Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Fiat Dobló Work Up modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az olasz gyártó haszonjármű divíziója, a Fiat Professional dobta piacra a tágas platóval, dízelmotorokkal és Start-Stop rendszerrel ellátott Dobló Work Up modellt. Ez a típus a Doblo-sorozat első pickup kivitelű kishaszonjárműve, nyitott platójának hosszúsága 2,3 m, szélessége 1,82 m, rakterének hasznos területe így 4 négyzetméter körül alakul.

fiatdoblo Akár egy tonnányi teherrel is elboldogul. Platóját nagyszilárdságú acélvázra épített alumínium panelekből szerelték össze, a raktér padlóját pedig csúszásgátló burkolattal vonták be. Külön pirospont jár a raktér alatt elhelyezett titkos rekeszért, melyben szerszámok, vagy egyéb kisebb munkaeszközök szállíthatók.A Fiat Professional mérései szerint három EURO-raklap, vagy harminchárom darab gyümölcsös rekesz kényelmesen elfér rajta. A szorgos áruszállítók biztonságát ABS és fékerő-elosztó, valamint légzsákok garantálják, opcionálisan pedig hegymeneti indulást segítő funkcióval ellátott menetstabilizáló is rendelhető. A légkondicionáló akár automata kivitelben is rendelhető, a helyes útirányt pedig a Fiat házi fejlesztésű Blue & Me rendszere, vagy a TomTom navigációs berendezése diktálja.

Fiat adatai alapján a Fiat Dobló Cargo Work Up hasznos teherbírása kereken 1000 kg. A platós változat három dízelmotorral lesz választható. A belépő 1.3 literes Multijet 95 lóerős, a középső 1.6 literes 105 lóerőt teljesít, míg a csúcsot jelentő 2.0 literes Mjet 135 lóerős. A Fiat Dobló Cargo Work Up utastere kétszemélyesre zsugorodott, a műszerfalat viszont változatlanul emelték át a platós változatba.

Munkatársaink

Bulyáki Éva

értékesítési vezető

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó

Henzel Ádám

haszongépjármű értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30