Mitsubishi Lancer Sportback modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

MUTASD MAGAD

A Mitsubishi Motors büszkén állítja ki a világ színe elé az új Lancer Sportback modellt - íme, az új, egyediségére büszke trónkövetelő. Formaterve mindenütt elismerést vált ki, az általa kínált vezetési élmény minden kanyarban mosolyt csal vezetője ajkára, tágas, minőségi utasterének pedig garantáltan csodájára járnak. Mindez a Mitsubishi legendás megbízhatóságával és sportos hagyatékával körítve. A Lancer Sportback megérkezett.
 

FUNKCIONÁLIS STÍLUS

A kimagasló stílus és az intelligens funkciók tökéletesen kiegészítik egymást a Lancer Sportback belső terében, a műszerek fölé boruló sportos, dupla árnyékolótól kezdve a szellőzést vezérlő forgókapcsolókig. Minden kezelőszervet úgy helyeztünk el, hogy a lehető leginkább megkönnyítsük az Ön dolgát. A szélvédő messze elöl húzódik, ami fantasztikus térérzetet és világosságot ad; a hatást a konvex ívű műszerfal teszi még erőteljesebbé. A Lancer Sportback emellett minden feladathoz a megfelelő eszközt biztosítja, a fejlett, érintőképernyős navigációs rendszertől a légkondicionáló könnyen elérhető kezelőtárcsáin át a kormánykerékre szerelt Bluetooth, tempomat és rádió távirányítókig. A világítás sötétedéskor automatikusan felkapcsol, ha pedig a szenzorok nedvességet érzékelnek a szélvédőn, működésbe hozzák az ablaktörlőket.
 

A KISUJJÁBAN VAN...

Ha igazán sportos vezetési élményre vágyna, a Lancer Sportback ultramodern, fokozatmentes váltóval (CVT) is rendelhető, amelynek kormánykerékre szerelt, magnézium váltófülei zökkenőmentes működtetést tesznek lehetővé. Így egy pillanatra sem kell levennie a kezét a kormánykerékről - elég az ujját megmozdítani!
 

SZÜLETETT AKCIÓHŐS

A Lancer Sportbackből csak úgy sugárzik a teljesítmény és a stílus. A magas övvonalú, atletikus profil és a hangsúlyos kerékívek hűen tolmácsolják a Lancer Sportback izgalmas menetdinamikáját. A hosszú motorháztető és az erősen döntött szélvédő ugyancsak a Lancer Sportback lenyűgöző képességeiről mesélnek; ezt a hatást az erőteljes, széles kiállás teszi még határozottabbá. A vadászrepülőgépek által ihletett hűtőmaszk pedig egyszer és mindenkorra megerősíti: a Lancer Sportback lételeme a nyílt országút.
 

SZEMÉLYISÉGE A RÉSZLETEKBEN REJLIK

A hátsó légterelő nem csupán sportos stíluselem: fontos aerodinamikai tartozék, amely optimalizálja a légáramlást az autó mögött. A Lancer Sportback esetében minden részlet funkcióval bír. Még a karosszériába gondosan integrált, igen jól látható hátsó lámpákat is áramlástani szempontokat figyelembe véve terveztük meg.
 

ÉLETTÉR

A Lancer Sportback többet kínál egy egyedi, jellegzetes formatervnél. Lényegre törő, szépséges idomai egy tágas, öt felnőtt utasnak is kényelmes helyet nyújtó belső teret rejtenek. A 60/40 arányban osztott hátsó üléseket ledöntve hatalmas, jól variálható csomagteret kapunk - ideális megoldás az aktív, mozgalmas életet élő autóvásárlók számára. Az utastér minden pontján kiváló minőségű anyagokkal találkozhatunk, amelyek nem csupán tetszetősek, de tartósak is, így hosszú éveken át okoznak örömet a Lancer Sportback gazdájának.
 

MINDEN JÖHET... ÉS MÉG TÖBB IS!

Nincs annál lelkesítőbb, mint ha azt tehetjük, amihez és amikor kedvünk van. A Lancer Sportback tökéletesen illeszkedik a zsúfolt városi életformához, a mozgalmas napi ritmushoz. Stílusa büszkeséggel tölt el, funkcionalitása élménnyé teszi vezetését, miközben a praktikus igényeknek is megfelel. A Lancer Sportback minden kihívásra készen áll.
 

A MINŐSÉG KÉNYELME

A Lancer Sportback kiváló minőségű üléseit tartós, finom tapintású kárpitok borítják. Az ülések a leghosszabb utakon is kényelmesek, és kiválóan megtámasztják a törzset, elsősorban deréktájon, ami különösen fontos dinamikus vezetés mellett. A tetszetős bőrkárpitozáshoz ráadásul alaptartozékként kínáljuk az ülésfűtést.
 

IGAZI SPORTSZÍV

Ha a Mitsubishi Motors ilyen sportos megjelenésű autót tervez, biztosra vehető, hogy a formatervhez illő motorokról és sebességváltókról is gondoskodik. A dízelmotorok rajongói a 140 lóerős, erőteljes, mégis takarékos, kétliteres DI-D motor előnyeit élvezhetik, pontosan hangolt, hatfokozatú sebességváltóva társítva. Azok, akik inkább a benzinmotorokat kedvelik, örömüket lelik az 1,8 literes MIVEC erőforrásban. Ez tetszés szerint rendelhető könnyen kapcsolható manuális sebességváltóval vagy robbanékony CVT automatával, amely sport üzemmódot és kormánykeréken elhelyezett váltókapcsolókat is kínál.
 

MINDEN KANYAR EGY ÚJ KALAND

Mérnökeink a kezdetektől fogva olyan magas szintű vezethetőségre törekedtek, amit a Lancer Sportback izgalmas megjelenése sugall. Ezzel aztán alaposan megnehezítettük a Lancer Sportback életét. Minél élesebb a kanyar, annál élvezetesebb a kihívás. És valóban: az ultramerev karosszéria és a többlengőkaros hátsó futómű párosítása precíz, stabil kanyarvételt eredményez, a legijesztőbb íveken is. Az aktív stabilizáló és kipörgésgátló rendszer (ASTC) pedig arról is gondoskodik, hogy a Lancer Sportback a vezetési élmény mellett védőhálót is nyújtson vezetőjének.
 

STABIL ALAPOKON

Az új Lancer Sportback vadonatúj, ultramerev karosszériára épül; mind a négy keréknél kifinomult, független felfüggesztést alkalmaztunk - ezek minden sportautó nélkülözhetetlen alapjai. A csavarodásmentes, lapos első segédváz, valamint a vadonatúj, többlengőkaros hátsó futómű nagyszerű vezethetőséget eredményeznek, mégpedig első osztályú komfort mellett, így aztán a Lancer Sportback úttartásánál csak a vezető fülig érő mosolya a megingathatatlanabb.
 

TÖKÉLETES CSALÁDFA

Minden új Lancer közvetlenül élvezi annak a 35 éves tapasztalatnak az előnyeit, amelyre a Mitsubishi a világ legkeményebb motorsportjában: a rali világbajnokságban tett szert. Itt csak a szélsebes, elképesztően strapabíró, megingathatatlanul megbízható, maximális teljesítményt nyújtó autóknak van esélye a sikerre. A Mitsubishinek mindez a génjeiben van, így ugyanezek a tulajdonságok jellemzik minden termékét. Az első Lancer rali versenyautó 1973-as bemutatkozása óta nyolc generációnyi Lancer létezését határozta meg ez a filozófia, a legendás Lancer Evolution tíz generációjáról nem is szólva. Ugyanez a hagyaték él tovább az új Lancer Sportback modellben - épp csak még kifinomultabb, még erőteljesebb formában.
 

SZOLGÁL ÉS VÉD

A Mitsubishi Motors biztonsági filozófiájával összhangban autói igyekeznek az utasokat minden körülmények között távol tartani a bajtól, ám ha mégis történne bármi, a létező legmagasabb szintű védelmet nyújtják a bent ülőknek. A Lancer Sportback ezért az aktív biztonsági rendszerek hiánytalan arzenáljával rendelkezik, a kiváló dinamikától és a kimagaslóan erős fékektől kezdve az aktív stabilizáló és kipörgésgátló rendszeren (ASTC) át a fékerőelosztóval (EBD) kombinált blokkolásgátló (ABS) rendszerig. A kiváló körkörös kilátásnak köszönhetően idejekorán észlelhetjük a kialakuló veszélyhelyzeteket, ugyanakkor a kanyarfényszóróval kiegészített bi-xenon fényszórók az este beköszönte után is változatlan láthatóságot nyújtanak. Zsúfolt országúton a vészmegállási jelzőrendszer (ESS) nyújt fokozott biztonságot. Vészfékezés esetén, amikor maximális fékerőt fejtünk ki, a rendszer automatikusan működésbe hozza a vészvillogókat, így figyelmeztetve a mögöttünk haladó autósokat. A Lancer Sportback 2009-ben megkapta a legjobb, ötcsillagos minősítést az Euro NCAP töréstesztjén.

Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 579 8571

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 564 4836

© 1989-2017 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!