Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

SEAT Leon Cupra modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A Leon modellcsalád tagjaként megérkezett a legendás CUPRA termékpaletta legújabb tagja, kirobbanó teljesítményével és versenypályára termett formájával . Az új Leon CUPRA maga a SEAT versenyszellem. Lobbanékony vonalai lenyűgöző hatékonysággal párosulnak, arra termett, hogy meghódítsa az utakat. A csúcstechnológia és a kettős befecskendezésű motor minden szituációban garantálja a lenyűgöző teljesítményt. A SEAT Leon CUPRA egy dologra hivatott: hogy maximális vezetési élményt nyújtson.

VERSENYPÁLYA TECHNOLÓGIA AZ UTAKON

A CUPRA palettán több mint 15 éve olyan modellek szerepelnek, melyek vezetési technológiáját a versenypályák ihlettek, ugyanakkor tökéletesen megállták a helyüket a közutakon is. Az új Leon CUPRA tervezésével ezt a megközelítést fejlesztettük tovább. Az eredmény egy olyan autó, mely minden részletében arra született, hogy minden megtett útja emlékezetes maradjon. A volán mögött ülve eláll a lélegzet, és nem fordulhat elő, hogy valaki ne forduljon utána. Az új SEAT Leon CUPRA gyorsulásra és sebességre termett. A legerőteljesebb SEAT, melyet valaha gyártottunk.

ÚJ HORIZONTOT NYITUNK

Az új SEAT Leon CUPRA új horizontot nyit a sebesség, műszaki megoldások, biztonság és kényelem terén. A modern technológiai megoldásokkal felszerelt és kifejezetten gazdag alapfelszereltségű modell külső vonalvezetése és belső megoldásai összetéveszthetetlenül hirdetik a SEAT vérbeli sportosságát.

A három- és ötajtós kivitelben is kapható új SEAT Leon CUPRA a szenvedély és hatékonyság, a formaterv és a dinamizmus tökéletes keverékét adja, és minden megtett méterrel elégedett mosolyt csal az ember arcára.

Dőljön hátra, csatolja be magát, és élvezze a vezetést.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30