Mitsubishi Lancer Sportsedan modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Felszereltség

Műszaki adatok

MARADANDÓ BENYOMÁS

Íme, a teljesen új Mitsubishi Lancer, a sportszedán, amelynek lenyűgöző látványát csak pazar menetteljesítményei múlják felül. A ralisport csúcsán elért töretlen sikerek által ihletett Lancert úgy terveztük meg, hogy a lehető legnehezebb körülmények között, vagyis a mindennapokban is remekül megállja a helyét. Ezért e modellünk nagyon kényelmes és tágas is, a felszereltsége pedig kimagasló. A végeredmény olyan autó, amely Önért dolgozik - minden nap és minden módon.

A TÖKÉLETES VÉRVONAL

Az új Lancer a tökéletes kombinációt kínálja Önnek: a létező legerősebb szerkezetet a lehető legszebb karosszéria borítja. Az erős autók építése a vérünkben van: 35 éven át a Lancert indítottuk a legkeményebb versenysportban, a rali világbajnokság futamain. Autóink azért arattak győzelmeket, mert nagyon gyorsak és végtelenül megbízhatók voltak; mindezt pedig csak a legmagasabb színvonalú mérnöki munkával lehet elérni. 1973 óta nyolc Lancer-generáció alapult erre a megközelítésre, s ezek mellett a legendás Lancer Evolutionból is született kilenc sorozat. Az új Lancer most ismét magasabbra emeli a lécet.

A CSÚCSON JÁRVA

Elég egyetlen pillantás a Lancerre, s Ön már mindent tud: íme, egy sportszedán, amely bármilyen környezetben kitűnik a tömegből, s a megfelelő képet mutatja tulajdonosáról. Annyira sportos és dinamikus, hogy még álló helyzetben is szinte mozogni látszik. S vezetni is legalább annyira jó, mint ránézni, hiszen a teljesítmény sportos, az úttartás pedig finoman hangolt. Ehhez jön még a kivételes minőségű utastér és kényelem, illetve a Mitsubishi Motors által garantált makulátlan megbízhatóság, s máris világos, hogy miért válik valóra a Lancer karosszériájának látványa által tett valamennyi ígéret.

SZILÁRD ALAPOK

Az új Lancer teljesen új, nagyon merev padlólemezre épül, amelyhez kifinomult, mind a négy keréknél független felfüggesztés csatlakozik - ezek egy sportos autó alapvető kellékei. A lapos első segédkeret ellenáll a hajlító erőknek, a teljesen új fejlesztésű multi-link hátsó felfüggesztés pedig nagyszerű úttartást és kompromisszumok nélküli gördülési kényelmet garantál. Így a Lancer tapad az úthoz, s közben széles mosolyt ragaszt az Ön arcára is.

IRÁNYÍTÁS AZ ÖN KEZE ÜGYÉBEN

Mi a Mitsubishi Motorsnál pontosan értjük, hogy az erő semmit nem ér az irányítás képessége nélkül. Ezért terveztünk olyan vezetői környezetet az új Lancerbe, ahol minden ott van, s úgy működik, ahol és ahogyan Ön elvárja. Minden pillanatban Öné a teljes irányítás, s minden információ könnyen elérhető az Ön számára - beleértve a modern, érintőképernyős és merevlemezes navigációs rendszer iránymutatásait is.

ÖNNEK TERVEZTÜK

A Mitsubishi Lancer olyan autó, amely nem kényszeríti arra, hogy válasszon a forma és a tartalom között. Az elegáns megjelenés mögött tágas utastér várja, amelyben öt felnőtt is elfér. Elöl a műszerfal íve növeli a teret, hátul a hatalmas csomagtartó és a 60:40 arányban osztva dönthető ülések garantálják azt a rugalmas szállítókapacitást, amire Önnek és családjának szüksége lehet. Az utastérben használt anyagok kiválasztásánál nemcsak az volt a szempont, hogy jól mutassanak, hanem az is, hogy hosszú évekig tartósak legyenek.

JÓ ÉRZÉKÜNK VAN A DIZÁJNHOZ

A Lancert úgy terveztük meg, hogy minden irányból remekül mutasson - s megjelenése valóban tökéletes összhangban áll az általa nyújtott sportos úttartással és izgalmas menetteljesítményekkel. Elöl a cápaszerű orr és a mélyen ülő szemek, valamint a hosszú motorházfedél és a vadászgépek által inspirált hűtőmaszk vonják magukra a járókelők figyelmét. Ezek a formai elemek harmonikusan folytatódnak a magasan futó övvonalban, a keskeny üvegfelületekben, s végül a csomagtartóban, amely még inkább kihangsúlyozza a Lancer ékszerű alakját, s a mozgás erőteljes érzetét kelti. Akárhonnan is nézi, a Lancer széles, lapos és erőtől duzzad. Nincs benne semmi felesleges és öncélú, ugyanakkor nagyon is célratörő és vonzó autó, amely szinte követeli, hogy vezessék.

A TELJESÍTMÉNY A GÉNJEINKBEN VAN

Ha a Mitsubishi Motors ennyire sportos megjelenésű autót tervez, akkor Ön biztos lehet benne, hogy a látványhoz illő motorokat és váltóműveket kínálja hozzá. A dízelmotorok kedvelői élvezik majd az erős és mégis takarékos 2,0 literes DI-D motor 140 lóerejét és a váltó gondosan megválasztott hat fokozatát. Aki inkább a benzinmotort szereti, kedvét leli majd a nyomatékos, 1,8 literes MIVEC motorunkban, amelyhez társulhat a könnyen kapcsolható manuális, vagy sport üzemmóddal is ellátott CVT automatikus váltó, volán mögött található váltófülekkel. A 1,5 literes MIVEC alapmotor is nagyszerű teljesítményt kínál lökettérfogatához képest, melyet ötfokozatú manuális vagy négyfokozatú automatikus váltóművel lehet megrendelni.

MÉG TÖBB ÖRÖM

Mi a Mitsubishi Motorsnál jól tudjuk, hogy vevőink mennyire igényesek, s lehet bármennyire is gazdagon fölszerelt modell az új Lancer, sokan Önök közül még inkább személyes igényeik szerint akarják majd alakítani az autót. Ezért a tartozékok olyan széles skáláját kínáljuk, amely minden igényt kielégít.

Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 579 8571

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 564 4836

© 1989-2017 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!