Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt január 21-től, várhatóan február végéig az értékesítés a Seat szalonban történik. A szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Hyundai i30 modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ZSENIÁLIS FORMATERV


A Folyékony Szobrászat ihlette innováció, a Hyundai filozófiájának a megtestesülése. Sportos orr, lenyűgöző hátsó kialakítás, és minden részletében ellenállhatatlanul eredeti: ez az i30

7-fokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT)

A 6-fokozatú automata sebességváltó mellett egy különösen takarékos, 7-fokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT) is rendelhető, amelyek kivételes gyorsítóképességet kölcsönöz az i30-nak. Így a zökkenőmentes működés mellett a típus a kézi sebességváltók takarékos üzemét az automata sebességváltók kényelmével ötvözi.
A DCT kizárólag az 1.6 GDi és 1.6 CRDi motorokhoz Life felszereltségi szinttől társítható.

Hét légzsák

A hét légzsákból álló védelmi rendszer az utastér minden zugát lefedi; az utasok tökéletes biztonságáról számos elektronikus vezérlésű biztonsági funkció gondoskodik. (A térdlégzsák kizárólag Style felszereltségi szint esetén érhető el az alapfelszereltség részeként.)


 

Szellőztethető ülés

A vezető- és utasoldali ülésekhez rendelhető, szellőztető funkció kellemesen hűsíti a combot és a hátat, még komfortosabbá téve így az utazást. (Kizárólag Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.)

AGRESSZÍV,MÉGIS TERMÉSZETES

A természet ihlette az i30 formai koncepcióját, amely tökéletesen fejezi ki az Ön stílusát.

Irányjelző és lefelé írányítótt lámpa a külső visszapillantó tükrökben
A külső visszapillantó tükörbe integrált, kecses és elegáns irányjelző jobb láthatóságról gondoskodik, míg a talaj felé irányított lámpák stílusos és biztonságos fénybe borítják az autó környezetét. (Kizárólag Comfort és Style felszereltségi szint esetén elérhető opció vagy széria.)

Elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrök
Még kényelmesebb: a külső visszapillantó tükrök automatikusan behajthatók. (Kizárólag Comfort és Style felszereltségi szint esetén elérhető opció vagy széria.)

Hátsó ablaktörlő
A hátsó ablaktörlő az eddiginél nagyobb felületen tartja tisztán a hátsó szélvédőt.

Ködfényszóró és LED-es nappali menetfény (DRL)
A mélyen ülő első ködlámpák (Life felszereltségi szinttől) a lökhárító szerves részét képezik; alacsony elhelyezésüknek köszönhetően fényük könnyedén áthatol a ködön.

Króm külső ajtókilincsek világítással
Az i30 megvilágított ajtókilinccsel köszönti utasait. (Csomagban elérhető opció Comfort és Style felszereltségi szint esetén.)

Áradó adrenalin, az első másodperctől

Új csúcsmodellel gazdagodott a Hyundai i30 kínálata. Az 1,6 literes benzines turbómotor137 kW (186 lóerő) teljesítménye az első méterektől különleges vezetési élményt kínál. Az új motorváltozattala vegyes átlagfogyasztás 7,3 l/100 km, a szén-dioxid-kibocsátás169 g/km.

Még inkább TURBO.
Még több teljesítmény.
A hatszögletű hűtőrács áttervezésével és az oldalsó levegőbelépő-nyílásokkal az új i30 TURBO orra erőteljes és különlegesen sportos hatást kelt. Jó kiállását tovább hangsúlyozzaaz ezüst és piros szín alkalmazása a karosszérián.
Hyundai i10 - Hűtőmaszk


Előre néz
Éjszakai is nappali fényárba borítja az utat az i30 TURBO adaptív, kettős xenon fényszórója, amely kiemeli a sportos formatervet.
 

Kompromisszummentes sportosság

Belső terében az i30 TURBO új, kiváló oldaltartású sportülésekkel, alumíniumhatású pedálokkal, lyuggatott bőrrel borított sportkormánnyal
és váltógombbal kelt feltűnést. Feldobja a hangulatot a bőr-szövet kombinációjú, fekete-piros üléskárpit továbbá a kormánykeréken, a váltógombon
és az ajtóborításon piros kontrasztszínnel alkalmazott díszvarrás is.
HÍVOGATÓ KÖRNYEZET, AMELYET TÖKÉLETESEN URALHAT

Az utastér minden apró részlete egyre szorosabb harmóniát teremt a vezető és az i30 között.
Amint beszáll, érzi, hogy számíthat rá.

Belső kialakítás

Kívül kompakt, belül nagyvonalú: az i30 a különböző színek és anyagok gazdag választékával igazodik az Ön egyéni stílusához.
Foglaljon helyet az i30-ban, és csodálja meg a finoman kidolgozott műszerfalat,
valamint a mögötte rejlő számtalan, innovatív technológiai megoldást.

Elektromos ülésáűllítás a vezetőoldalon
A motoros állítású vezetőülésben mindenki könnyen kialakíthatja a számára ideális üléshelyzetet. (Comfort és Style felszereltségi szint esetén elérhető opció vagy széria.)

Integrált audio rendszer (Rádió/CD/MP3/RDS)
Az i30-hoz kínált összes audiorendszert legalább négy hangszóróval szerelték fel: kettő elöl, optimálisan elhelyezve, kettő pedig a hátsó ajtókban. (Life felszereltségi szinttől az alapfelszereltség részét képezi.)

Térképolvasó lámpa
Többfunkciós világítás a tetőn kialakított konzolon, vezető- és utasoldali térképolvasó lámpával. (Life felszereltségi szinttől az alapfelszereltség részét képezi.)

Tárolórendszer (padlókonzol)
A padlókonzol rejtett tárolórekesze ideális hely az apróbb tárgyak tárolására. Az utazás kényelmét a csúsztatható kartámasz fokozza, amely Business Life felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része.

Hűthető kesztyűtartó
A kesztyűtartó speciális szellőzőnyílásának köszönhetően hidegen tartja a benne helyezett italokat.

Manuális légkondicionáló berendezés
A kézi vezérlésű légkondicionálóval könnyen beállíthatja a kívánt hőmérsékletet. (Felszereltségi szinttől függően elérhető opció vagy széria.)

A BIZTONSÁG TERÉN NEM ISMERÜNK KOMPROMISSZUMOT

Az i30 minden részletében magas szintű biztonságot kínál
Menetstabilizáló elektronika (ESP), jármű stabilitás-szabályozás (VSM), hét darab légzsák... semmi nem hiányzik!

Nagy szilárdságú felépítés
A kifinomult, megerősített futómű kanyarodás során minimális oldaldőlést engedélyez, ugyanakkor kivételes kanyarvételi tulajdonságokkal bír.

Elektromos ablakemelők, becsípődésgátló funkcióval
Az elektromos ablakemelők kényelmes és praktikus, egyérintéses működtetése mellett becsípődésgátló funkció akadályozza meg a baleseteket, sérüléseket. (A becsípődésgátló funkció Kényelmi csomag választása esetén, vagy Style felszereltségi szint esetén elérhető)

Elektromos ablakemelők
A vezető oldalán, az ergonomikusan elhelyezett kezelőpanelt finom krómsáv keretezi. Az ablakemelők mellett a külső visszapillantó tükrök is innen állíthatók. (Felszereltségi szinttől függően elérhető opció vagy széria.)

Alumínium pedálok
A motorsport világát idéző fémpedálok kézi és automata sebességváltó esetén is megrendelhetők. (Style felszereltségi szint esetén elérhető opció.)

Elektromos rögzítőfék (EPB)
Az új generációs elektromos rögzítőfék (EPB) parkoláskor rögzítő a járművet. (Kizárólag Comfort és Style felszereltségi szinttől elérhető opció.)

ELLENÁLLHATATLAN SZOLGÁLTATÁSOK

Mennyi kényelem fér el egy autóban?
Szálljon be, és csodálkozzon rá az i30 által kínált, ultramodern megoldásokra.

Flex SteerTM rendszer
Kormánykeréken elhelyezett távvezérlő funkciók
Integrált navigációs rendszer
Kanyarfényszóró rendszer (AFLS)

Automatikus páramentesítő rendszer
Az automatikus páramentesítő rendszer örökre száműzi a bepárásodott szélvédőket, és tiszta, akadálytalan kilátást biztosít. (Comfort és Style felszereltségi szint esetén az alapfelszereltség része.)

USB és Aux csatlakozó
Az MP3-lejátszók, adattároló berendezések és egyéb, hordozható zenei lejátszók a középkonzolon elhelyezett aljzatokba csatlakoztathatók. (Life felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része.)

Motorindító gomb
A motorindító gombbal elég egyetlen ujjmozdulat, és máris beindul a motor, amennyiben Önnél van az intelligens kulcs.

Intelligens kulcs
Az i30 ajtóinak nyitásához és zárásához elég röviden megnyomni az ajtókilincsen található gombot. (Comfort és Style felszereltségi szint esetén csomagban eléhatő opció.)

Esőérzékelős ablaktörlő
A rendszer automatikusan a csapadék mennyiségének és intenzitásának megfelelő sűrűséggel működteti az ablaktörlőket.(Comfort felszereltségnél Kényelmi csomag választása esetén, Style felszereltségi szinten az alapfelszereltség része)

Fényre sötétedő tükör (ECM) tolatókamerával
Az elektrokróm visszapilllantó tükör automatikusan elsötétedve tompítja a mögöttünk jövő fényét, míg a tükörbe beépített kijelzőn a tolatókamera képe jelenik meg. (Comfort és Style felszereltségi szint eseténelérhető opció.)


Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás


A különböző motoroknak az 1.6GDI benzinestől, illetve az U2 1.6 dízeltől induló választéka optimális fogyasztást biztosít.

A biztonság nem képez tárgyalási alapot

A hét légzsákból álló rendszer az utastér minden szegletét lefedi, az elektronikus vezérlésű biztonsági rendszerek fáradhatatlanul óvják az utasok épségét.

Ellenállhatatlan jellemzők

Az i30 fedélzetén számtalan ultramodern funkcióval és szolgáltatással találkozhat. Használja ki bátran mindegyiket.

KÜLSŐ


Élvezze az i30 új megjelenésének sokszínűségét, beleértve az agresszívebb hűtőmaszkot és a tükörházba illesztett irányjelzőket

BELSŐ

Képzelje bele magát az i30 utasterébe, ahol finoman megmunkált műszerfal, valamint egy sor innovatív technológia vár Önre.

TELJESÍTMÉNY


Az i30 motorjai a modern váltórendszereknek köszönhetően minden eddiginél gyorsabban reagálnak a gázparancsokra.

BIZTONSÁG


Az i30 maximális biztonságot kínál, hála a menetstabilizáló elektronikának, a kanyarkövető fényszóróknak, a hét légzsáknak, hogy csak néhányat említsünk.

KÉNYELEM


Az i30 vezetőjeként háromféle vezethetőségi üzemmód (Normál, Sport és Komfort) között választhat. A FLEX STEER™ rendszer minden eddiginél ösztönösebbé és élvezetesebbé teszi a kormányzást.

Munkatársaink

Kalotai Balázs

értékesítési tanácsadó

Balázs György

értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó

Harsányi László

értékesítési vezető
 

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30