Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Volvo Új XC60 modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

AZ ÚJ VOLVO XC60

A DINAMIKUS SVÉD SZABADIDŐJÁRMŰ
Fedezze fel a svéd formatervezés és kézművesség új korszakát

KÜLSŐ ÖN IRÁNYÍT


Tekintélyt parancsoló kilátás, svéd stílusérzék. A Volvo XC60 az egyedülállóan skandináv személyiségű szabadidőjármű.

Erő és stílus.
A Volvo XC60 egyszerre kecses és erőteljes. Hosszú motorházfedele, izmos kerékívei és rövid túlnyúlásai kifinomult erőről tanúskodnak.

Lássa máshogy az utat
Jellegzetes, T alakú LED-es fényszórója meghatározza és erőteljes karakterrel ruházza fel a Volvo XC60 személyiségét. Az automatikus távfény funkció révén pedig mindig tökéletes látási viszonyoknak örvendhet anélkül, hogy elvakítaná a többi autóst.

 
 

BELSŐ TÉR TERMÉSZETES SZÉPSÉG


Fény, tágasság és mesteri kidolgozás – svéd fényűzés minden kilométeren.

A legnagyobb műgonddal készült
A természetes, fényűző anyagokból készült Volvo XC60 a modern skandináv formatervezés tökéletes mintapéldánya. A valódi fa, az igazi fém, a szépségesen megvalósított részletek minden egyes utazást különleges alkalommá varázsolnak.

Új kényelmi és biztonsági technológiák
Az új XC60minden idők egyik legbiztonságosabb autójaként bővelkedik a vadonatúj technológiákban. Az úttörő City Safety rendszert új kormányerő-rásegítés funkcióval egészítettük ki. A frontális ütközést elkerülő, aktív kormányzásszintén kormányerő-rásegítéssel igyekszik elkerülni a frontális ütközést, míg a Volvo holttér figyelő rendszere (BLIS) mostantól szintén kormányerő-rásegítéssel mérsékli a sávváltás során felmerülő ütközési kockázatot.

A Volvo fejlett félautonóm vezetőtámogató rendszere, a megfelelően felfestett útszakaszokon 130 km/óráig automatikus kormányzásra, gyorsításra és lassításra képes Pilot Assist opcióként rendelhető az új XC60 szabadidőjárműhöz.

Menetteljesítmények
Az új XC60 szabadidőjármű is megrendelhető a Volvo díjnyertes T8 TwinEngine hálózatról tölthető benzin-elektromos hibrid hajtásláncával. A kínálat csúcsát megtestesítő plug-in hibrid legnagyobb rendszerteljesítménye 407 LE, álló helyzetből 5,3 mp alatt gyorsul 100 km/órára.

Hajtáslánc-választékunk igen széles. Az új XC60 bevezetésekor a 190 lóerős D4, illetve a PowerPulse technológiát alkalmazó, 235 lóerős D5 dízelmotorokkal lesz megrendelhető. Emellett két benzinmotor is választható lesz: a 254 lóerős T5, valamint a turbófeltöltővel és kompresszorral egyaránt felszerelt, 320 LE teljesítményű, 400 Nm nyomatékú T6.
Az új XC60 esetében azonban nem csupán a hajtásláncok kínálnak egészséges teljesítményt. Az új CleanZone négyzónás klímaberendezés eltávolítja a környező levegőből a káros szennyező anyagokat és részecskéket, így belül minden esetben skandináv-friss levegőt élvezhetnek az utasok.

A Volvo Carsinfotainment és csatlakoztatott szolgáltatásai egyaránt frissített grafikát és ezzel jobb használhatóságot kaptak. Ahogy a 90-es modellcsalád tagjainál, itt is elérhető a CarPlay vagy AndroidAuto rendszerű okostelefon-csatlakoztatás.

 
 

Tárolás és szállítás


Exkluzív kialakítású, stílusos optikai kiegészítőink és intelligens rendezési megoldásaink révén a lehető legtöbbet hozhatja ki az XC60-ból.

Tetőbox, Volvo Cars tervezésű
Ezt a modern, funkcionális tetőboxot a Volvo Cars dizájnerei tervezték, kifejezetten ügyfeleink számára. Az áramvonalas kialakítás minimális légellenállást eredményez, míg a fényes fekete megjelenés stílusos, sportos hangulatot áraszt. A tetőbox térfogata 350 liter, könnyen felszerelhető, és minden Volvo Cars tetőcsomagtartó rendszerrel kompatibilis.

Kerékpártartó, vonóhorogra szerelhető
A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó akár négy kerékpár biztonságos szállítására alkalmas. A könnyű, egyszerűen használható tartó egyedi dupla zár funkciója a kerékpárt a tartóhoz, majd a tartót az autóhoz rögzíti, míg a lábbal működtethető billentő funkció révén bármikor könnyedén hozzáférhetünk a csomagtartóhoz.

Kihajtható vonóhorog
A félig elektromos működtetésű vonóhorog gombnyomásra eltüntethető, majd kihajtható, így nem kell az autó alá nyúlnunk. A vonóhorgot egyetlen kézmozdulattal biztonságosan rögzíthetjük, használaton kívül diszkréten megbújik az autó alatt. Ha elmulasztjuk rögzíteni a vonóhorgot, a műszerfalon figyelmeztető jelzés emlékeztet erre.

Acél védőrács
A praktikus acél védőrács segít megakadályozni, hogy a nem rögzített csomagok és tárgyak hirtelen fékezésnél előre mozdulva sérülést vagy kárt okozzanak az utastérben. A könnyen be- és kiszerelhető rács használaton kívül egyszerűen, biztonságosan a tetőhöz hajtható.

 
 
 

A legvégső simítások


Tegye egyedülállóvá a Volvo XC60 karakterét: válasszon egyet gondosan kivitelezett, ékszer szépségű keréktárcsáink közül, amelyekkel teljesen saját ízléséhez alakíthatja autóját.

Erő és stílus.
A Volvo XC60 egyszerre kecses és erőteljes. Hosszú motorházfedele, izmos kerékívei és rövid túlnyúlásai kifinomult erőről tanúskodnak.

Lássa máshogy az utat
Jellegzetes, T alakú LED-es fényszórója meghatározza és erőteljes karakterrel ruházza fel a Volvo XC60 személyiségét. Az automatikus távfény funkció révén pedig mindig tökéletes látási viszonyoknak örvendhet anélkül, hogy elvakítaná a többi autóst.

 
 
 

Erő és stílus.
A Volvo XC60 egyszerre kecses és erőteljes. Hosszú motorházfedele, izmos kerékívei és rövid túlnyúlásai kifinomult erőről tanúskodnak.

BELSŐ TÉR TERMÉSZETES SZÉPSÉG Fény, tágasság és mesteri kidolgozás - svéd fényűzés minden kilométeren. A legnagyobb műgonddal készült A természetes, fényűző anyagokból készült Volvo XC60 a modern skandináv formatervezés tökéletes mintapéldánya. A valódi fa, az igazi fém, a szépségesen megvalósított részletek minden egyes utazást különleges alkalommá varázsolnak.

Emberközpontú technológia
A Volvo XC60 ösztönösen kezelhető. A központi érintőképernyő magától értetődően, természetes könnyedséggel működtethető. A navigációs és szórakoztató funkciók egyetlen kézmozdulattal, vagy egy rövid szóbeli utasítással kezelhetők.

Zenére termett A Bowers & Wilkins audiorendszeren keresztül pontosan úgy hallgathatja kedvenc zeneszámait, ahogy azokat előadójuk megálmodta. Magával ragadó élmény, kristálytiszta hangzás.

TECHNOLÓGIA EGYSZERŰEN MAGA AZ ÉLET A Volvo technológiái segítségére sietnek, és leegyszerűsítik az életét, mégpedig anélkül, hogy Ön ebből bármit is észrevenne. Magabiztosság
A légrugózás a kényelem és a vezethetőség tökéletes egyensúlyát teremti meg. Az útfelülettől függetlenül kényeztető rugózásban lehet része, ráadásul az oldaldőléstől sem kell tartania, így minden körülmények között tökéletesen uralhatja autóját.

Őrangyal
A Volvo XC60 ultramodern biztonsági technológiái segítenek elkerülni a bajt - szó szerint. Nagy sebességnél pihentetőbbé teszi a vezetést, hogy a rendszer szükség esetén finoman beleavatkozik a kormányzásba, ezzel elősegítve a pontos iránytartást.

Úti cél
Találjon könnyen célba a Sensus Navigation rendszerrel. Álló formátumú kijelzőjén egyszerre nagyobb térképrészlet jeleníthető meg, így nem kell görgetni a képet. A célállomás szolgáltatások pedig könnyen hozzáférhető adatbázisként segítik a tájékozódást.

Kéz nélkül nyitható
A Volvo XC60 csomagtérajtajának nyitásához és csukásához elég, ha megmozgatja lábát a hátsó lökhárító alatt. Így ha tele van mindkét keze, nem kell mindent leraknia, hogy kinyithassa az autót.

Teljesítmény, kompromisszumok nélkül
Az új Volvo XC60 T8 Twin Engine plug-in hibrid hajtáslánca kompromisszumok nélkül kínál kiemelkedő teljesítményt, takarékosságot és csekély károsanyag-kibocsátást. A Volvo Cars így, intelligens módon közelíti meg a teljesítmény kérdését.

Zökkenőmentes üzemben tartás
A Volvo On Call funkció segítségével a világ bármely pontjáról, okostelefonjáról kezelheti a Volvo XC60 -at. Ellenőrizze az üzemanyagszintet, zárja vagy oldja a központi zárat, fűtse fel vagy hűtse le az utasteret. Ennél egyszerűbben nem is mehetne.

 
 
 

Munkatársaink

Vas György

értékesítési vezető

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30