Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

SEAT Ibiza Sport Coupe modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MI JUT ESZEDBE A SPORTOS DIVATRÓL?

A zizegős széldzseki? A tökéletesen feszülő farmer? Egy extra nagy bőrtáska? Egy nagyon jó napszemüveg? Vagy a még jobb sportcipők? Vagy egy olyan autó, amely tökéletesen illik hozzád és a személyiségedhez? Amely a Te stílusodat tükrözi. A természetes egyéniségedet. Az SC a SportCoupé rövidítése. Amikor úgy döntöttünk, hogy SportCoupét tervezünk, a sportos divat igazi mester-művét kívántuk megalkotni, és mert továbbra is az autókról van szó, ez többféle szempontot is jelent. Természetesen egyrészt a dizájnt és a részleteket. De magában foglalja a praktikusságot. A biztonságot. És a teljesítményt is. Bárki is legyen, aki kipróbálja ezt az autót, egyszerre fogja ámulatba ejteni és elcsábítani. Nem hiszel nekünk? Próbáld ki Te is! A Te stílusod. Az utakon.

A "TÜZES" RÁ A LEGJOBB SZÓ. BÁRHONNAN IS NÉZZÜK.

Az új SEAT Ibiza SC tervezésénél azt a tökéletes formát kerestük, amely kifejezi napjaink természetes lazaságról és személyes stílusról alkotott fogalmát. Az eredmény? Valamivel jobb, mint a többi. Napjaink ízlésének összetéveszthetetlen kifejezése. A szembetűnő megjelenés és az avantgárd technológia egyedi kombinációja, a SEAT által tökéletes egységbe kovácsolva. Lenyűgöző, kívül és belül egyaránt. Kívülről gyorsan leveszi az embert a lábáról a gyönyörű külső. Kövesse végig a vonalakat az új első lámpáktól egészen a sárvédőkig. Végre olyan autót láthatsz, ahol nem kellett kompromisszumokat kötni a tervezők eredeti elképzeléseit illetően - az autónak olyan az alakja, mint a nyílé. Tiszta dinamizmus. Tiszta szenvedély. Tiszta szabadság. Belül sokkal nagyobb a tér, mint bármikor korábban - és a belső tér tovább finomítható, hogy tökéletesen illeszkedjen az igényeidhez, az üléseket, a fejtámlákat és a kartámaszokat is beleértve. És természetesen ura lehetsz minden helyzetnek az összecsukló és állítható magasságú kormányoszlopnak köszönhetően. Az ügyes tárolóhelyek garantálják, hogy az autó belseje tiszta és rendezett maradjon: a csomagtartóban egy háló a háttámlában pedig tárolózseb található, és igény szerint fiók is rendelhető az első ülések alá. Emellett a 3 pohártartó és a 12 V aljzat olyan extra komfortról gondoskodik, amelyre mindig is vágyhattál. És azt említettük-e már, hogy akár extra kesztyűtartó is rendelhető? Ideális hely a tartalék napszemüveg számára, ha az utastárs véletlenül ugyanolyanban mutatkozna, amit Te is viselsz.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK: MERÉSZ DIZÁJN ÉS CÉLTUDATOS KIVITELEZÉS.

Az erőtől duzzadó, nagyvárosias külső, nyughatatlan teljesítménnyel ötvözve, olyasvalamit jelent, ami merész tervezői ötleteket és világszínvonalú technológiai ismereteket, illetve sok napot és éjszakát felölelő céltudatos finomítást igényel. Mert úgy kell dolgozni, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Foglalj helyet az új SEAT Ibiza SC-ben: magával ragadó, jellegzetes vonalak, egyedülálló részletesség, és egy olyan belső, amely a fő jellemzőit tekintve tökéletesen tükrözi a sportos külsőt. Mindezt azzal a céllal, hogy az egyik elem úgy illeszkedjen a másikba, hogy napjaink igényeinek tökéletesen megfelelő, egyetlen egészet képezzen. Olyan autót vezetni, amelyet tökéletesen ránk terveztek. Miért ne?

5 CSILLAGOS EURO NCAP ÉRTÉKELÉS

Először a tényeket: Büszkén jelentjük, hogy az új SEAT Ibiza a maximális öt csillagot kapta az Euro NCAP értékelésen a felnőtt utasvédelem kategóriájában. Ezenfelül a frontális ütközés és a gyermek utasvédelem kategóriában is magas pontszámot kapott, és 100%-ot ért el az oldalütközés teszten. Másként fogalmazva, teljesítette a valaha volt legbiztonságosabb Ibiza tesztet.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30