2017. április 29-én, szombaton szalonjaink zárva tartanak.

Škoda Rapid Spaceback modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Dinamikusan friss formavilágával az új ŠKODA Rapid Spaceback tágas teret, okos megoldásokat, széleslörű biztonsági felszereltséget, alacsony üzemanyag-fogyasztási értékeket és kiváló ár-érték arányt kínál. 

Dizájn

Az új Rapid Spaceback letisztult vonalvezetésének és egyedi megjelenésének köszönhetően sportos frissességet és eleganciát sugározva érkezik a ŠKODA modellpalettájára. Az új Rapid Spaceback dinamikus sziluettjét letisztult vonalvezetés, hosszú tengelytáv (2.602 milliméter), illetve határozottan meghúzott, magasan futó „tornádóvonal” jellemzi.Az új modellnél kiemelt hangsúlyt kaptak az autót egyedivé tevő opciók, felszereltségek. Az új Rapid Spaceback egyik különlegessége a nagyméretű, extrafelszereltségként rendelhető panoráma-üvegtető. A színezett üvegfelület a szélvédőtől egészen a hátsó ablakig húzódik, így minden utas számára zavartalan kilátást kínál a szabad ég felé. Szintén új opció a hosszított hátsó ablak, amelynek színezett üvege mintegy tíz centiméterrel nyúlik mélyebbre a csomagtérajtóba, mint a normál ablak. A panoráma-üvegtetővel együtt így a szélvédőtől a teljes tetőn át, mélyen a csomagtérajtóba nyúló sötétített üvegfelület alakítható ki. A dinamikus összhatást a hátsó ablak felső peremén húzódó tetőlégterelő emeli ki még jobban.

Belső tér

Az új Rapid Spaceback utasterének hangulatát háromküllős kormánykereke, stílusos dekorbetétei és friss hatást keltő üléskárpitjai határozzák meg. Az új ŠKODA Rapid Spaceback a ŠKODA modellekre jellemző módon bőséges térkínálattal szolgál. Noha az újdonság közel 18 centiméterrel rövidebb a Rapid Limousine változatnál, utasterét éppoly nagyvonalúan méretezték tervezői, mint nagyobb „testvéréét”. Az alaphelyzetben 415 literes csomagtér a hátsó ülések lehajtásával akár 1.380 literre növelhető, amellyel a Rapid Spaceback szintén a kategória legjobbjai között szerepel.

Biztonság

Az új Rapid Spaceback a ŠKODA modellektől már megszokott magas biztonsági színvonalat képviseli, baleset során korszerű berendezések védik vezetőjét és utasait. Ennek elemei többek között a vezető- és utasoldalo légzsákok, az első oldal- és a fejlégzsákok, az állítható magasságú, előfeszítővel kiegészített, hárompontos biztonsági övek és a magasságukban szintén állítható fejtámlák, illetve az ABS és ESC rendszerek is.

Simply Clever

Az igazán tágas beltérben „Simply Clever” megoldások egész sora áll rendelkezésre. Az új Rapid Spaceback csomagtere rejtett rakodórekesszel is rendelhető, amellyel a csomagtartó kétszeresen is kihasználható módon, vízszintesen két külön térre osztható. A kettős padlózatot azonban akkor sem kell otthon hagyni, ha éppen maximális raktérre van szükség, mivel ekkor egyszerűen alsó pozíciójába, a csomagtér legaljára csúsztatva helyezhető el.

    gumiabroncslégnyomás-ellenőrző rendszer
    tárolórekesz a láthatósági mellény számára
    csomagtér kétoldali szőnyegborítása
    hulladéktároló az ajtóban
    parkolójegy tartó csipesz
    multimédia-tároló rekesz
    pohártartó
    Xenon fényszórók
    gumiabroncslégnyomás-ellenőrző rendszer
    kanyarkövető ködfényszórók
    hegymenet asszisztens

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30