Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Volvo S60 modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Amikor a vezetés a fontos
Kitűnő kezelhetőség, természetes menetdinamika és legendás Volvo kényelem – mindez egy lenyűgözően elegáns formába ötvözve.

Volvo S60


Kitűnő kezelhetőség, természetes menetdinamika és legendás Volvo kényelem – mindez egy lenyűgözően elegáns formába ötvözve.

Az S60 kitűnő futóműve precíz kormányzással párosul, és az automata sebességváltó manuális üzemmódot is kínál, amelyben a kormányra szerelt sportos váltófülekkel válthat a fokozatok között.
A Four-C aktív futóművel három futómű-hangolás közül választhat – az útviszonyoktól, vezetési stílusától vagy hangulatától függően. A beállítások között egyetlen gombnyomással válthat.

volvo-s60-img
volvo-s60-img
volvo-s60-img
volvo-s60-img
volvo-s60-img
volvo-s60-img
volvo-s60-img
volvo-s60-img

Aktív távolsági fényszóró

Többé nem kell azon gondolkodnia, hogy mikor kapcsolja ki vagy be a távolsági fényszórót, mivel az aktív távolsági fényszórók automatikusan reagálnak az érkező autókra.

volvo-s60-img

Adaptív tempomat

Még előzés közben sem kell sebességét az ön előtt haladó lassabb járművekéhez igazítania, így pihentetőbb és élvezetesebb az utazás.

volvo-s60-img

Parkoló asszisztens

A Park Assist Pilot olyan, mintha lenne egy saját inasa, aki beparkolja ön helyett az autóját. Ha elég nagy a hely, átveszi a kormányzást hogy segítsen beállni a megfelelő helyre.


volvo-s60-img
volvo-s60-img
volvo-s60-img

Sensus Connect

Zavartalanul élvezheti a kapcsolatokat a vezeték nélküli Bluetooth csatlakozásnak, a széles sávú internet technológiának, valamint az integrált csatlakozóknak köszönhetően.


Sensus navigáció

Zökkenőmentesen kapcsolódni a digitális világhoz. A Sensus navigáció felhasználóbarát és nem tereli el a figyelmét az útról. Így könnyebben éri el úticélját mint bármikor ezelőtt.Fék! Megállás! Biztonság.

Egyik legfrissebb újításunk a váratlan helyzetekben védi Önt és autóját – például akkor, ha az Ön előtt haladó jármű hirtelen lefékez, vagy ha egy kerékpáros vág autója elé. Az elektronika készenlétbe helyezi a fékrendszert, hogy gyorsabban reagáljon a fékpedál lenyomására, illetve vészhelyzetben önműködően is aktív fékezésbe kezd. Autója a többi közlekedő számára is nagyobb biztonságot jelent.


Kapcsolódjon autójához

Ultramodern technológiánk tökéletesen tükrözi a svéd innováció alapértékeit – minimalista, intuitív és rendkívül élvezetes.


volvo-s60-img
volvo-s60-img

A Volvo már a kezdet kezdetén elkötelezte magát amellett, hogy erős és biztonságos autókat épít, amelyek az akkoriban rossz svéd utakon is megállják a helyüket.

volvo-s60-img
volvo-s60-img

VOLVO INNOVÁCIÓK

Minden, amit teszünk, azt az emberek igényeire tervezzük - így minden innovációnkkal egyszerűbbé és jobbá szeretnénk tenni életét. Különösen büszkék vagyunk a gazdaságosság, az internetes kapcsolódás és a biztonság terén elért eredményeinkre. Ezek az újításaink: Drive-E, Sensus és az IntelliSafe rendszerek.

Munkatársaink

Vas György

értékesítési vezető

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30