Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Fiat Fiorino modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ODA IS ELJUT, AHOVÁ A TÖBBIEK NEM

Kívül kompakt, belül tágas, és mindenekelőtt rendkívül gazdaságos. A Fiat család legfiatalabb tagja arra született, hogy megkönnyítse a munkáját. Úgy tervezték, hogy könnyedén mozogjon még a belvárosban is, így a Fiorino eddig elérhetetlen célpontokba is eljuttatja. Könnyen irányítható és fürge, akár egy városi autó.

Nem ismer akadályt

Igazi újdonság azok számára, akiknek a szállítmányozás a munkájuk. A Fiorinóval a legtöbbet hozhatja ki vállalkozásából. Nem szab határt az elképzeléseknek. Könnyű vezetni, parkolni, be– és kirakodni. A Fiorinót kifejezetten a kis– és nagyvárosok belvárosaiba találták ki. ő az egyetlen, aki oda is elviszi, ahová a többi furgon nem képes eljutni. Ön megtervezi, ő pedig mindenhová elviszi.

NYUGALOM MUNKAIDŐBEN

Kívül robusztus megjelenésű, belül tágas és kényelmes. A Fiorinóval nem kell lemondania a kényelemről. Az ülések és a műszerfal ergonómiája, a gondosan kidolgozott részletek, valamint a számos rendelhető felszereltség mind azt szolgálja, hogy a jármű kényelmében kellemesen teljen az idő. A műszerfalon elhelyezkedő műszerek és kijelzők könnyen leolvashatóak, a kezelőszervek kézre esnek, így az utazás során csak az útra kell koncentrálni. A fedélzeten minden a funkcionalitásról, a kényelemről és a biztonságról szól.Az ülések kényelmesek és körülölelők: állíthatóak, csakúgy, mint a kormánykerék, így mindenki a neki megfelelő, optimálisan beállított ülést kaphatja, és a legmagasabb szintű vezetési komfortot érheti el. Mivel az utasülés teljesen a padlóra hajtható, a rakodótér hossza majdnem egy méterrel, térfogata 0,3 m³–rel megnövelhető, lehetővé téve így hosszú tárgyak szállítását is.

A legnagyobb biztonságban

Kicsi, de nagyban utazik: ne tévesszék meg a kompakt külső méretek. A Fiorino nagy dolgokra képes. Még a legnehezebb körülmények között is kellemes utazást, egyszerű és könnyed vezethetőséget biztosít. Briliáns, csendes, környezetbarát motorja alacsony fogyasztással és alacsony üzemeltetési költséggel jár. A Fiorinónak mindene megvan, hogy úttípustól függetlenül megadja Önnek mindazt a védelmet és biztonságot, amelyre a mindennapok során szüksége lehet. Mivel az utasülés teljesen a padlóra hajtható, a rakodótér hossza majdnem egy méterrel, térfogata 0,3 m3–rel megnövelhető, lehetővé téve így hosszú tárgyak szállítását is. A szériafelszereltség (vezetőoldali légzsák, ABS EBD–vel, hidraulikus szervokormány) további extrákkal gazdagítható, hogy még biztonságosabb legyen az autó (utasoldali légzsák, oldallégzsákok, tolatóradar). Az első és hátsó ajtók külön záródnak. Ezért lehetőség van arra, hogy a rakodóteret akkor is használja, amikor a kabinfülke zárva van, így nagyobb biztonsággal tud be– és kirakodni.

Munkatársaink

Bulyáki Éva

értékesítési vezető

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó

Henzel Ádám

haszongépjármű értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30