Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Kia Rio modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

AZ ÚJ KIA RIO TEHETSÉGESEBB, MINT VALAHA

Ha szereted a Kia Riót, akkor a legújabb modelljét egyszerűen imádni fogod! Az egész világon annyira népszerű, hogy muszáj volt még tökéletesebbé tennünk - az új Kia Rio olyan vizuális átalakuláson ment keresztül, amelytől külső megjelenése még stílusosabb, az utastér még nagyszerűbb lett, kényelem és tágasság terén pedig kategórájának legjobbai közé emeli.

FRISS KÜLSŐ MEGJELENÉS

A Kia elnöke és főtervezője, Peter Schreyer irányítása alatt a Rio koreai tervezőcsapata a legfrissebb trendek szerint felfrissítette a Rio ‘tigrisorr hűtőrácsát', és az autót újratervezett első lökhárítóval és ködlámpákkal  látta el. Három új könnyűfém keréktárcsa (15, 16 és 17 colos méretben rendelhető) teszi egyedivé a Rio friss, új stílusát. A külső átalakulást új hátsó lökhárító teszi teljessé.

TÖKÉLETESEBB BELSŐ

Az új Rio utasterében a műszerfal négy levegőnyílása krómdíszítést kapott, ami az áttervezett középkonzollal együtt tovább fokozza a vezetési élményt. A széria csúcsát képviselő EX modellváltozathoz már alapáron jár az új üléskárpit, ugyanakkor a Kia ennél a negyedik generációs modellfrissítésnél opcióként bevezette a szürke bőrkárpitot is. A Kia Rio legújabb modelljét további választható extrákkal is fel lehet dobni, mint például a 7 colos érintőképernyővel ellátott legújabb generációs műholdas navigáció és a DAB digitális audio rendszer (paicfüggő).

HATÉKONYSÁG A MOTORHÁZTETŐ ALATT

A felfrissített Kia Rio akár négyféle, igen takarékos erőforrásból álló motorválasztékkel kerül az európai piacokra. A 70 (75)-109 lóerős teljesítményű motorok az első kerekeket hajtják meg öt- vagy hatfokozatú kézi, illetve négyfokozatú automata váltón keresztül. A megújult Rio választékban valamennyi motor megrendelhető a Kia opcionális, második generációs üzemanyag-takarékos ISG start-stop technológiájával is – a csomag része az automatikus start-stop rendszer, a fejlett generátorvezérlés, egy megerősített indítómotor és az alacsony gördülési ellenállású abroncsok.

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó

Jelinek Gábor

értékesítési vezető

Andrejkovics Ede

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30