Subaru Levorg modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉSAz új sportkombi a Subaru gyár legmodernebb technológiáit és egy vérbeli Subaru életérzését egyesíti. A Levorg megtalálta az ideális egyensúlyt egy kombi autó praktikus használhatósága és az izgalom között, amit csak egy legendás felmenőkkel rendelkező Subaru sportautó nyújthat. Stílusos utastere egyedülálló légkört kínál, mindez kiváló minőségű anyagokkal és kényelemmel párosul. A Levorg egy olyan autó, amely tetszik a szemnek, megnyugtatja a tudatot és csábítja az érzékeket.

FELSZERELTSÉG

Előugró fényszórómosók

Az előugró mosóberendezés nagynyomásúvízpermete tisztán tartja a LED fényszórókat, hogy a legrosszabb időjárási viszonyok mellett is tökéletes teljesítményt nyújtsanak.

18 colos alumínium keréktárcsák

A Levorghoz rendelhető 18 colos könnyűfém keréktárcsák nemcsak stílusosak, hanem jobb útfogást kínálnak, így az autó teljesítményét is javítják.

Elektromosan csúsztatható és billenthető üveg napfénytető

A manuális árnyékolóval kiegészített nagyméretű, hátracsúsztatható napfénytető tágas panorámát nyit minden utas számára, miközben friss levegővel tölti meg a kabint.

Dupla kipufogó-végződés

A feketére fényezett alsó rész két oldalán díszelgő kipufogó-végződések egyértelműen a Levorg sportos természetéről tanúskodnak.

LED hátsó lámpatest

Stílus és láthatóság: a Levorg hátsó lámpatestében LED technológiával működik a hátsó világítás, a féklámpa, a ködzárófény, az irányjelző és a tolatólámpa is.

Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás

Ha Önnél van a kulcs, akkor elég, ha megfogja a kilincset, és máris nyithatja az ajtót, a motor pedig gombnyomásra indul. Ha pedig mégsem lenne Önnél a kulcs, az ajtókat egy ötszámjegyű kóddal is kinyithatja.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

A Távolsági fényszóró asszisztens egyszerre javítja a látási viszonyokat és a biztonságot: éjjel a Levorg fényszórója a forgalmi viszonyoktól függően automatikusan vált a tompított és a távolsági fény között.

Magasságában és mélységében állítható kormánykerék

A széles tartományban, magasságában és mélységében egyaránt mozgatható kormánykereket tökéletesen beállíthatja, így a vezetés még lenyűgözőbb élmény lesz.

Ülésfűtés

A kifejezetten hideg napokon jól jön majd a vezetőülés és az első utasülés állítható fűtése.

USB elektromos csatlakozó (elöl-hátul)

Tartsa mindig teljesen feltöltve elektronikus készülékeit, hogy bármikor használhassa őket; erre szolgálnak az első és hátsó utasok számára egyaránt könnyen elérhető USB elektromos csatlakozók.

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

Tolatókamera rendszer

Hátramenetben praktikus segítséget nyújt a Tolatókamera rendszer, ami segédvonalakkal könnyíti meg a manőverezést, és megmutatja, mekkora szabad hely van az autó mögött.

D-alakú kormánykerék

A kormánykerék jelenti a legfontosabb összeköttetést az autóval, ezért ezt az elemet különös gonddal terveztük meg. A Levorg sportos, D-alakú volánja kellemes és stabil fogást biztosít, és magabiztos vezetési élményt nyújt.

SUBARU STARLINK

A SUBARU STARLINK rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz, amelyeket egy tablethez hasonló, 7 colos érintőképernyőn, a multifunkciós kormánykerék kapcsolóival vagy hangutasításokkal vezérelhet. Ha kedvenc zenéit szeretné hallgatni, az USB-porton vagy a szabványos AUX-bemeneten keresztül iPhone készülékét, okostelefonját vagy egyéb hordozható zenelejátszóját is a rendszerhez csatlakoztathatja.

Multifunkciós kijelző

A képernyőt úgy helyeztük el, hogy könnyen leolvashassa, ám mégse zavarja Önt vezetés közben. A kijelzőn megjeleníthető számos információ révén mindig kapcsolatban maradhat autójával.

Érintőképernyős vezérlés

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja képernyőjén böngészne. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, és máris a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából.

Hangvezérlés

Az ösztönösen használható Hangvezérlés megérti a szóbeli utasításokat, így vezetés közben is könnyedén kezelheti a navigációs rendszert, a telefonkihangosítót és az audiorendszert.

A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervek

A kormánykeréken található kapcsolókkal kényelmesen, egyetlen ujjmozdulattal kezelheti az audiorendszert, a Bluetooth® telefonkihangosító rendszer pedig automatikusan összekapcsolódik okostelefonjával, így Ön mindig a forgalomra figyelhet.


Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 579 8571

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 564 4836
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!