Honda Jazz modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A Honda Jazz nem más, mint egy csinos, kis mindenes, ami elképesztő helykínálattal büszkélkedhet. 2015-re még nagyobb lett beltere, tovább szaporodtak innovatív megoldásai és sportosabb ruházatot öltött magára.

Az új Jazz végtelenül praktikus és stílusos szupermini - bárhol, bármire befogható!
 


A mindennapokra és hosszabb kalandokra egyaránt tökéletes- élmény vezetni, sportossága pedig Önt is felvillanyozza!

A VADONATÚJ JAZZ - MINDEN ÍZÉBEN MEGÚJULT

Az új Jazz megújult, sportosabb arculattal tekint a világba. Minden egyes porcikáját a minőség és a teljesítmény hatja át.

Az idei évre új, feltűnő köntöst kapott a modell. Hangsúlyos hűtőrácsa, mélyen barázdált lökhárítói és erős, markáns vonalai modernné, egyszersmind feltűnővé varázsolják. Minden irányból lenyűgöző.

A Jazz megőrizte klasszikus sziluettjét, de erősebb, jellegzetesebb stílus hatja át karosszériáját, ami annak ellenére is kompaktnak láttatja a kocsitestet, hogy jelentősen nőtt a hátsó lábtér. Minden egyes sarkot és ívet úgy rajzoltunk, hogy a levegőáramlás hozzájáruljon a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztáshoz és a könnyebb kezelhetőséghez.

KÉNYELEMRE TERVEZVE


Az új Jazz beltere több szempontból is felülmúlja a felsőbb kategóriás autókét.

Páratlan elektronikai arzenál: Letisztult, stílusos kabinjában minden modern kényelmi berendezés fellelhető, az összeszerelési és anyagminőség pedig a legmagasabb színvonalat képviseli.
 


Honda Connect: Az új Jazz felszereltségében ott találjuk az új Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszert. Központi érintőképernyője lehetővé teszi, hogy minden a közelében legyen, amit szeret az életben, beleértve családtagjait, barátait és kedvenc zeneszámait. Okostelefonja funkcióit akár Bluetooth™ révén is kiaknázhatja.

Meglepően bőkezű: A Jazz belterének legfőbb előnye az egyedülálló variálhatóság. Emellett helykínálat terén is felülmúlhatatlan - a láb- és fejtér egyaránt meglepően tágas.

MOST, ÉS A JÖVŐBEN IS...

Technikai fejlesztéseink a magasabb teljesítményre és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátásra irányulnak.
 


Ezért aztán az új Jazzt a Honda által fejlesztett Earth Dreams Technology motorcsalád tagja, az 1.3 i-VTEC erőforrás mozgatja. Ez a hajtómű már a motorjaink és váltóink új generációját képviseli, kiemelkedő teljesítménnyel és minimális emisszióval megörvendeztetve a tulajdonosokat.

Munkatársaink

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8369

Sándor Kristóf

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 9933

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 983 1528

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!