugodt elindulásra.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30