Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Fiat Ducato személyszállító modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Szárnyakat kap a vállalkozás

A Fiat Ducato megbízható, innovatív és fáradhatatlan. Különlegesen nagy méretű raktérrel és 25 év tapasztalattal büszkélkedhet. Nélkülözhetetlen munkatárs? Több annál: üzlettárs, akiről mindig is álmodtunk. A legjobb partner azok számára, akik árufuvarozással, személyszállítással foglalkoznak, vagy egyszerűen csak megfelelő méretű szabadidőautót keresnek. A Ducatónál minden adott, hogy ideális munkatárssá váljék: számtalan teher– és személyszállító változatával mindig tettre kész. A furgon tengelytávja 3000 mm–től 4035 mm–ig terjed, a külső hosszúság pedig 4963 mm–től 6363 mm–ig. Háromféle külső magassággal, 2254, 2524 és 2764 mm–rel rendelhető, amelyekhez 1662, 1932 és 2172 mm–es raktérmagasság párosul. És mivel manapság a piac megköveteli, hogy a vállalkozás arculata tükrözze a szakmai képességeket is, a Ducato új stílusával mindig ki fog tűnni. A Ducato új designjának fontos eleme az első lökhárító: masszív, robusztus megjelenést kölcsönöz a modellnek. Az üzemeltetés szempontjából még ennél is fontosabb lehet, hogy 3 részből áll, így ütközés esetén külön is cserélhetők az elemei, csökkentve ezzel a javítás költségeit. Az első rész dinamikus formáiba ültetett fényszórócsoportnak köszönhetően a jármű elölről kompakt, lendületes és modern képet nyújt. Erőt sugároz a hátsó design, a szögletes vonalakkal és az oldalvédő csíkba futó lökhárítóval.

Ducato CombiNATO Szállítani. Mindent és mindenkit!

Igényei kielégítéséhez nagy raktérre van szüksége? Máris teljesítve! A második és harmadik üléssor ledönthető (és szükség esetén kivehető), így rögtön nagyobb hely van a szállítandó árunak. A legkisebb raktértérfogat 1,7 köbméter a rövid tengelytávú, 8/9 személyes Combi változatnál, a legnagyobb pedig 6 köbméter a közepes tengelytávú, 5/6 személyes változatnál. Ezenfelül, mindkét hátsó üléssor dönthető, összecsukható és kivehető: ez aztán az igazi tartalékhely, amellyel bármilyen szállítási problémát meg tudunk oldani (a rövid tengelytávú változatoknál 8 m3–ig, a hosszú tengelytávúaknál 11,5 m3–ig növelhető a raktér). A Ducato Combi rakteréhez könnyen hozzáfér a 90 vagy 180 fokig nyíló hátsó szárnyas ajtókon keresztül, és a rakodás is egyszerű a csupán 535 mm–es raktérküszöbnek köszönhetően. Az utasok kényelme is maximális utazás közben, hiszen egy olyan levegőelosztó rendszer található az autó belsejében, mely egy, a tető alatti csatornán keresztül optimális mértékben oszlatja szét a friss levegőt az autóban. A rendszernek minden utasnál külön levegőbefúvó nyílása van. Az oldalsó panelekben tágas és kényelmes tárolórekeszek találhatók.

Ducato Panorama Az utazás megannyi öröme

A Ducato Panorama változatánál választhat a 8 vagy 9 személyes konfigurációk közül. Az ülések minden esetben különállóak és egyszemélyesek. Mindegyik állítható háttámlával, párnázott kartámlával és hárompontos biztonsági övvel rendelkezik. A második üléssor ablakai befelé nyílnak, és úgy tervezték, hogy segítsék a levegő keringését a jármű belsejében. Az autó belső terében az optimális hőmérsékletről a dupla légkondicionáló egység (rendelhető), és a minden utasnál megtalálható, külön levegőbefúvó nyílásból érkező hideg levegő gondoskodik. A meleg levegő elosztása is egyénileg történik minden utasnál, hiszen a padló alatti vezeték össze van kötve az ülések alatt található szellőzőréssel. Az utasok szállítása egyben csomagszállítást is jelent. Éppen ezért a csomagtartó kalaptartója összecsukható és kivehető, így lehetőség nyílik a nagyobb csomagok szállítására is (2,8 köbméter térfogatig). Válasszon a 3000 mm tengelytávú vagy a 3450 mm tengelytávú, magas tetővel rendelkező Ducato Panorama közül. A választékban 2–féle motor található: 2.2 Mjet 100 LE és 2.3 Mjet 120 LE. Bármelyik változatot is választja, biztos lehet benne, hogy a Ducato Panorama teljes mértékben kielégíti szakmai és esztétikai igényeit.

Új lendület a munkához

Nagyobb motorteljesítmény, jobb menetteljesítmények és alacsonyabb fogyasztás. Ez ellentmondásosnak tűnik, de mindezt a Fiat Ducato motorjainak technológiája lehetővé teszi. Három új „Common rail” típusú, 16 szelepes Multijet motor, nagynyomású befecskendezéssel és elektronikus vezérléssel. A teljesítmény a 2.2–es motor 100 lóerejétől a 2.3–as 120 lóerején keresztül a 3.0 Power 157 lóerejéig terjed. A nyomatékértékek még teljesebb képet nyújtanak az új motorok erejéről. A 3.0 Power motor 400 Nm–es maximális nyomatékkal büszkélkedhet, amely állandó az 1700–2500 fordulat/perc tartományban. Menetteljesítményre lefordítva ez azt jelenti, hogy a motor rendkívül rugalmas, és gyorsan reagál minden teljesítményigényre. Fontos előny, amely különlegesen csendes járással és kimagasló vezetési élménnyel párosul. A Ducato hagyományosan visszafogott fogyasztását az új modell tovább javítja. Az eredményt a fejlett technológia, a több ezer kísérleti óra és a lehető legváltozatosabb körülmények között zajló több millió kilométernyi próbaút bizonyítja. A mechanikai és technológiai újítások lehetővé tették a karbantartási periódus megnövelését is, így az olajcsere 45 000 kilométerenként esedékes (40 000 km a 2.2–es motor esetében).

A biztonság Ducatóban utazik

20 000 strukturális számítás, 120 ütközési teszt, több száz kísérlet az egységekkel és az alrendszereken, mindez jól mutatja azt az óriási erőfeszítést, amelyet a Ducatónál már meglévő magas biztonsági szabvány további növelése érdekében fejtettek ki. A járművet úgy tervezték, hogy az esetleges ütközéseket a legnagyobb hatékonysággal nyelje el. Rendkívül merev, tervezett deformációjú struktúrája, valamint a nem deformálódó utastércella garantálja az utasok maximális biztonságát. Valamennyi ülőhelyet (egyedüli kivételt képeznek a duplakabinos változatoknál a hátsó középső ülőhelyek) hárompontos biztonsági övvel, övfeszítővel és erőhatárolóval láttak el. A két működési szintű vezetőoldali légzsák az alapfelszereltség részét képezi. Rendelhető továbbá 120 literes utasoldali légzsák, oldallégzsák és függönylégzsák a 360 fokos védelem érdekében. A biztonság megelőzést is jelent. A Ducato ebben is élen jár: a fékrendszer kétkörös, négy tárcsafékkel, ABS–szel (blokkolásgátló) és EBD–vel (elektronikus fékerőelosztó) rendelkezik. Rendelhető ASR (kipörgésgátló), illetve ESP (elektronikus stabilitás–ellenőrző) is, amely kritikus közlekedési helyzetekben lép működésbe a jármű megcsúszásának megakadályozása érdekében. Az ESP tartalmazza a Hill–holdert (visszagurulás–gátló), a HBA–t (hidraulikus fékasszisztens) és a LAC–ot (terhelésfüggő menetdinamikai szabályozás). Ez utóbbi végzi a terhelési állapot figyelését menet közben, és beavatkozik az ABS, ASR és ESP funkciók kalibrálása és optimalizálása érdekében.

Munkatársaink

Bulyáki Éva

értékesítési vezető

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó

Henzel Ádám

haszongépjármű értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30