Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Suzuki SX4 S-Cross modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

TESZTVEZETÉSÉRT KATTINTSON IDE

A te célod, a te döntésed

Hagyd, hogy vágyaid a világ végéig röpítsenek, és urald magabiztosan a hétköznapokat! Élvezd a szabadságot, amit egy crossover nyújt – az autó, amivel bármikor, bárhová eljuthatsz!

A világ végére is eljuthatsz vele

Hagyd, hogy vágyaid a világ végéig röpítsenek, és urald magabiztosan a hétköznapokat! Élvezd a szabadságot, amit egy crossover nyújt – az autó, amivel bármikor, bárhová eljuthatsz!


Fedezze fel az új SX4 S-CROSS-t, a dinamikus formavilágtól kezdve az okos és szerethető részleteken át a minden igényt kielégítő műszaki megoldásokig!
Jelentkezzen most tesztvezetésünkre, hogy az SX4 S-CROSS személyesen is meggyőzhesse lenyűgöző megoldásaival!

img

Élvezze az életet!

Az SX4 S-CROSS életet visz mindenbe, legyen az sport, játék, utazás vagy városi kalandozás – a lista végtelen, mint a képzelet.


img

Városi lendület

Hagyja, hogy képzelete szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózik! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy Önt semmi sem állíthatja meg.


img

Határtalan öröm

Készüljön fel a kalandra! Az SX4 S-CROSS minden ízében azt sugallja: nincsenek határok. Az autó innovatív kialakítása mindennek bőséges teret kínál: a poggyásznak ugyanúgy, mint az álmoknak vagy a családnak.


Magával ragadó formavilág

Szemből feltűnő és tekintélyt parancsoló limuzin, hátulról minden terepet leküzdő crossover, oldalról sportos vonalvezetésű családi autó. Bárhonnan is szemléli, bárhová is indul vele, az SX4 S-CROSS mindig ki fog tűnni a szürke tömegből!

img
img
img
img
img

Ötletes belső

Jól átgondolt belső terével újraírja a szabadság fogalmát az SX4 S-CROSS. A poggyászok méretéhez és formájához igazítva egyszerűen alakítható át a csomagtér. Az utasokat pedig praktikus megoldások és számtalan kényelmi funkció kényezteti, hogy a leghétköznapibb autózásból is álomutazás legyen.

img
img
img
img
img
img

Mindent visz

Ha az autóban öten utaznak, jól kihasználható 430 literes csomagtér áll rendelkezésre, ami a 60:40 arányban osztott hátsó üléstámlák lehajtásával sokféleképpen bővíthető és variálható. A Comfort, Premium és Elegance modellek poggyásztere a több pozícióban is rögzíthető raktérpadló segítségével még rugalmasabban használható.

img

Komfortzóna

Az első középső kartámasz elcsúsztatható, így könnyen beállíthatja az Önnek legkényelmesebb helyzetbe. Az alatta lévő konzoldobozban beépített USB-csatlakozó található.

img

Utazás felsőfokon

A kihajtható kartámasz még nagyobb kényelmet kínál a hátul utazók számára. A beépített pohártartókat két utas is használhatja.


Okos kijelző

Érintőképernyős audiorendszer okostelefon-csatlakozási lehetőséggel
Az SLDA (Smartphone Linkage Display Audio) a Suzuki okostelefonnal összekapcsolható kijelző panele. Egyes iOS és Android alapú telefonok kábellel csatlakoztathatók a rendszerre, és a rajtuk futó alkalmazások megjeleníthetővé és könnyen kezelhetővé válnak a központi kijelzőn. A mobileszköz ilyenkor az autó audiorendszerére is csatlakozik és a navigáció utasításai vagy a kedvenc dalok a SX4 S-CROSS beépített hangszóróin szólalnak meg.
Mindenhol elemében érzi magát

Akármerre vezet az útja, magabiztosan autózhat. Az SX4 S-CROSS képességeit az ALLGRIP 4x4 technológiával, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszerével maximálisan kiaknázhatja. A rendszer nemcsak hasznosan teszi a dolgát, például terepen vagy zord időjárási körülmények között, hanem remekbe szabott futóművével kiegészülve örömautózásra is csábít.Teljesítmény

Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

img

1,0 I Boosterjet | 1,4 I Boosterjet | 1,6 I Dízel
Kis tömegének és alacsony belső súrlódásának köszönhetően a benzinmotor fogyasztása az élvezetes teljesítmény és a magas forgatónyomaték mellett is gazdaságos marad.


img

Biztonság

Akárhová visz az útja, magabiztosan autózhat. Nem számít az időjárás, sem az út, amelyen halad, sem az, milyen feladat áll Ön előtt, az SX4 S-CROSS-ra mindig számíthat. Erős off-road technika, kifinomult közúti képességek, intelligens biztonsági megoldások… Izgalmas egyenlet, végeredménye pedig az egyik legsokoldalúbb autó, amit valaha elképzelt.

img
img

Egy baleset során az SX4 S-CROSS extra védelmet biztosít: a vezető és az utasok testi épségét első- és oldallégzsákok, bal- és jobboldalt nyíló függönylégzsákok, valamint egy vezető oldali térdlégzsák óvják.

img

Munkatársaink

Balázs György

értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó

Bodor Ádám

junior értékesítési tanácsadó

Harsányi László

értékesítési vezető
 

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30