Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Nissan Pulsar modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DINAMIKUS KÜLSŐ FORMATERV

ÁRAMVONALAS ÍVEK

STÍLUS AZ ÚTON

Szeretne egy olyan autót, amelyik tükrözi mindennapi életének ritmusát? Ne keressen tovább! Az új Nissan Pulsar tökéletes társa lesz dinamikus, mindenkit megragadó formavilágával. Finoman kidolgozott karosszériája és oldalsó ívei olyan sportos külsőt kölcsönöznek, amivel magabiztosan vághat neki az útnak.

IZGALMAS FORMAVILÁG

FINOMHANGOLVA A TÖKÉLETES KÜLSŐÉRT

Az új Nissan Pulsar formavilága eleganciát visz minden apró részletbe. Exkluzív vonalaihoz tökéletesen illeszkednek a tekinteteket vonzó ködlámpák és az oldalsó, krómkeretes ablakok. A hátsó légterelő és a V alakú hűtőrács sportos, agresszív külsőt kölcsönöznek, melyet LED-es hátsó és első lámpák egészítenek ki. Válasszon a gyémántfejjel vágott könnyűfém keréktárcsák közül, és biztos lehet benne, hogy mindenki meg fog fordulni Ön után!

TÁGAS, ÁTALAKÍTOTT BELTÉR

KIVÉTELESEN TÁGAS

SEMMIT NEM KELL OTTHON HAGYNIA – MÉG A KÉNYELMET SEM!

Az új Nissan Pulsar tervezése során nemcsak Önre gondoltunk, hanem utastársaira is. A kategóriájában legtágasabb belső teret mindenki értékelni fogja, még a hátul ülők is, akiknél hatalmas a lábtér. Az osztályában leghosszabb tengelytávnak köszönhetően azonban ez nem megy a csomagtérméret rovására. A nyitott és tágas belső tér remek kilátást biztosít minden irányba. Lélegezzen, nyújtózkodjon és lazítson: ehhez is bőven elég a hely!

KIEMELKEDŐ ELRENDEZÉS

MÉG ÉLVEZETESEBB VEZETÉS

Az új Nissan Pulsar nemcsak tágas belső térrel rendelkezik, hanem olyan egyéb extrákkal is, melyek még élménytelibbé teszik a vezetést. Rendkívüli kényelmet biztosítanak a komfortos ülések, valamint az osztályában legszélesebb könyöktámasz. Puha és tartós anyagok, krómozott részletek: az utastér kiváló minőségű anyagokból készült, melyek ötletesek és modernek. A kényelemtől egészen a stílusig Ön mindenből a legjobbat érdemli az utazás során.

INTELLIGENS MOTORTELJESÍTMÉNY

DINAMIKUS ÉS HATÉKONY TURBÓMOTOR

TELJESÍTMÉNY A GONDTALAN VEZETÉSHEZ

Az új Nissan Pulsar csúcsteljesítményt kínál közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltésű motorjaival: az akár 190 lóerős 1,6 literes DIG-T benzinmotorral valóban dinamikusan vezethet, mivel nagyon jól gyorsul, és gyorsan reagál a gázadásra. Ha még nagyobb nyomatékot szeretne, akkor turbódízel-motort is választhat, illetve a 6 sebességes kézi váltó helyett Xtronic váltót az 1,2 literes benzinmotorral. Bármit is szeret, mi minden utazásnál garantáljuk az erős és megbízható teljesítményt!

INTELLIGENS STOP/START-TECHNOLÓGIA

ALACSONY FOGYASZTÁS A HATÉKONY VEZETÉSÉRT

Nincs több felesleges motorjáratás! Az új Nissan Pulsar Stop/Start-rendszerrel van felszerelve, mely automatikusan leállítja és újraindítja a motort, amikor Ön megáll, majd elindul. A motorjáratás idejének csökkentése a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást is jelentősen mérsékli. Jó a környezetnek, jó az Ön pénztárcájának: egyes innovációk valóban mindenkinek kedveznek.

SZAKÉRTŐ TECHNOLÓGIÁK

ÚJ NISSANCONNECT RENDSZER

KAPCSOLATTARTÁS VEZETÉS KÖZBEN IS

A NissanConnect rendszer segítségével gyorsan hozzáférhet a szükséges adatokhoz az intuitív, 5.8 colos érintőképernyő segítségével: az alkalmazások szinkronizálása révén útközben is követheti a közösségi hálózatokat és híreket, és megnézheti az időjárás-előrejelzést. Akár kedvenc zenéit szeretné meghallgatni – a rádión, illetve Bluetooth- vagy USB-kapcsolaton keresztül –, útvonaltervet szeretne készíteni vagy kapcsolatba szeretne lépni barátaival: minden lehetőség kéznél van.

NISSAN INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS

INTELLIGENS ÚJÍTÁS AZ UTCÁRA

A parkolás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint az új Nissan Pulsarral! A 360°-os tolatókamera felülnézetből mutatja az autót, így pontosan láthatja, hogyan kell beállnia a parkolóhelyre. Négy, széles látószögű kamerájának köszönhetően a felső nézetből az oldalsó vagy hátsó nézetre is átválthat, mely különösen hasznos párhuzamos parkolásnál. Nem kell tovább időt pazarolni a helykeresésre: bárhová beállhat!

AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS TECHNOLÓGIA

TELJESKÖRŰ VÉDELEM MINDEN IRÁNYBÓL

Az Aktív Biztonsági Pajzs technológiával felszerelt új Nissan Pulsarnak köszönhetően minden akadályt észlelhet és előre láthat. A sávelhagyásra figyelmeztető, holttér-figyelő és mozgó tárgyakat észlelő rendszerek villogó fénnyel és hangjelzéssel figyelmeztetik Önt, ha valami közeledik. A vészfékezés felgyorsítja reflexeit közvetlen veszély esetén. Túl gyorsan közeledik egy autó? Figyelmetlen gyalogos keresztezi az utat? A Nissan biztonsági szakértelmének köszönhetően a technológia valódi segítséget nyújt.


Munkatársaink

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
 

Farkas Gábor

értékesítési tanácsadó

Pandula Zsolt

értékesítési tanácsadó

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30