Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt január 21-től, várhatóan február végéig az értékesítés a Seat szalonban történik. A szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Škoda Rapid modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Rapid: Dizájn

A Rapid mutatja be először a ŠKODA márka új, friss és vonzó formavilágát. Az orr kialakítása a ŠKODA jellegzetes stíluselemeinek újszerű megfogalmazása, míg az új márkaembléma magabiztosan uralja a motorházfedél elülső peremének harmonikusan lekerekített formáit. A hűtőrács finoman kirajzolt krómszegélye függőleges lamellákat fog közre.

A nagyméretű hátsó csomagtér-ajtó nem csupán különösen funkcionális megoldás, hanem jellemző formai elemként is szolgál. Az egyéni formájú, a márka jellegzetes C-alakzatát idéző hátsó lámpatestek illetve az új márkalogó együttesen hátulról is semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöznek a ŠKODA Rapid számára.

A ŠKODA Rapid egyik okos megoldása a jégkaparó. Ha leesik a hó, már nem kell az egész autót felkutatni, hogy hol is van a jégkaparó, mert a azonnal kéznél van a tanksapka ajtajába rejtve.

Komfort

Az új ŠKODA Rapid is megcsillogtatja a márka egyik jellegzetes erényét, a tágas belső teret.

Az anatómiailag formázott ülések egyszerre nyújtanak maximális kényelmet és tartanak biztosan kanyarodás közben.

Műszerfal letisztult formavilága tökéletesen illeszkedik a belső tér dizájnjába, a kialakítása során a könnyű kezelhetőséget tartottuk szem előtt. Vezetés közben is minden kezelőszerv könnyen elérhető.

Nincs hova rakni a telefont, a csomagtartóban felborul a bevásárlószatyor? A Rapidban mindennek van helye, legyen akár táska akasztó, parkolójegy tartó vagy hosszú útra frissítő. Az autó számtalan tároló rekesszel teszi lehetővé, hogy minden kéznél legyen, de semmi se legyen elöl.

A ŠKODA modellektől már megszokott, hogy hatalmas csomagtér, de a Rapid 550 literes csomagtere megsüvegelendő. Ha ez sem lenne elegendő, akkor a hátsó ülések ledöntésével 1490 liternyi tér áll rendelkezésre.

ŠKODA Rapid - Tele okos megoldásokkal

Az új ŠKODA Rapid számos okos, egyszerűen nagyszerű megoldásokkal van tele, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi autóhasználatot.

Kategóriájának legnagyobb csomagtere

Soha nem kell otthon hagynia semmit! Legyen szó a havi nagybevásárlásról vagy akár a nyári családi vakációról, a Rapid készen áll a kihívásra, és igazodik az aktuális igényekhez. A hátsó ülések lehajtásával a csomagtér mérete 550 literről összesen 1490 literre növelhető.

Jégkaparó a tansapka fedelében

A tanksapka fedelébe rejtett jégkaparó előnye, hogy azonnal hozzáférhető, így már az első zúzmarás napokon rá fog jönni, hogy a Rapid egyszerűen nagyszerű ötletei kincset érnek.

Kétoldalú szőnyeg-borítás a csomagtérben

A kétoldalú szőnyeg-borítás mindkét oldala használható: az egyik kárpitozott, a másik mosható gumiborítást kapott. Szükség esetén egyszerűen megfordítható, így akár sáros csizmák szállítása után is tiszta és rendezett marad a csomagtér.

Multimédiás eszköz tároló

A középkonzolba épített tartó biztosítja a külső multimédiás eszközök (pl.: mobiltelefonok és MP3 lejátszók) biztonságos rögzítését.

Hálós zsebek az első ülések oldalán

Az egyszerűen nagyszerű megoldások közé tartozik még az első ülések oldalán kialakított tároló zseb is, mely tökéletes hely térképek, mobiltelefonok stb. számára.

Láthatósági mellény az első ülés alatt

Az okos ötletekből a vezetőülés alá is jutott. Az itt kialakított zseb tökéletes hely a fényvisszaverő mellény számára, így az szükség esetén azonnal kéznél van.

Hálórendszer az utastérben

A két függőleges és egy vízszintes csomagrögzítő háló segítségével könnyedén megakadályozható, hogy a szállított tárgyak út közben csúszkáljanak.

Parkolójegy tartó

A parkolójegy mindig szem előtt van a szélvédő szélén elhelyezett parkolójegy tartóban. Nem kell többé keresnie a jól látható helyet. Nem esik le a műszerfalról, és mindig jól látható marad.

Táskaakasztó kampó a csomagtérben

A csomagtérben elhelyezett erős kampókra nem csak táskák, hanem más, sérülékeny tárgyak is felakaszthatók.

Szemüvegtartó a belső visszapillantó tükör felett

A visszapillantó tükör felett elhelyezett szemüvegtartó rekesz is az okos ötletek közé tartozik, amelyet különösen azok értékelnek nagyra, akik vezetéshez a napszemüvegüket szemüvegre cserélik.

Üditős palack tárolására alkalmas rekeszek

Mindkét első ajtóban kialakított tároló zsebekben akár 1,5 literes palack is elfér, míg a gyermekek kedvenc italait tartalmazó 0,5 literes palackok a hátsó ajtók tároló rekeszeiben és az ülések előtt kaphatnak helyet. Ezen kívül a hátsó kartámla is rendelkezik italtartó rekesszel.

Biztonság

A ŠKODA mindig az autók használóit tartja szem előtt, vezetőt és utasait egyaránt. Ez a figyelmesség, gondoskodás, a minden modellre jellemző tágas belső tér, tágas csomagtér, és kényelmi funkciók mellett, a biztonságban is megjelenik. A Rapidnál sincsen ez másképpen.

Euro NCAP új töréstesztjén ötcsillagos minősítést ért el a Rapid. Kategóriájában a legjobb eredményt érte el a gyerek- (80%) és a frontális ütközés elleni védelem (94%) terén. A Rapid biztonsági rendszerei szélsőséges körülmények esetén is védik Önt és utasait. A széles körű szériafelszereltség része az ABS-t is magában foglaló elektronikus menetstabilizálórendszer (ESC), valamint a 6 légzsák.

A vezető- és utasoldali első légzsákok frontális ütközés esetén lépnek működésbe a biztonsági övfeszítőkkel együtt. Gyermekülés elhelyezéséhez az első utasoldali légzsák deaktiválható.

Az első oldallégzsákok a vezető és az első utas medence környéki és mellkasi területeit védik oldalirányú ütközés esetén. Az első és a hátsó fejtámlák magassága állítható.

Minden Rapidban megtalálható az ISOFIX rögzítési pont a hátsó ülésen. A gyermekülést az Isofix öv mellett a hátsó részén a Top Tether rendszer is rögzít – maximális kényelmet és biztonságot nyújt a kis utasok számára.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Szilágyi Réka

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30