Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Subaru Forester modellismertető

ÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Üljön be egy Subaruba, és érteni fogja.

Minden autót motor mozgat - és némelyiket az újítás szelleme is.
Mi pedig elkötelezettek vagyunk az újítás felé.
Munkák középpontja a lelkesedést és a magabiztosságot adó ötletesség.
A formaterv egyszerre hat a szívre és az észre.
Minden hatalmas élményt nyújt a volán mögött, ami kitart mindaddig, míg Ön célba ér.

Miért a Forester? - Még több élmény a SUV stílusban.

Az új Forester lelkesítő formaterve a modern SUV-okra jellemző gondolkodásból indul ki, amihez a biztos alapokat az igazán hiteles összkerékhajtási rendszer adja, s így az autó menetteljesítménye kimagasló. A SUBARU BOXER kis és közepes fordulatszámon tekintélyes nyomatékot adnak le; ezekhez kapcsolódik a Subaru jellegzetes Symmetrical AWD rendszere, s az így létrejött egyensúly és alacsony tömegközéppont természetes érzése mindig inspirálóvá és stabillá teszi a vezetési élményt. A magabiztos, 225 mm*-es hasmagasságtól kezdve a kedvező fogyasztáson át egészen a jól átlátható karosszériáig és a fényűző kényelmig minden azt bizonyítja, hogy a Forester új szintre emeli a SUV fogalmát.
*2,5XT.215 mm a 2.0 modelleken.

A vezetési élmény alapköve.

A Forester karosszériája alatt ott lapul a Subaru különleges Symmetrical AWD rendszere. Ez az alacsony tömegközéppontot biztosító szerkezet megteremti a természetes egyensúlyt az autó eleje és hátulja, valamint a jobb és a baloldala között, vagyis minden adott az agilitáshoz, s stabilitáshoz és jó tapadáshoz. A raliversenyeken csiszolt, természetes vezetési érzet révén Ön és a Forester szinte eggyé válhat, s a teljesítmény mindig elegendő lesz. Ez annak köszönhető, hogy a Rali Világbajnokság futamait gyakorlatilag extrém tesztkörülményeknek tekintjük, s a versenyeken nyert tapasztalattal és szakértelemmel folyamatosan javítjuk közúti autóink képességeit is.

A szívdobbanás forrása.

A Forester szíve a világszerte ismert, alacsony tömegközéppontot garantáló SUBARU BOXER erőforrás. A szerkezetből fakadóan sportos karakterű gép lineáris gyorsítóképességgel bír, agilisak a gázreakciói, illetve kis- és közepes fordulatszámon is tekintélyes a nyomatéka, hogy az autópályán és terepen egyaránt meggyőző teljesítményt nyújthasson. S ha ehhez még hozzávesszük a kategóriában legkedvezőbb fogyasztást és a Symmetrical AWD rendszer előnyeit, akkor világos , hogy ennek a SUV-nak tényleg van értelme.

Összekapcsolva az úttal.

A tökélyre fejlesztett Subaru váltómű technológia garantálja, hogy a Forester teljes teljesítmény - potenciálja mindig ellensúlyoz az útfelületre. Választhat a precíz manuális vagy automatikus váltóművek között - mindkettő az Ön kezébe adja az irányítást, s tökéletes összhangban működik együtt a Symmetrical AWD rendszerrel, hogy Ön minden helyzetben elégedett legyen.

Hatalmas előrelépés a vezetési dinamikában.

Az új Forester úttartásának és gördülési kényelmének hangolása során munka alapját a Subaru Dynamic Chassis Control Concept, azaz Subaru Dinamikus Karosszériavezérlési Koncepció adta. A nagyon kiegyensúlyozott felfüggesztés alapjain a modern dinamikus teljesítményt olyan új futóművel értük el, amelyhez merev karosszériaszerkezet társul. A futómű mozgásait sokkal precízebben tudjuk szabályozni rossz minőségű útfelületen, így a kényelem nagyon magas szintű lesz. Emellett a Járműdinamikai vezérlőrendszer valamennyi modellhez elérhető - ez pedig a Symmetrical AWD rendszerrel kiegészülve olyan SUV-ot hoz létre, amelynek nincs párja.

Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30