Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Fiat Qubo modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Katalógus

Sokoldalú és igazi egyéniség. A mozgékonysággal és térrel kapcsolatos valamennyi elvárásod teljesül vele. Környezetbarát, városon belül és kívül egyaránt kényelmes és biztonságos vezetni. Kilenc színben, két különböző motorral és kétféle felszereltségi szinttel rendelhető. Számtalan felhasználási lehetőséget kínál. A Quboval a Fiat a tér szabadságát kínálja neked!

Design

Merész és eredeti karosszéria kialakítás, praktikus és barátságos belső tér. Minden helyzetben egyéni és rendhagyó.

Külső

Határozott, finom, visszafogott, mégis dinamikus vonalvezetés jellemzi.Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál. A külső méretei - 3,959 m a hosszúsága, 1, 735 m a magassága és 1,716 m a szélessége, a fordulási átmérője pedig 10 m-nél kisebb. Mindezek igazi vezetési élményt kínálnak ezzel a kompakt autóval. A két első oldalajtó széles üvegfelületei és a hatalmas szélvédő maximális kilátást biztosítanak. A nyíl formát idéző oldalsó ablakok a lökhárítók eredeti kialakításával párosulva oldalnézetből különösen dinamikussá teszik az egész jármű megjelenését. A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, "kazettás" megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett és teljes mértékben védett stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók. A Qubo: 9 különböző fényezéssel és 3 féle kárpittal választható.

Belső

A Qubo maximális kényelmet biztosít. A kormánya mögött is boldognak és gondtalannak érezheti magát. Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden vezérlőszerkezet és műszer - a sebességváltó kart is beleértve - könnyen elérhető. A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, kivehető hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől (a kalaptartóig megpakolva, vagy 650 liter teljesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet) akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével.

Munkatársaink

Bulyáki Éva

értékesítési vezető

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó

Henzel Ádám

haszongépjármű értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30