Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

SEAT Leon modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ VONALAK

Aprólékosan megformált vonalait precíz technológiával szabták, ami meghatározó küldőt kölcsönöz a Leonnak. 90 kilogrammal kevesebbet nyom, mint második generációs elődje. Elegáns arányaival egyszerűen útra kész.

KERÉKTÁRCSÁK

A megfelelő keréktárcsák egy szép autót gyönyörűvé varázsolhatnak. Ezért használunk olyan 16-18 colos keréktárcsákat, amelyek illenek a Leon sportos stílusához. Ezen a felül a kerekek szigorú technikai előírásoknak felelnek meg, és a legnagyobb körültekintéssel készülnek.

NAPPALI LED LÁMPÁK

A motor beindításával azonnal aktiválódnak a nappali LED lámpák, amelyek maximális láthatóságot biztosítnak a vezetőnek és a szembejövőknek egyaránt. A LED lámpák formája pedig arról gondoskodik, hogy a Leon jelenléte senki számára ne legyen kérdés.

PANORÁMATETŐ

Nincs is jobb dolog egy panorámatetőnél! A Leon üveg panorámateteje tágítja a belső teret, hogy minden utas még kényelmesebben érezze magát. Ha pedig eleredne az eső, semmi gond, igazán egyszerűen behúzható.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

A Full LED fényszórók úgy világítják meg az utat, hogy a szemnek kevésbé fárasztó a folyamatos figyelem. Egy intelligens szenzor pedig pedig gondoskodik arról, hogy a fényszórók ne vakítsák el a szembejövő forgalmat. És ez csak egy a Leon által kínált opciók közül.

EASY CONNECT

A Human Machine Interface legújabb generációja. Ez a felhasználóbarát, érintőképernyős rendszer felelős a kommunikációért, a szórakoztatásért, illetve az autó egyes funkcióiért. A következő technikai megoldásokkal kompatibilis: iPod, USB, SD kártya, Bluetooth, CD, illetve található benne AUX IN bemenet mp3 és mp4 lejátszásához.

NAVIGÁCIÓS RENDSZER

Az 5,8 colos érintőképernyő igazán felhasználóbarát, a modern dizájnak köszönhetően a navigáció kezelése egyszerű és logikus. Ehhez olyan funkciók társulnak, mint a hangfelismerés és a távolságmérő szenzor. A fejlett navigációs rendszer továbbá számos csatlakozási lehetőséggel (USB-csatlakozó, 2 SD-kártya olvasó, iPod-csatlakozó, CD-olvasó és AUX-in-bemenet, Bluetooth catlakozás) és kiváló hangzással rendelkezik. Mindez annak érdekében, hogy megtudd hol vagy, vagy még inkább, hogy merre tartasz.

ESŐÉRZÉKELŐ ÉS COMING HOME VILÁGÍTÁS

Az automatikus esőérzékelő irányítja a ablaktörlőket, hogy azok a megfelelő intervallummal töröljenek, amikor szükség van rájuk. A biztonsági világítás pedig segít abban, hogy hazaérve könnyű legyen megtalálni a bejárati ajtót.
ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Egy érzékeny szenzor méri a távolságot, ami az autó eleje, hátulja és az egyes tárgyak között marad. A rendszer hangjelzéssel figyelmeztet, ha a valami túl közel van. A kijelzőn vizuálisan is megjelenik az autó helyzete.

SEAT HANGRENDSZER

Kiváló minőségű hangzás. Ideális kiegészítés azok számára, akik nem tudják elképzelni a vezetést zene nélkül.
10 hangszóró és mélynyomó gondoskodik a hangzásról, amelyek kimenő teljesítménye 135W.

SEAT VEZETŐI PROFIL

Az új vezetői profilok megengedik, hogy a vezető saját vezetési stílusához és aktuális hangulatához igazítsa autóját. Válassz a Normál, Sport és Eco módok közül, hogy megváltoztasd a motorkarakterisztikát, a kormányrásegítést, az ajtók és a műszeregység hangulatvilágítását és bizonyos motoroknál a motorhangot (ez a funkció csak a 150 LE-nél nagyobb teljesítményű motoroknál elérhető).

FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉP

Bármerre is jár éppen, a fedélzeti számítógépre pillantva megtudhatja többek között az aktuális üzemanyag-fogyasztását, sebességét, következő tankolásig megtehető távolságot, menetidőt stb., minden lényeges információt, amit az autójáról tudni szeretne.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Ez a rendszer segít a forgalmi sávban maradni, figyelmeztet, ha átsodródnál egy másik sávba és ennek megfelelően automatikusan korrigálja az autó haladási irányát.

FÁRADTSÁG ÉRZÉKELŐ

Folyamatosan analizálja a vezetésedet, így ez a rendszer felismeri, mikor veszítesz az összpontosító képességedből, és javasolja, hogy tarts egy pihenőt. Hangjelzéssel és a műszeregységben látható ábrával figyelmeztet öt másodpercen keresztül, és szükség esetén megismétli a riasztást.

FÉNYSZÓRÓASSZISZTENS

Amikor szükséges, az új Leon automatikusan átkapcsolja a távolsági és a tompított fényszórót, így az nem zavarja a szembejövő forgalmat, te pedig nyugodtan a vezetésre koncentrálhatsz.

GYERMEKBIZTONSÁG

Az ISOFIX gyermekülések segítségével, a gyerekek a legnagyobb kényelemben és biztonságban utazhatnak.

GUMINYOMSÁS ELLENŐRZŐ RENDSZER

Egy defekt bármikor előfordulhat. A rendszer figyelmeztet, ha a legkisebb károsodást is érzékeli a kerekeken, illetve ha nem megfelelő a nyomás, ezzel is javítva a vezetési körülményeket.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30