Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Škoda Superb Combi modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A megújult ŠKODA Superb Combi

A ŠKODA Superb Combi átfogó modellfrissítése új vonzó dizájnnal, megújult utastérrel és új műszaki megoldásokkal érkezik Magyarországra 2013. június elején.

Új dizájn

A Superb modellek megjelenését a ŠKODA új formanyelve határozza meg, mely az alapelveknek – egyszerűség, precizitás és letisztultság – köszönhetően azonnal felismerhető. Az orr-rész domináns eleme a krómozott hűtőrács felett elhelyezkedő, új ŠKODA embléma és a fényszórók, melyek egyenes vonalai kompakt, de egyúttal dinamikus külsőt kölcsönöznek az autónak.

Bőséges térkínálat

Továbbra is verhetetlen kategóriájában a Superb csomagtere, amely a Combi változat esetében 633 literes. A hátsó üléstámla lehajtásával 1865 literes raktér alakítható ki.

Biztonság

A ŠKODA Superb Combi magas biztonsági felszereltségét az EURO NCAP töréstesztjén szerzett 5 csillag is bizonyítja.

Laurin&Kelement

A Superb Laurin&Klement a márka csúcsmodelljének legmagasabb felszeltségű változata. Különböző optikai és kényelmi funkciókkal teszi egyedivé az autó megjelenését.

Technológia

A megújult ŠKODA Superb Combi számos új műszaki megoldással érkezik Magyarországra. Motorpalettája három új változattal bővül: 1.6 TDI DSG 105 LE, 2.0 TDI 4x4 140 LE és a 2.0 TDI 4x4 DSG 170LE.

Ezen kívül első ízben jelennek meg a modellsorozat kínálatában a LED-technikájú nappali menetfénnyel kiegészített Bi-Xenon fényszórók is.

Simply Clever megoldások

A megújult Superb Combi tovább erősíti a Simply Clever megoldásokkal szerzett hírnevét. Ilyen okos megoldás például a Superb Combi ajtajában lévő esernyő tartó vagy a csomagtérben található LED lámpa, amely a helyére visszatéve automatikusan töltődik. Az elemlámpán található mágnesnek köszönhetően a lámpa szükség esetén - például kerékcsere alkalmával - a karosszérián is rögzíthető.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30