Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Mitsubishi Pajero MT modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A Mitsubishi Motors immár hét évtizede élen jár a világ legáttörőbb 4x4-es technológiájának fejlesztésében. Első összkerékhajtású prototípusunk, a PX33 1936-ben készült el, s márkánk a nagyon megbízható és méltán neves technológiák, mint például a Super Select 4WD rendszer fejlesztésével és finomításával azóta uralja a kemény, erős 4x4-es szegmenst. A Pajerót 2007-ben tizenkettedik alkalommal koronázták a Dakar Rally királyává - ez a verseny a világ legkeményebb, legnagyobb erőpróbát jelentő terepviadala.

MERÉSZ ÚJ DIZÁJN

Erős és kifinomult. A Pajero tetszetős, merész új dizájnja kifejezi az autó makulátlan kaliberét. A formatervet és a technológiát érintő módosítások révén nemcsak az úttartás javult, hanem kisebb lett a zajszint, nagyobb a biztonság, illetve jobb a Pajero teljesítménye és kényelme is. A Pajerón sokféle, alaposan átgondolt részletmegoldás látható. Az új váltógombnál ötvöztük az ezüstszínű dekorelemet és a bőrhuzatot, a sportos hatású kombinált műszerek pedig még nappal is meg vannak világítva, hogy Ön jobban lássa őket. Éjszaka az utastér nyugalmat árasztó fényben dereng, a puha bőrrel bevont kormányon pedig elhelyeztük az audiorendszer és tempomat kezelőszerveit. Akik hátul utaznak, nagyra fogják értékelni a hátsó klímaberendezés gombjait.

IMPRESSZÍV LÁTVÁNY

Ha beül a volán mögé, kényelmesen elnyújtózik a karosszék kényelmét nyújtó, finom bőrkárpittal bevont ülésben, miközben mindenre jól rálát az úton - mindez lenyűgöző és impozáns életérzést sugall. A Pajero kifinomult belső terének minden részlete a minőségről szól - az ezüstszínű betéttel díszített, bőrrel bevont váltógomb, a műszerek részletes kidolgozása, a puha bőrrel fedett kormány... Ha csak rápillant az új műszerfalra, máris gyorsabban fog verni a pulzusa. A puha tapintású műszerfal, az ajtókárpitok és a fényűző anyagok mind a Pajero luxusát tükrözik. A multifunkciós HDD navigációs rendszerben 30 gigabájtos merevlemez van, amelyen sok térkép elfér, s mellé több ezer dalt is felmásolhat.

STÍLUS ÉS TÉR

A Pajero minden üléssorában kényelmesen elhelyezkedhet, és kényelmes térben utazhat. Nemcsak a csomagtartó meglepően nagy, hanem nagyon sok a rakodórekesz is - elég egyetlen mozdulat, s a Pajero első kartámasza kényelmes helyzetbe húzható vagy felhajtva sok személyes holmi tárolására alkalmas rekeszt fed fel.

DIZÁJN RÉSZLETEK

MOTTÓNK: ÉLVEZZE A VEZETÉST! Formatervezőink és mérnökeink e mottó jegyében mennek be minden nap a munkahelyükre. A statisztikák azt mutatják, hogy élete során egy ember éveket tölt az autójában. Mi azt szeretnénk, hogy ezek az évek minél élménydúsabbak és kellemesebbek legyenek. Azt akarjuk, hogy amikor vezeti Mitsubishijét, és lenyomja a gázpedált, vagy egy kirakat üvegében meglátja magát a volán mögött, akkor mosolyogjon. Mosolyogjon - hiszen vezet, s élvezi a vezetést!

Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30