Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

SEAT Ibiza ST modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Ibiza ST - A kombi sportos interpretációja

Mindenki számára fontos egyénisége és szabadsága - kerülje hát a semmitmondó trendeket, és a korlátozó konvenciókat! Az önkifejezés mindenkor abszolút elsőbbséget élvez, és sohasem lehet alku tárgya. Önnek is bizonyos játéktérre van szüksége, hogy hatékonyan intézze dolgait. Maradjon mindig aktív, munkájában, szabadidejében, terveiben ? röviden egész életében. Amíg rendelkezésére áll a kellő tér, hogy energiáit valóban az Önnek sokat jelentő dolgokra fordíthassa, elégedett lesz. Ám legyünk őszinték: a személyes teret napjainkban meglehetősen szűkösen mérik. Foglaljon helyet SEAT Ibiza ST modellünkben! Az autóban, amely a tágas térkínálatot, a praktikus felszereltséget és a könnyed precizitás jellemezte dizájnt határozott magabiztossággal ötvözi. Ám ez még nem minden: ez az Ibiza ST jóval nagyobb is. A kombi sportos koncepcióját testesíti meg, minden ízében elegáns részletmegoldásokkal, amelyek bizonyosan Önt is meggyőzik majd. E jellemzői közé tartozik például 138 literrel megnövelt csomagtere, rakodóhelyei intelligens koncepciója, sportos tetősínjei, az EU5 károsanyag-kibocsátási szabványnak is megfelelő motorjai, illetve a legfejlettebb biztonsági felszerelései. Mondhatnánk, a SEAT Ibiza ST sportos kombi, óriási szívvel és még nagyobb belső térrel. Ám jóval több ennél, valójában nagyszerű részletmegoldások és intelligens technikák összessége is. Győződjön meg róla Ön is!

Dizájn

Az új SEAT Ibiza ST minden részletében vezetőjéről és utasairól szól, sportos életstílusukhoz és minőség iránti igényeikhez igazodva. A Ibiza ST-t megalkotásakor néhány fontos dologgal egészítettük ki: fekete ("Reference": széria), illetve ezüstszínű ("Style" és "Sport": széria) tetősínekkel, illetve 430-ról akár 1164 literig bővíthető, extraméretű csomagtérrel. Az Ibiza ST e tekintetben is a funkcionális esztétikum megtestesítője, akárcsak extraként rendelhető 16-colos könnyűfém keréktárcsái ("Sport": széria), integrált harmadik féklámpával szerelt hátsó légterelője és elektromosan állítható, fűthető és behajtható külső tükrei ("Style" és "Sport": széria). A sokoldalúság azonban belül is jól érzékelhető. Még tágasabb utastér és osztva lehajtható (1/3:2/3) hátsó ülés biztosít kellő helyet a csomagoknak, míg a mindennapi hasznos apróságokról praktikus rakodóhelyek sokasága gondoskodik.

Komfort

A helynek, ahol ideje jelentős részét tölti, különösen kényelmesnek kell lennie. Autója utastere nem csupán a személyes érintkezés helye, szükség esetén akár irodává is alakul. Az Ön autójáról van szó, amely a mindennapok során segíti, egyben közlekedési eszközéről, amellyel eljuthat azokhoz, akikkel találkozni kíván. A SEAT Ibiza ST ezért a kényelem jegyében született. Ezt jelzi a vezető és az első utas állítható magasságú ülése ("Style" és "Sport": széria), az első és hátsó fejtámlák, a magasságában és tengelyirányban egyaránt állítható háromküllős kormánykerék és a középkonzol 12-voltos csatlakozója. Bármelyik változat mellett döntsön is, további rakodóhelyek is rendelkezésére állnak: extrafelszerelésként rekeszek az első ülések alatt, rakodóhely a csomagtér-padlózat alatt, illetve a vezetőülés feletti, kártyatartóval kiegészített napellenző. Mindezekkel már (szinte) semmilyen kívánság nem maradhat kielégítetlenül.

Biztonság

Ne feledkezzünk meg azonban a legfontosabb "szállítmányról", azaz Önről és utasairól sem. A SEAT Ibiza ST minden változatát a legkorszerűbb aktív és passzív biztonsági technikákkal raktuk tele, vezető- és utasoldali első légzsákkal, első fej-mellkas légzsákokkal, a hátsó ülésen pedig ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontokkal. Az Ibiza ST az EuroNCAP töréstesztjén 5-csillagos minősítést szerzett. A kipörgésgátlóval (TCS) kiegészített, extrafelszerelésként rendelhető elektronikus menetstabilizáló rendszernek (ESP), az emelkedő-asszisztensnek, a gumiabroncs-nyomásellenőrző berendezésnek és a vészfékrásegítőnek, valamint a legkorszerűbb XDS menetdinamikai szabályzórendszernek (100 lóerő felett széria) köszönhetően Ön mindenkor, mindenütt nyugodtan autózhat. Az olyan intelligens megoldások pedig, mint a kanyarodófény-funkcióval kiegészített ködfényszórók ("Style" és "Sport": széria), a blokkolásgátló (ABS), az opcionális esőérzékelő és az önműködően elsötétedő belső visszapillantó tükör hatékonyan gondoskodnak arról, hogy Önnek az időjárási- és útviszonyoktól függetlenül is még pihentetőbb autózásban legyen része.

Infotainment

A személyiség kifejezése mindig értékes dolog. Ezért kínál a SEAT Ibiza ST az infotainment területén is korlátlan szabadságot. Ez a gyakorlatban a "Style" és a "Sport" változatok további felszereltségeként CD-/MP3-lejátszóval kiegészített, AUX-bemenettel ellátott rádiót, multifunkciós kormánykereket és akár hat hangszórót ("Style" és "Sport": széria, "Reference": extra), illetve iPod?-kompatibilis USB-csatlakozást és Bluetooth mobiltelefon-kihangosítót jelent. Válasszon egyéni ízlése szerint!

Technikai adatok

A SEAT Ibiza ST különösen fürge, ám ez ne tévessze meg Önt a takarékosságot illetően. Benzines és dízelmotorjai széles palettájával az erő, a mozgékonyság és a gazdaságosság már-már meghökkentő kombinációját nyújtja. Mindennek alapjául pedig az a tény szolgál, hogy az Ibiza ST dízelmotorjai a legkorszerűbb common-rail rendszer alapján működnek, amely jelenleg a hatékony teljesítmény-kihasználás csúcsát képviseli. Mindezt az EU5 károsanyag-emissziós szabványt kielégítő motorok alacsony üzemanyag-fogyasztása és részecske-kibocsátása teszi teljessé. És mi a helyzet a vezetés élményével? Az Ibiza ST dinamikus futóműve mindenkor érzékeny reakciókkal és visszajelzésekkel gondoskodik az élvezetes autózásról. Meglepően stabil útfekvés, könnyű kormányzás és természetesen erő minden mennyiségben. Kizárólag Önön múlik, mennyire használja ki.

Szemet gyönyörködtető belső

Mikor fordult elő utoljára, hogy egy ennyire funkcionális utastér ilyen jól nézzen ki? A kombi legfunkcionálisabb, egyben legvonzóbb megfogalmazása áll előttünk. A SEAT Ibiza ST kellő teret kínál ahhoz, hogy Ön is hatékonyan rövidítse vele teendői hosszú listáját. S itt nem csupán arról a bizonyos 138 liternyi pluszról van szó, még csak nem is a modern és ellenállhatatlan dizájnról, a dinamikus formákról, vagy a sportos tetősínekről, a részben opcionális könnyűfém keréktárcsákról, netán a "Style" és a "Sport" változatok szintén extrafelszerelésként rendelhető, felbillenthető panoráma üvegtetejéről. A lényeg itt a szabadság ígérete. A SEAT Ibiza ST személyisége korlátlan kifejezésére invitálja Önt. Szálljon be és élvezze!

Az egyéniség szabadsága

A szabadságra törekvés mindig kellemes élmény. A SEAT Ibiza ST tökéletesen igazodik az Ön kereső szellemiségéhez és progresszív gondolatvilágához, utasterében és külső megjelenésében egyaránt. Egészen új szintre fejlesztettük a kombik koncepcióját, szegmense legvonzóbb modelljét alkotva meg egyben. A SEAT Ibiza ST nem csupán vonzó megjelenésű. Friss és modern stílusával, fekete ("Reference": széria) vagy ezüstszínű ("Style" és "Sport": széria) tetősínjeivel és a karosszéria színére fényezett házba szerelt, elektromosan állítható, fűthető és behajtható külső tükreivel ("Style" és "Sport": széria) az Ibiza ST tökéletesen illeszkedhet az Ön esztétikáról alkotott képébe. Még sportosabban szeretné? Válassza a "Sport" kivitel 17-colos könnyűfém keréktárcsáit! Az utastérben pedig olyan virtuális világ várja, amit a színvonalas kényelem, a magas fokú funkcionalitás és a modern technika harmóniája határoz meg. A 430 literes csomagtartó, az osztva lehajtható (1/3:2/3) hátsó ülés, a rakodóhelyek továbbfejlesztett kínálata és a középkonzol 12-voltos csatlakozója teljes mértékben kielégítheti az Ön praktikus mobilitással szembeni elvárásait. Ebben a világban Ön is kellemesen és biztonságban érezheti magát. Mindennek alapjául pedig az a koncepció szolgálhat, amely alapján a SEAT Ibiza ST első osztályú színvonalon ötvözi a biztonságot és a kényelmet. Csupán ízelítőül "kezdőknek": az Ibiza ST 5-csillagos minősítést szerzett az EuroNCAP töréstesztjén, s kanyarodófény-funkcióval kiegészített ködfényszórókkal ("Style" és "Sport": széria, "Reference": extra), az AFS kanyarvilágítással működő "Bi-Xenon" fényszórókkal ("Sport": extra), minden felszereltségi szinthez rendelkezésre álló elektronikus menetstabilizáló rendszerrel (ESP), első fej-mellkas légzsákokkal és a hátsó ülésen ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontokkal is kapható - hogy csupán néhány dolgot említsünk. S a "haladóknak": karnyújtásnyira szinte minden elérhető - CD-/MP3-lejátszóval kiegészített, AUX-bemenettel ellátott rádió, multifunkciós kormánykerék és akár hat hangszóró ("Style" és "Sport": széria, "Reference": extra), illetve az USB-csatlakozással kiegészített Bluetooth mobiltelefon-kihangosító ("Style" és "Sport": extra). A "Sport" sötét tónusú műszerfallal, elöl sportülésekkel, a legfinomabb bőrrel borított váltókarral és kormánykerékkel várja vezetőjét - s számtalan lehetőséggel személyisége kifejezésére. Élettér Minél zsúfoltabbnak ígérkezik a hete, annál inkább megérdemli a hétvégi pihenést. Ám ahhoz, hogy a kiruccanásra mindent magával vihessen, amit csak szeretne, bizony jelentős térre van szükség, bárhová induljon is. A SEAT Ibiza ST e tekintetben új dimenziókba lép. A 430-ról akár 1164 literig bővíthető csomagtér igazán bőséges "játéktérrel" szolgál hétvégi tervei megvalósításához. Ha pedig e tér még praktikus és továbbfejlesztett rakodóhelyekkel is telis-tele, máris Ön előtt áll új autója. Jöjjön, ismerkedjen meg vele!

Három mód személyisége kifejezésére

Minden, amit eddig csak autótól kívánhatott, s minden, amit eddig csak egy kombitól elvárhatott. A SEAT Ibiza ST igazán megnyerő módon ötvözi e két koncepciót. Autó, amelynek formavilága, térkínálata és technikái konkrét szabadságban és sokoldalúságban nyilvánulnak meg. Önnek csupán arról kell döntenie, melyik változat illik leginkább elképzeléseihez.

Seat Ibiza ST Reference

A SEAT Ibiza ST Reference felszereléseinek listája valóban mély benyomást keltő. Friss és modern stílusú, 15-colos acél keréktárcsák, fekete tetősínek és integrált harmadik féklámpával szerelt hátsó légterelő jellemezte külseje mellett érdemes utasterébe is egy pillantást vetni. Máris láthatja, ez az autó az Ön kényelmi igényeinek is megfelel, kezdve különösen tágas csomagterétől és osztva lehajtható (1/3:2/3) hátsó ülésétől a magasságában és tengelyirányban egyaránt állítható, háromküllős kormánykerekén át, egészen az állítható magasságú vezetőüléséig és első-hátsó fejtámláiig. A kényelem azonban nem csupán térkínálatot jelent, hanem több rakodóhelyet is. Például a hátsó ajtók kárpitjaiban, vagy a csomagtér-padlózat alatt, a középkonzolon 12-voltos elektromos csatlakozóval és italtartókkal kiegészítve. Ám mit érne a kényelem biztonság nélkül? Az Ibiza Reference olyan modern biztonsági berendezésekkel készül, mint a blokkolásgátló (ABS), a vészfékezések során automatikusan aktivált vészvillogó, a vezető- és utasoldali első légzsák, az első fej-mellkas légzsákok és a hátsó ülés ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontjai. Ezen eleve bizalomgerjesztő alapok azonban még tovább is fejleszthetők, például az extrafelszerelésként rendelkezésre álló elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) formájában.

Seat Ibiza ST Style

Eltekintve 430 literes csomagterétől, továbbfejlesztett rakodóhelyeiről és minden nézetből vonzó megjelenésétől, a SEAT Ibiza ST Style hű marad nevéhez. A nemes hatású ezüstszínű tetősínek, a halogén kettős fényszórók, a karosszéria színére fényezett házba szerelt, elektromosan állítható, fűthető és behajtható külső tükreivel, a szintén a külső árnyalatra fényezett kilincseivel és a kanyarodófény-funkcióval kiegészített ködfényszóróival minden bizonnyal az Ön érdeklődését is azonnal felkelti. Ha azonban az utasterébe is bepillant, ez az autó bizonyosan teljesen magával ragadja. Olyan minőségi kényelmi részletmegoldásokról van itt szó, amelyek az Ön számára is a lehető legkellemesebb autózásról gondoskodnak: ilyen például a CD-/MP3-lejátszóval kiegészített, AUX-bemenettel ellátott rádió, a multifunkciós kormánykerék és az akár hat hangszóró, illetve az iPod?-kompatibilis USB-csatlakozás és a Bluetooth mobiltelefon-kihangosító, a fedélzeti számítógép, a hazavezető fény (Coming-Home), vagy éppen a sebességszabályozó automatika. Bátran kijelenthetjük, e felszereltség valóban minden igényt kielégít.

Seat Ibiza ST Sport

Az út olykor hosszúnak tűnik. Nem úgy azonban kellemes társaságban. A SEAT Ibiza ST Sport minden bizonnyal az egyik leginkább kalandvágyó útitárs, különösen kanyargós utakon, ha Ön éppen sportosabb élményekre vágyik. Ha pedig még mindig kétségei lennének, vessen egy pillantást az ezüstszínű tetősínekre, az opcionális 17-colos könnyűfém keréktárcsákra, a sportos futóműre és a karosszéria színére fényezett házba szerelt, elektromosan állítható, fűthető és behajtható külső tükrökre. Tekintsen a sportülésekre vagy a bőrbevonatú váltókarra és kormánykerékre, de a B-oszloptól lesötétített ablakok látványára is bizonyosan gyorsabban ver a szíve. Nem lenne azonban teljes a vezetés élménye, ha közben nem élvezhetné kedvenc dallamait. Egészítse hát ki az Ibiza ST Sport gazdag felszereltségét iPod?-kompatibilis USB-csatlakozással és Bluetooth mobiltelefon-kihangosítóval is! S ne feledje, a tökéletes akusztikai élményhez még az opcionális panoráma üvegtetőt* is kinyithatja. Indulás! * A tetősínekkel együtt nem rendelhető.

A világ minden szabadsága

A SEAT Ibiza ST szegmense egyik legvonzóbb modelljeként kínál egyedülálló lehetőséget az abszolút egyedi és tekinteteket vonzó autó megalkotására. Csakis Önön múlik, hogy a friss színek és igényes kárpitanyagok széles palettájáról válogatva, autója végül mennyire tükrözi majd ízlését. Jöjjön, alakítsa ki Ön is saját, személyes Ibizáját!

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30