2017. február 25-én (szombaton), SEAT szalonunk zárva tart.
Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt a szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Hyundai Új i20 modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Nagyteljesítményű projektoros fényszórók

Az Európában tervezett és fejlesztett, új generációs i20 kecses megjelenése megragadja a tekintetet. A Hyundai „Folyékony szobrászat 2.0” formai filozófiájának ezen legfrissebb értelmezését még erőteljesebbé teszik a divatos, LED-es nappali fénnyel felszerelt, kétfunkciós fényszórók (Comfort felszereltség esetén csomagban elérhető opció, LED és Panoráma felszereltség esetén az alapfelszereltség része).

FOLYÉKONY SZOBRÁSZAT 2.0

A Hyundai „Folyékony szobrászat 2.0" formatervezési filozófiáját dinamikus, elnyújtott lámpatestek és precíz felületi élkidolgozások teszik még erőteljesebbé.

Hűtőmaszk

A merész, új orrkialakítást jellegzetes, kettős hűtőmaszk uralja, amely divatos és vidám arculattal ruházza fel az i20-at.

LED-es hátsó lámpatestek

Az új, hátsó lámpatestek határozottan egyedi, modern megjelenést kölcsönöznek az autónak. A LED-es fényforrások maximális fényerőről és fokozott biztonságról gondoskodnak (LED felszereltségi szint esetén az alapfelszereltség része).

Panoráma napfénytető

Az i20 utasterét világossá és szellőssé teszi az egyedülálló, panoráma napfénytető (LED és Panoráma felszereltség esetén elérhető opció vagy széria) illetve a kategóriaelső tágasság.

Sík csomagtérpadló

Alig férnek be a nagyobb csomagok?
Az i20 sík padlójú csomagtartójával ez többé nem fordulhat elő. A hátsó ülések részben vagy teljesen ledönthetők, így Ön szabadon variálhatja a csomagok és utasai férőhelyét. Hajtsa le az üléseket, dobja be a táskákat, és már indulhat is (Comfort felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része).

Praktikus tér

Annyira célszerű és kényelmes - szinte elfelejti, hogy autóban ül. A komfortot és a praktikumot olyan megoldások hosszú sora fokozza, mint a műszeregységben található TFT LCD kijelző (LED felszereltségi szint esetén az alapfelszereltség része) - amely könnyen, egyértelműen leolvasható információkkal szolgál, vagy a felhasználóbarát távvezérlő gombok, amelyek segítségével ösztönösen, hüvelykujjával kezelhet számos szolgáltatást.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)

Soha többé nem kell attól félnie, hogy lesodródik az útról, hála az új generációs i20 sávelhagyásra figyelmeztető rendszerének (LDWS). A berendezés azonnali vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti, amint a jármű az Ön akarata ellenére készül elhagyni a forgalmi sávot (Comfort felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része).

Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS)

A keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS) az indulástól az érkezésig folyamatosan tájékoztatja Önt az abroncsok állapotáról. Az aktuális adatokat érzékelők továbbítják a műszerfalra.

Munkatársaink

Kalotai Balázs

értékesítési tanácsadó

Balázs György

értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó

Harsányi László

értékesítési vezető
 

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30