Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Nissan Juke Nismo RS modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A TELJESÍTMÉNY ÚJ ETALONJA

A várakozásnak vége: a Nissan Juke NISMO RS megérkezett márkakereskedésünkbe. Az új RS változat új fejezetet nyit a Juke NISMO történetében, és tovább erősíti a Nissan egyre bővülő országúti NISMO-modelljeinek kínálatát.

A NISMO fejlesztési program során alaposan átdolgozott Juke NISMO RS közvetlenül a márka zászlóshajójaként emlegetett Nissan GT-R NISMO után, a 2014-es Genfi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségnek.

A már eddig is az izgalmas, versenypályákon tesztelt technológiák széles körű elérhetővé tételéről ismert Nissan hírnevét tovább öregbíti az rengeteg újdonság, amely az új Juke NISMO RS változatban mutatkozik be. A normál NISMO modellhez képest megnövelt teljesítményével, feszesebbre hangolt felfüggesztésével, erősebb fékeivel és extra felszereléseivel a Nissan közkedvelt crossovere most még extrémebb és fókuszáltabb vezetési élményt nyújt.

Az összes többi NISMO modellhez hasonlóan az RS változat formáját, aerodinamikáját és műszaki megoldásait is az autósportban szerzett tapasztalatok alapján tökéletesítették a Nissan mérnökei, és egy olyan közúti autót alkottak, amely a versenypályákról ismert izgalmas teljesítményt és kezelhetőséget biztosítja vezetőjének.

„A teljes európai Juke-eladások egyre nagyobb részét kitevő Nissan Juke NISMO mellett a rajongók világosan kifejezték igényüket egy még erősebb változatra. Az új NISMO RS tökéletesen megfelel ennek az igénynek, és megerősíti azt a vélekedést, mely szerint a digitális korban a NISMO név egyet jelent a csúcsteljesítménnyel" - nyilatkozta Guillaume Carter, a Nissan Europe értékesítési és marketing alelnöke.

A NISMO autósportban szerzett globális tapasztalatai alapján kifejlesztett NISMO RS korszerű, 1,6 literes DIG-T motorjának teljesítménye az átalakításnak köszönhetően 200-ról 218 lóerőre (147 kW-ról 160 kW-ra) nőtt, míg a kétkerék-meghajtású, manuális sebességváltóval felszerelt változatok nyomatéka az egyébként is impozáns 250 Nm-ről 280 Nm-re növekedett. Annak érdekében, hogy a futómű gond nélkül képes legyen a megnövekedett nyomaték átvitelére, a kétkerék-meghajtású modellek első kerekeit egy részlegesen önzáró differenciálművel szerelték fel.

A négykerékhajtású modellek alapfelszereltségébe tartozik a fejlett Nyomatékátirányító rendszer, a Nissan Xtronic sebességváltóműve és a 250 Nm-es nyomaték. A nyolcfokozatú manuális üzemmóddal is rendelkező Xtronic modellekben immár az alapfelszereltség részeként a kormánykeréken elhelyezett váltófülekkel lehet váltani a fokozatok között.

A megnövekedett teljesítmény mellé mostantól még sportosabb hang is társul: a kipufogórendszer áthangolásának során ugyanis megnövekedett a kipufogóvég átmérője is.

A nagyobb motorteljesítményhez kapcsolódó további fejlesztések között megemlíthető, hogy a torziós merevség növelése érdekében a karosszériát néhány kiemelkedően fontos helyen megerősítették, míg a tökéletesített fékrendszer az ismételten nagy igénybevételt is jobban tűri. A első féktárcsák átmérője 296 mm-ről 320 mm-re nőtt, míg a hátsó féktárcsák mostantól hűtött kivitelűek. A futóművön végzett változtatásokat a módosított rugózási és lengéscsillapítási beállítások teszik teljessé.

A Juke NISMO RS változatot a piros féknyergek és elöl-hátul egy-egy diszkrét „RS" embléma különbözteti meg a többi modelltől. Az utastérben az RS logó a fordulatszámmérőn tűnik fel, míg a műszerpanelt egyedi velúr kárpitozás borítja. A belső tér hangulatát a váltókaron/váltófüleken és a középkonzolon végigfutó látványos vízmintás textúra teszi különlegessé.

Az RS változathoz rendelhető opcionális felszerelések között megtalálhatók a különleges Recaro „kagylóülések", a xenonfényszórók, a Nissan 360 fokos parkolókamerája és az Aktív Biztonsági Pajzs, melynek része a sávelhagyás-jelzés, a holttérfigyelés és a mozgó tárgyak észlelése, ami hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a potenciális ütközések elkerülésére.

Munkatársaink

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
 

Farkas Gábor

értékesítési tanácsadó

Pandula Zsolt

értékesítési tanácsadó

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30