Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Nissan GT-R modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A már megjelenése előtt izgalommal várt GT-R a legjobb megtestesítője annak, hogy milyen szenvedéllyel viszonyul a Nissan az autókhoz és az autózáshoz.

A GT-R 3.8 l-es, dupla-turbós V6-os motorjának teljesítménye 480 LE (353 kW), nyomatéka 588 Nm, mindezt a valaha tervezett legkorszerűbb összkerékhajtási rendszer továbbítja a négy hajtott kerékhez, a hátul elhelyezett, két tengelykapcsolós, a kormányoszlopon lévő karokkal működtetett sebességváltón keresztül.

A GT-R menetdinamikai jellemzői a vezető által beállítható kerékfelfüggesztés, sebességváltás és stabilitás-szabályzás révén idomíthatók a vezetési feltételekhez vagy a vezető által kedvelt vezetési stílushoz. Ez az adaptációs képesség megerősíti a GT-R létrehozása mögött meghúzódó központi filozófiát: létrehozni egy szuper-sportautót.
Miközben a GT-R alkalmas arra, hogy városi környezetben a lehető legnyugalmasabban lehessen autózni vele, tökéletes sportautó-tulajdonságait alátámasztja az a tény, hogy 7 perc 24 másodperces köridőt ért el a Németországban található, legendás Nürburgring versenypálya Nordschleife szakaszán, ami egyike a sorozatgyártású autók által elért legjobb eredményeknek.

Az új GT-R örökölte mindazt a hagyományt, amelyet a hazai Skyline sorozat csúcsát jelentő GT-R-ek hosszú sora alapozott meg, és "a világon a legnagyobb lelkesedést kiváltó szuperautóként" születik újjá. Ezen túlmenően azonban utat mutat az összes jövőbeli Nissan autó számára. Mint a Nissant képviselő autó, a "NISSAN GT-R" nevet kapta.

Azáltal, hogy a lehető legtöbbet hoztuk ki a természetes erőkből, mint a gravitáció, a tehetetlenségi erő, az aerodinamikai erők, és ezeket egy autó kézzelfogható formájában hasznosítottuk, realitássá tettük a Nissan GT-R koncepcióját: " szuperautó-életérzés, amely mindenkinek, mindenhol és bármely időben rendelkezésére áll". A Nissan GT-R szolgálhat egy versenyzőt a versenypályán, vagy bármelyikünket a nyaralóhelyre vezető úton, megadva mindenkinek a szuperautó vezetésének akár nedves vagy hóval borított úton is bizalomkeltő élményét. Egy GT módjára cirkálva az automatikus sebességváltóval a luxus érzetét kelti, a németországi Nürburgring versenypályáján viszont bebizonyította világszínvonalú teljesítőképességét. A sokszoros teljesítőképességű szuperautó, a Nissan GT-R 7:24.22-es köridőt futott a Nürburgringen. A Nissan GT-R egy másik igen fontos áttörést is végrehajtott: olyan szuperautó, melyet a legkisebb környezeti terhelésűnek és a legbiztonságosabbnak terveztek. Az új NISSAN GT-R olyan többdimenziós és többszörösen nagy teljesítőképességű szuperautó, amely a 21. századra termett.

Munkatársaink

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
 

Farkas Gábor

értékesítési tanácsadó

Pandula Zsolt

értékesítési tanácsadó

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30