Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Kia Optima sw modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A VADONATÚJ

KIA OPTIMA KOMBI

MINŐSÉGI VEZETÉS.


A 2016-os Optima család lenyűgöző megjelenését és kifinomult belterét megtestesítve, a vadonatúj Kia Optima kombi hozzáadott praktikummal és a túraautók stílusával rendelkezik. Akár az autó külsejét, akár a belsejét nézi, a prémium minőség központi eleme autónknak. A hosszú, dinamikus profil éles kontúrjától kezdve, a sokoldalú és tágas beltér puha tapintású anyagáig, az ergonomikus kivitelezéséig mindenhol kiváló minőséggel találkozhat. Mindez olyan intuitív és támogató technológiák tárházával párosul, melyek a felsőbb kategóriás autókra jellemzők.

 
 

DESIGN: AZ INNOVÁCIÓ FORMÁJA


A kifinomult új Kia Optima kombi az innováció, a sokoldalúság és a kényelem tökéletes keveréke. A lenyűgöző stílus kategóriaelső biztonsági és kényelmi funkciókkal párosul.


KÜLSŐ MEGJELENÉS: SOSEM LESZ HELY VAGY STÍLUS SZŰKÉBEN

A vadonatúj Kia Optima kombi kulcsa a funkcionalitás - de ez nem jelenti azt, hogy a megjelenés másodlagos. Dinamikus, modern stílusával és a részletekre fordított gondos figyelemmel kategóriájának újszerű képviselője.

 
 
 

BELSŐ STÍLUS: STÍLUSOS, KÉNYELMES ÉS TELE INNOVÁCIÓVAL


A vadonatúj Kia Optima kombiban a stresszmentes és élményekkel teli élet ölt testet. A tágas térben kinyújtóztathatja végtagjait, a vezető központú utastérben pedig mindent könnyen elérhet.

PRÉMIUM MINŐSÉG,AMIT NEM CSAK LÁTNI, ÉREZNI IS FOG.

Az olyan innovatív funkciók, mint a szellőztetett ülések, valamint a csúcsminőségű, puha tapintású anyagok fokozzák a kényelmet, és a stílust is. Ráadásul az új hangszigetelésnek hála még kifinomultabb vezetési élménnyel gazdagodik.

 
 

TECHNOLOGIA: INNOVATÍV TECHNOLÓGIA, MELY SEGÍTI ÖNT AZ UTAKON


A vadonatúj Kia Optima kombiban biztos lehet benne, hogy minden oldalról védve van utazás közben. Az innovatív technológiáktól kezdve, melyek az utakon segítik, az aktív biztonsági funkciókig, melyek mind az utasokat, mind a gyalogosokat védik - az Optima kombi felkészült, hogy a legkiválóbb kényelmet és védelmet biztosítsa.


VEZETÉKNÉLKÜLI TELEFONTÖLTŐ
Lemerült akkumulátor? Semmi probléma! Csak helyezze kompatibilis mobiltelefonját a konzolon található tálcára és töltse vezeték nélkül. Amikor elhagyja az autót, az idegen tárgy felismerő rendszer figyelmezteti, ha a készüléket a töltőn felejtette. Ha csatlakoztatni szeretné, a tálca mellett USB és AUX aljzatok is találhatók.


SZELLŐZTETETT ELSŐ ÜLÉSEK
Az újratervezett ülések maximális kényelmet biztosítanak a vezetéshez. A fűtött ülések hőmérséklete állítható, míg a szellőztetett ülések a levegőt keringetik, hogy gondoskodjanak kényelméről.


SOKOLDALÚSÁG: RUGALMAS. ALKALMAZKODÓ. TÁGAS.

Az élet sokkal élvezetesebb, ha teljes szabadságot kap, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle. Az új Optima kombival a tér és a rugalmasság mindig az Ön oldalán állnak - hála a bőséges csomagtérnek, a sokoldalú, egyérintéses lehajtható üléseknek és az okosan kialakított beltérnek, mely maximalizálja a tágasságot és a kényelmet. Ezen felül még ott vannak a padló alatti tároló rekeszek, a praktikus, állítható poggyász rendszer és az intelligens csomagtérajtó a kéz nélküli nyitásért. A hátsó ülések lehajtásával az Optima kombi 1686 literes helyet kínál a csomagoknak. A lapos csomagtér küszöb pedig még egyszerűbbé teszi a bepakolást.


TECHNOLÓGIA


Flottakezelés
Flottakezelőként szükséges a szolgáltatások széles tárházára, melyek közül a legfontosabb a megbízható partneri kapcsolat, nemzetközi, országos és helyi szinten is. Mi vonzó, kiterjedt termékgaranciát, kitűnő Teljes Üzemeltetési Költséget (TCO) és versenyképes CO 2 szinteket kínálunk Önnek, hogy a lehető legátfogóbban támogathassuk vállalkozását.

 
 
 
 
 

 

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó

Jelinek Gábor

értékesítési vezető

Andrejkovics Ede

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30