2017. február 25-én (szombaton), SEAT szalonunk zárva tart.
Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt a szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Mitsubishi új L200 modellismertető

ÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Erős és robusztus. A Mitsubishi Motors a Pick-up koncepciót korábban elérhetetlen magasságba repítette. Az összetéveszthetetlenül jellegzetes stílus, a minőség és a megbízhatóság egyesül a modellben, így a vadonatúj L200 megfelel minden elvárásnak, amelyben az egyedi megjelenés éppen olyan fontos, mint a mindennapokban tapasztalható egyedülálló hasznosság.

KÉNYELEM

Szálljon be és helyezze magát kényelembe. Csak az tud maximális teljesítményt nyújtani, aki jól érzi magát. A vadonatúj L200 Double Cab optimális vezetési komfortot és kontrollt kínál Önnek. A megnövelt belső tér formai kialakítása folytatódik a külső megjelenés kerek, dinamikus formájában. Többek között ez az, amely az L200-at a versenytársaitól megkülönbözteti.

BIZTONSÁG

Az új L200 teljes körű biztonsági védelmet nyújt. Ennek szemmel látható bizonyítéka az EURO NCAP törésteszjén elért 4 csillagos eredménye. A vadonatúj L200-as olyan különleges pick-up, amely - felszereltségtől függően - a 2.4 DI-D motorhoz társított állandó összkerékhajtással, terepáttétellel, valamint elektronikus stabilitáskontroll és kipörgésgátló rendszerrel is elérhető.

TECHNOLÓGIA

Kiemelkedően jó fogyasztás. Extrém alacsony CO2-kibocsátás. Egy pickuptól erőt és hatékonyságot várunk, amit két kis tömegű 2,4 literes turbódízel motor biztosít olyan modern megoldásokkal, mint az alumínium motorblokk és a precíziós, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés.

A 4X4 HAGYOMÁNYA

A MITSUBISHI MOTORS bátor versenyzői voltak azok, akik az igen nehéz körülmények között zajló Dakar Rally-n a célvonalon évről évre elsőként áthaladtak. A MITSUBISHI MOTORS tartja a rekordot a Dakar Rallye-n elért 12 győzelmével, melyből hetet egymást követő években szerzett.

Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30