Kia Picanto modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Tegye színesebbé életét!

Az életünk tele van mozgalmas pillanatokkal, de mindannyian megérdemeljük, hogy ezeket a pillanatokat kellemes körülmények között éljük át. Íme, egy autó kicsiknek és nagyoknak, amely örömmel tölti meg a hétköznapokat, és amellyel más színben fogja látni a világot. Kerítse elő a napszemüvegét, mert a Picanto az élet napos oldalát hozza el Önnek! Ne csak álmodozzon róla! Üljön be a Picantóba, és tegye színesebbé az életét!

Remek stílusérzék

Az autó manapság jóval több egyszerű közlekedési eszköznél: szórakoztató központ, kényelmes menedékhely, amely új gondolatokra sarkall és kényezteti a testünket. Az új Picanto tervezésekor azt a célt tűztük ki, hogy megadjuk Önnek mindazt, amit joggal elvárhat egy XXI. századi autótól. A Picanto egyedülálló stílusa a gondosan megtervezett kezelőszerveken és a fejlett műszaki megoldásokon is tükröződik. Modern formatervezésű, ízléses utasterének minden apró részlete harmóniát sugároz. A középkonzolba épített audiorendszer tökéletesen illeszkedik a műszerfal stílusához. Bármilyen zenét is hallgat, a hat hangszóróval felszerelt rendszer minőségi hangzásában nem fog csalódni. Az RDS rádión és a Cd-lejátszón kívül a Picanto praktikus USB, AUX és iPod csatlakozókkal is rendelkezik, amelyekkel az audiorendszerhez kapcsolhatja mp3 lejátszóját, így mindig a kedvenc zenét hallgathatja vezetés közben. Az egyszerűen használható kezelőszervek és a digitális kijelző megkönnyítik az audiorendszer működtetését, amely az mp3-zeneszámok lejátszási listáját is képes megjeleníteni. A matt fekete kárpitozás és a fémes díszítések kombinációja divatos, modern és egyedi megjelenést kölcsönöz a belső térnek, ráadásul nagyszerűen illik a műszerek narancspiros megvilágításához. Az opcióként elérhető automatikus légkondicionálóval tökéletesen beállítható az utastér ideális hőmérséklete. Hatalmas csomagterében természetesen külön helye van a bevásárlótáskáknak is! A Picanto stílusos megoldást kínál minden feladatra, legyen szó egy közös túráról a barátokkal, vagy terjedelmesebb tárgyak szállításáról. A csomagtér az autó méretéhez képest óriási, ráadásul a széles és magas hátsó ajtónyílásnak köszönhetően könnyen elérhető. A hátsó ülések egy kar elmozdításával ledönthetők, és az így kapott óriási, sík rakodótér 882 liternyi csomagot képes befogadni. A nagyobb tárgyak szállítása több utas mellett sem jelent gondot, hiszen a 60/40 arányban osztva dönthető üléstámláknak köszönhetően egy vagy két utas még ilyenkor is kényelmesen elfér a hátsó ülésen.

A kényelmes és élvezetes autózás titka

A Kia Picanto a vezetés valódi élményét kínálja. Válassza ki a vezetési stílusához és közlekedési szokásaihoz legjobban illő motort és sebességváltót! A Kia motorjai a gazdaságosság, a megbízhatóság és a környezetbarát üzemeltetés ideális kombinációját nyújtják. A Picanto kétféle motorral rendelhető. A különböző igényeknek megfelelő erőforrások közös jellemzője a harmonikus teljesítmény-leadás és az alacsony üzemanyag-fogyasztás. A Picanto 1,0 és 1,0 literes benzinmotorja ideális választás a városi forgalom ritmusához. Az ötfokozatú manuális sebességváltó egy bowdenes működtetésű tengelykapcsolóhoz csatlakozik, amely sima és könnyed váltást tesz lehetővé. Az optimális áttételi arányok segítségével a vezető minden helyzetben számíthat a motor teljesítményére. A különleges kialakítású automata sebességváltó hatékony sebességváltást és alacsony motorzajt eredményez.

Biztonság, amely körülvesz

A Kia Picanto kényelme utazást és nagyszerű vezetési élményt kínál, fejlett technológiájával pedig gondoskodik arról, hogy Ön rossz útviszonyok között is biztonságosan és nyugodtan tudjon haladni. Hirtelen fékezésnél az ABS-szel és EBD-vel (elektronikus fékerőelosztóval) felszerelt fékrendszer megakadályozza a kerekek blokkolását, és a tengelyek pillanatnyi terhelésének megfelelő arányban osztja el a fékerőt az első és a hátsó tengelyek között. A Picanto biztonsága ESP-vel (elektronikus menetstabilizátorral) fokozható, amely különösen nedves és csúszós útfelületen nyújt nagy segítséget. Az ESP érzékelői folyamatosan figyelik a kerekek sebességét, a jármű haladási irányát és egyéb tényezőket. Ha a rendszer az autó mozgásában a vezető szándékától való eltérést érzékel, automatikus korrigálással segít a vezetőnek visszanyerni az uralmat a jármű fölött. A rendkívül szilárd, modern karosszéria merevségét a kritikus pontokon elhelyezett acélmerevítések és az ajtókba épített oldalsó merevítések növelik. Az utasokat hatékony légzsákrendszer védi. A két első légzsák frontális ütközésnél fúvódik fel, az opcionális oldallégzsákok pedig oldalütközés esetén védik a fejet és a mellkast. Az utasok további védelméről számos egyéb biztonsági felszerelés gondoskodik, mint például a hátsó ülésekre felszerelt ISOFIX gyermekülés-rögzítő pontok, az állítható fejtámlák, valamint előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek. 882 literre bővíthető csomagtér Ülés alatti tároló fiók Két első, oldalsó és függönylégzsák A megújult Picantón minden módosítás a fejlődést szolgálja. Akár a szívére hallgat, akár az eszére: a stílusos, kényelmes, korszerű és környezetbarát Picanto ideális választás.

Munkatársaink

Vajda Zsolt

értékesítési vezető

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó

Andrejkovics Ede

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30