Kia Rio modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

AZ ÚJ KIA RIO TEHETSÉGESEBB, MINT VALAHA

Ha szereted a Kia Riót, akkor a legújabb modelljét egyszerűen imádni fogod! Az egész világon annyira népszerű, hogy muszáj volt még tökéletesebbé tennünk - az új Kia Rio olyan vizuális átalakuláson ment keresztül, amelytől külső megjelenése még stílusosabb, az utastér még nagyszerűbb lett, kényelem és tágasság terén pedig kategórájának legjobbai közé emeli.

FRISS KÜLSŐ MEGJELENÉS

A Kia elnöke és főtervezője, Peter Schreyer irányítása alatt a Rio koreai tervezőcsapata a legfrissebb trendek szerint felfrissítette a Rio ‘tigrisorr hűtőrácsát', és az autót újratervezett első lökhárítóval és ködlámpákkal  látta el. Három új könnyűfém keréktárcsa (15, 16 és 17 colos méretben rendelhető) teszi egyedivé a Rio friss, új stílusát. A külső átalakulást új hátsó lökhárító teszi teljessé.

TÖKÉLETESEBB BELSŐ

Az új Rio utasterében a műszerfal négy levegőnyílása krómdíszítést kapott, ami az áttervezett középkonzollal együtt tovább fokozza a vezetési élményt. A széria csúcsát képviselő EX modellváltozathoz már alapáron jár az új üléskárpit, ugyanakkor a Kia ennél a negyedik generációs modellfrissítésnél opcióként bevezette a szürke bőrkárpitot is. A Kia Rio legújabb modelljét további választható extrákkal is fel lehet dobni, mint például a 7 colos érintőképernyővel ellátott legújabb generációs műholdas navigáció és a DAB digitális audio rendszer (paicfüggő).

HATÉKONYSÁG A MOTORHÁZTETŐ ALATT

A felfrissített Kia Rio akár négyféle, igen takarékos erőforrásból álló motorválasztékkel kerül az európai piacokra. A 70 (75)-109 lóerős teljesítményű motorok az első kerekeket hajtják meg öt- vagy hatfokozatú kézi, illetve négyfokozatú automata váltón keresztül. A megújult Rio választékban valamennyi motor megrendelhető a Kia opcionális, második generációs üzemanyag-takarékos ISG start-stop technológiájával is – a csomag része az automatikus start-stop rendszer, a fejlett generátorvezérlés, egy megerősített indítómotor és az alacsony gördülési ellenállású abroncsok.

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996

Andrejkovics Ede

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 325 0106

© 1989-2017 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!