Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Škoda Octavia Combi modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új ŠKODA Octavia Combi - Élmény. Mindennap.

Az új ŠKODA Octavia Combi vadonatúj dizájnnal, rendkívüli térkínálattal, új technológiai megoldásokkal és kedvező ár-érték aránnyal érkezik Magyarországra!

Az új Octavia Combi külső hosszúsága és szélessége is jelentősen megnőtt elődjéhez képest, 90 milliméterrel hosszabb, illetve 45 milliméterrel szélesebb az Octavia második generációjánál. Tengelytávja 108 milliméterrel növekedett, ami elsősorban az utastérben, főként a hátsó térkínálatban jelenik meg.

Időtálló vonalak

A ŠKODA Octavia Combi még sosem jelent meg ilyen dinamikus, ugyanakkor időtlen eleganciát sugárzó, markáns, igényes és egyéni formavilággal, mint a márka „bestsellerének” harmadik nemzedéke.

Simply Clever megoldások

Az új ŠKODA Octavia Combi számos Simply Clever megoldást kínál, mint például a parkolójegy tartó csipesz, a tanksapka fedelébe rejtett jégkaparó vagy a különböző tároló rekeszek.

Magas biztonsági felszereltség

A ŠKODA mérnökei számára célkitűzésnek számított az autó még biztonságosabbá tétele, ezért korszerű biztonsági rendszerek egész sorát fejlesztették ki az új Octavia Combi számára.

Tágas belső tér és
hatalmas csomagtér


Az Octavia Combi nemcsak tágas belső terével, hanem kategóriájának legnagyobb csomagterével hívja fel magára a figyelmet.

Technológia

Az új ŠKODA Octavia Combi technológiai újdonságai a vezetői segédrendszerek, mint például a Lane Assitant vagy a Proaktív utasvédelmi rendszer tartoznak. A motokínálatban jelenleg 2 dízel (TDI) és 4 benzines (TSI) turbómotor szerepel.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30